Foto bij 084

I'm sorry maar ik verwaarloos dit verhaal echt, ik ga langzaam stoppen met dit verhaal..
Enjoy x

Mila Daniëls 7 maanden later

Ik zit samen met één van mijn vriendinnen die ik heb ontmoet op college in de Mc Donalds, we praten over alles en nog wat en lachen om domme grapjes van elkaar.
Ik heb gelukkig niet veel over gehouden van het ongeluk alleen een trauma aan auto's, ik vind het doodeng om nu bij iemand in de auto te stappen, ik heb gelukkig therapie en het gaat steeds beter.
Met Louis gaat het ook goed, na twee weken mocht hij ook het ziekenhuis uit en hij loopt nu weer en hij heeft geluk gehad dat hij geen geheugenverlies heeft, we hebben beide erg geluk gehad. Door het ongeluk hebben we wel een betere band gekregen, omdat je toch samen iets traumatiserend hebt meegemaakt.
Tussen mij en Niall gaat het ook super, de afstand is moeilijk maar we proberen zo veel mogelijk tijd voor elkaar vrij te maken en gelukkig lukt dat nu ook wel, we hebben elkaar nu twee maanden niet gezien, omdat we het beide druk hebben, ik ben nu klaar met het eerste jaar en heb dus nu zomervakantie.
De tour is deze week afgelopen en dan komt Niall hier twee weken en daarna ga ik met hem mee naar Mullingar, ik kan niet wachten om zijn ouders weer te zien, het zijn zulke leuke mensen.
Mijn ouders zijn nu net twee maanden gescheiden en mijn vaders nieuwe vriendin is best aardig, ik kan het ook best goed met haar vinden.
Met Eva heb ik nog wel contact maar niet zoveel meer, ze is verhuisd naar Queens en zit daar op kamers omdat daar haar opleiding is, maar we skypen om de twee weken en we gaan deze vakantie nog wel afspreken.
Ik zucht even "Wat is er?" vraagt Charlotte en ik schud mijn hoofd "Niks hoor, ik heb weer honger" mopper ik en ze begint te lachen, ik had net namelijk een hele big mac menu op.
"Ik haal een Mc flurry, wil jij ook nog wat?" vraag ik en ze schud haar hoofd "Nee dankje" ik knik en sta op, ik pak wat geld en bestel een Mc flurry, al snel heb ik mijn ijs en plof ik op de stoel tegenover Charlotte.

Mijn telefoon licht op en ik kijk even op het beeldscherm, berichtjes van Niall, mijn moeder en een meisje van school, ik open de berichten van Niall en frons even als ik het berichtje lees.

< babyboo Niall: Having lunch without me I see ...(N)
> Me: what the hell are you talking about?

Ik laat Charlotte het berichtje lezen en ze fronst "Wat zegt hij nou weer, heb je wat op snapchat of instagram gezet?" vraagt ze dan en ik schud mijn hoofd "Nee" mompel ik.

< babyboo Niall: Just come outside

Verbaasd zet ik mijn Mc flurry neer en sta ik op "Ik ben zo terug" zeg ik tegen Charlotte en verbaasd loop ik naar buiten en ik kijk om mij heen.

Reacties (2)

 • Salute

  Oeh.....
  Snel verder meis! <3

  5 jaar geleden
 • Niallerslove

  HSHAHAAHAHAHAHA DAT POPPETJE IN DAT BERICHT VAN NIALL HAHAHAHAHAHHA IK LIG STRAK.
  Oeeh Nialler came to get heeeeer (:

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen