Faith Feerling.

’Faith en Luna! Genoeg, eruit!’ Eerlijk? Ja, ik schrok van de verheffing van de stem van onze docent wiskunde, maar het verbaasde me eigenlijk niets. Ergens zou het mij ook mateloos irriteren als iemand me de hele tijd zat af te kraken, terwijl ik het gewoon kon horen. Langzaam pakken Luna en ik onze spullen. Een zucht rolt over mijn lippen en ik open mijn mond. ‘Ga maar een strafbriefje halen bij de rector.’ Murmel ik mee. Verward kijkt Luna me aan. ‘Hoe wist jij nou dat hij dat ging zeggen?’ Vraagt ze verward. ‘Schat, ik ben er zo vaak udit gestuurd. Dat onthoud ik gewoon.’ Verzin ik lachend.
‘Dus, gaan we naar de rector?’ Vraagt ze onschuldig. ‘Wat denk jij wel niet?’ Verbaasd blijf ik voor haar neus staan. ‘Ja, uhm… Ik weet het ook niet hoor.’ Zegt ze bijtend op haar lip. ‘Dus jij denkt, dat ik door die klootzak mijn leerlingendossier laat verpesten, door me te melden? Ik dacht het niet hé Lun.’ Zeg ik met een knipoog. Ik wist gewoon allang dat ze dit weer zou doen. ‘Je moet echt eens wat sterker in je schoenen gaan staan.’ Zeg ik tegen haar. Luna kijkt me wat bang aan, maar ik weet allang dat ze nu knikt en dan gewoon achter me aankomt, terwijl ik naar de toiletten loop en mijn mascara uit mijn tas haal, wat Luna natuurlijk weer overneemt. En zo gedroomd zo gedaan.


Mijn leven gaat precies zoals ik mijn leven droom.


Damn, ik kreeg een hartaanval!
80+ abo's in 2 dagen!
Ik kreeg echt een glimlach op mijn gezicht! (:
Vandaar alvast het eerste stukje voor jullie!
x

Reacties (12)

 • PrimaLuce

  Wowow, dit maakt me al zo nieuwsgierig ;o ik ga onmiddellijk verderlezen! Geen idee hoeveel hoofdstukjes er al zijn, maar volgens mij ga ik voor een paar uurtjes zoet zijn om bij gelezen te hebben :3 Je krijgt iig al een kudo van mij! c:

  7 jaar geleden
 • MissSwaggerx

  abo
  bladwijzer
  kudo
  :)

  7 jaar geleden
 • xesmeelove

  plus 1 abo!!

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Al n goed begin!
  Hihi ik had de naam faith ook in mn hoofd voor mn nieuwe verhaal:P

  7 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Ik ben benieuwd:O

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen