Foto bij | 1

Faith Feerling.


Met een zucht gooi ik de lakens van me af. Het is weer eens zo’n dag waarin ik mijn droom grotendeels nog weet. Dus weet ik helaas ook wat me vandaag te wachten staat. Lucas brand zich straks aan mijn stijltang, dat moet ik maar vast voor zijn. En ik moet zorgen dat Luna haar mond houd met biologie, anders worden we er weer uitgestuurd, en om nu nog een keer een briefje te halen bij biologie zie ik eerlijk gezegd ook niet zo zitten.
Met een zucht stap ik uit bed en slof richting de douche. ‘Goedemorgen lieverd.’ Zegt mam vrolijk als ze haar make-up in de spiegel staat te doen. ‘Hoi mam.’ Zucht ik terwijl ik me op de rand van het bad laat zakken. ‘Morgen toch maar eens eerder naar bed.’ Mam smakt een keer met haar lippen voor de lippenstift, en kijkt me dan via de spiegel aan. ‘Hmmm, nee.’ Kreun ik en ik kom overeind. Langzaam sjok ik naar de kast en haal daar mijn tandenborstel uit terwijl ik ook de stijltang pak. Ik leg hem in het stopcontact en smeer dan tandpasta op mijn tandenborstel, waarna ik begin te poetsen.
‘Goedemorgen zonnestraaltjes.’ Pest Lucas en hij wil zijn arm uitsteken dus begin ik met volle mond te gillen. Vragend kijkt mijn broer me aan terwijl hij zijn hand weer terug trekt. Snel spoel ik mijn mond met water en zet mijn tandenborstel terug in de kast. ‘Anders had je nu een brandblaar op je hand gehad.’ Zeg ik met een knipoog. Lucas krijgt een glimlach op zijn gezicht en steekt dan voorzichtig zijn arm uit, waarna hij door mijn haren gaat.
Mijnjn ouders en Lucas zijn de enige die weten dat ik mijn dromen heb, en daar houd ik het ook graag bij. Ik heb het er niet zo op dat iedereen dat weet. Het is namelijk niet iets waar ik trots op ben.
‘Dankje zussie, wat zou ik toch zonder jou moeten.’ Glimlacht hij waarna hij expres langzaam zijn arm weer laat zakken. ‘Slim idee.’ Knipoog ik naar hem waarna we van plaats wisselen, zodat ik mijn haar kan stijlen en hij zijn tanden kan poetsen. ‘Wat moet ik toch met jullie aan…’ Zucht mam waarna ze haar spullen opruimt en de badkamer afloopt. ‘Voorzichtig met elkaar.’ Waarschuwt ze en we knikken braaf, waarna mama wegloopt.

‘Om half 3 hier, en geen minuut later of ik ben weg.’ Zegt Lucas tegen me en hij steekt zijn vinger naar me uit. Lachend hap ik net voor zijn vinger langs waardoor hij zijn hoofd schud. ‘Jij bent degene die straks later is dus…’ Zeg ik met een knipoog en dan druk ik een kus op zijn wang en loop richting mijn vriendinnen. Ik heb het altijd goed met mijn broer kunnen vinden. Lucas is erg zorgzaam. Omdat ik weet wat er met hem kan gebeuren vind hij dat hij ook de taak heeft om mij te beschermen. Ergens is het knap irritant, maar vaak ook wel fijn.

‘Faithje!’ Roept Luna blij en ze slaat haar armen om me heen. Lachend knuffel ik mijn beste vriendin terug. Luna is de enige van onze groep die ook tegen mij op durft te staan. Ik ben iemand die overal lak aan heeft en letterlijk zegt wat ze denkt, of het je nu kwetst of niet, daar zit ik echt niet mee. Luna is wat dat betreft wel wat voorzichtiger met haar woorden, maar verder durft niemand van de meiden me tegen te spreken, iets wat me toch wel een machtig gevoel geeft, maar ik zal mijn vriendinnen nooit wat aandoen, wat de drie meiden uit mijn groepje zijn echt schatjes.

Eerste echte hoofdstukje!
Tell me what you think! (:
Wauw, zoveel abo's... wow.
Dank jullie wel, ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden!
xx

Reacties (11)

 • Magicsongzz

  L.O.V.E. I.T.

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Super leuk!
  En origineel, daar hou ik wel van:)

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Echt awesome! Heel origineel ook! xxx

  7 jaar geleden
 • louisharry

  AWESOME ! + ABO EN KUDOO

  7 jaar geleden
 • brittktijger

  Leuk verhaal!!! New Abo!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen