Foto bij Chapter 002


05.04.'10 - Comprehensive High at: 09.42

Styles POV


Misschien is dit flauw. Maar ik samen met Leah nu Louis te bespieden, en filmen. Het was best wel saai. Hij wat maar wat rondjes te lopen in een parkje.
'Eh, eh.. Styles! Misschien wordt het nu interessant.' Ze wees naar Louis die zijn oordopjes indeed. Hij begon zachtjes te zingen. Als ik eerlijk ben kan hij niet zo slecht zingen als verwacht. Opeens draaide hij zich om. Hij zat met iemand te praten. Ik kon die persoon niet zien. Hij ging weer recht zitten. Na een tijdje keek hij weer achterom. Hij schoof wat naar links en er kwam een gedaante naast hem zitten. Ariana! Wat doet zij hier?
Ik stopte het filmpje. En wilde naar hun toe lopen, toen Ariana Louis tegen zich aandrukte. Maar een hand hielt mij tegen.
'Waarom ga je naar dat wijf?' Vroeg ze geirriteerd. 'dat wijf is wel mijn vriendin eh.' Snauwde ik haar toe. Leah ging voor me staan, en zette haar hand in haar zij. Ging wat schuiner staan, en keek me doordringend aan. Als je goed in haar ogen zou kijken zou je goed een vraag kunnen aflezen.

Reacties (1)

 • SocialCxsualty

  :o
  En nu gaat Louis met Ariana en Harry komt daarachter,
  MAAR ze doen allebei mee aan xfactor en Harry haat hem daar
  MAAR uiteindelijk worden ze toch verliefd op mekaar en:)

  lol Daar had ik zin in;)

  Snel verderrr
  +aboo

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen