Foto bij 005

Nieuw hoofdstukje, enjoy! (:
About that gif: ZAYN, WHAT ARE YOU DOING TO ME?!

Eva en ik zitten in de Mac Donalds omdat Eva maar doorbleef zeuren dat ze zo'n honger had. Buiten regent het nog steeds super hard, om eerlijk te zijn ben ik wel blij dat we nu binnen zitten. "Ik ben nu al zenuwachtig voor zaterdag." zeg ik terwijl ik voel hoe mijn hart sneller als normaal gaat kloppen als ik aan zaterdag denk. "Anders ik wel. Stel gewoon dat een van hun verliefd op ons wordt." zegt Eva, haar ogen twinkelen meteen van haar zin. Ik grinnik, daarna komt er een brede grijns rond mijn lippen te staan."Louis is trouwens van mij, hé." Waarschuw ik haar dan. "Hmm, misschien." zegt Eva. "Jij hebt Niall al." zeg ik dan met een pruillipje. "En Ashton." Grijnst Eva. "Bofkont." Mompel ik, Eva lacht. "Was het maar echt zo, en dan maken ze ruzie om ons." zeg ik zuchtend. "Lies, wakker worden. Dat gaat toch nooit gebeuren." zegt Eva. "Wel positief blijven, Eef. Alles gebeurd voor een reden. Waarom zouden wij anders gewonnen hebben met die prijsvraag?" zeg ik. "Hmm, daar zit wat in." Ik glimlach. Ik kijk naar buiten en zie dan dat de regen al wat gestopt is. "Zullen we naar huis gaan?" vraag ik. "Maar je hebt nog helemaal niks voor zaterdag, van kleding bedoel ik." zegt Eva wat verbaasd. "Ik trek wel wat uit mijn kledingkast." zeg ik schouderophalend. "Nee, Lies. Je moet er geweldig uitzien voor Louis! Kom mee!" Ik zucht overdreven hard als Eva me mee trekt aan mijn pols. "Eh, dames zouden jullie dat even willen opruimen?" Iemand van de Mac Donalds komt met een streng gezicht aanlopen. "Jij werkt hier toch?" zeg ik, Eva schiet keihard in de lach als de man nog bozer begint te worden. "Pardon?" "Kom snel!" zeg ik nu ook lachend. Eva en ik rennen snel de Mac Donalds uit, de man blijft ons nog even achterna rennen, met heel veel geschreeuw, maar geeft het uiteindelijk toch op. "1-0 voor ons!" Roep ik blij uit als we buiten staan.

Reacties (1)

 • MYxLoubear

  NONONONONONONONOOOOOOOOOOOOO. LOUIS AND ASH-ik kan het maar beter opgeven. Het is jullie verhaal. Meeehhhhhh. I'm gonna ugly cryy cause I've got no boys left.....
  Maar leuk stukje:)
  Op dat mijn jongens afpikken na dan >:-(
  Ugh. Maar ik wil ergens ook niet gemeen zijn.
  Nouzegg... waarom kan ik niet in het verhaal opploppen(trololol opploppen) en mijn jongens goed vasthouden. Of in ieder geval Een van die geweldige 8 jongens. Calum tel ik niet mee. OKE DAS GEMEEN SORRU oke 9. Maar ugh.
  Niet mijn verhaal. Niet mijn verhaal....
  Maar leuk!
  En nog steeds niet mijn verhaal...
  Maar ARHG.


  HEUJJ IS WAAR IK MEE EINGIG BLKDHWEI

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen