Foto bij 93.

Tralalalala.
That moment when you feel like nothing can ruin your day.

Ik voelde zijn warme lichaam tegen dat van mij drukken, en ik glimlachte. Het zonlicht scheen al fel door het tentdoek heen. Ik draaide me om en zag dat hij zijn ogen ook al open had.

“Morning,” fluisterde ik zachtjes. Mijn glimlach zou de rest van de dag om mijn lippen liggen. Hij beantwoorde mijn groet met een kus. De pluk haar die voor mijn ogen hing, stopte ik zorgvuldig achter mijn oor. Mijn oog viel op mijn horloge dat ik niet had afgedaan de avond ervoor. We hoefden nog niet eens wakker te zijn, maar ik voelde me heel erg uitgeslapen.

“Maybe we should go back to our rooms…” zei ik voorzichtig. Zayn keek me beteuterd aan.

“You don’t want to be in bed with me?” vroeg hij met een pruillip.

“Of course I do. But this ain’t a bed,” bekte ik terug. Ik knipoogde.

“Fair enough.”

“And we don’t want Paul to give us any more grief over doing things he doesn’t approve of, now, do we?”

Zayn verborg zichzelf onder het deken dat we van het tafeltje naast de bank hadden geplukt en mompelde onverstaanbaar. Ik tilde het puntje van de deken op en keek hem vragend, glimlachend, liefkozend aan. Natuurlijk wist ik precies wat hij bedoelde. Moesten we echt al opstaan? Moesten we echt doen alsof er niets gebeurt was? Dat we niet uit onze kamers waren ontsnapt om van elkaar te genieten?

Het antwoord was simpel. Ja. Ja, tijdens deze dagen moest dat. Ik kuste zijn voorhoofd, en probeerde over hem heen van het bankbed te klimmen.

“AAAAH!” riep hij al grommend en hij greep me bij mijn – nog naakte – middel. Ik begon te lachen en viel met hem voorover toen hij zich achterover liet vallen. Centimeters van zijn gezicht.

“You comfortable?” vroeg ik plagend.

“Very,” zei hij bijna ademloos. Ik zat met één been aan iedere kant van zijn borst kas en wist dat ik zijn longen wat samenperste. Ik gaf hem snel een kus en maakte me vrij uit zijn greep en stond op. Ik raapte mijn ondergoed van de vloer en trok het snel aan. Zayn’s blik prikte in mijn rug en ik draaide me om. Hij lag met zijn armen onder zijn hoofd en bekeek me aandachtig, terwijl ik mij verder aankleedde.

“You’re sexy,” zei hij. Ik bloosde.

“Extremely hot,” vervolgde hij. Ik draaide me om zodat hij mijn knalrode gezicht niet kon zien.

“And I love your butt.”

Ik was net voorover gebukt om mijn pyjamashirtje van de grond te plukken en ging snel rechtovereind staan.

“Are you enjoying yourself?” vroeg ik met een opgetrokken wenkbrauw en een beetje edge in mijn stem.

“Very, very much,” glimlachte Zayn, hij grijnsde breed.

Tien minuten later trippelde Zayn en ik weer terug naar het hotel. Alles was uitgestorven, niemand was nog wakker. Ik bekeek Zayn’s rug, de inkeping waar zijn ruggengraat zat, de sterke spieren in zijn schouders, de punten van zijn schouderbladen, precies goed om een paar vleugels te ondersteunen. Ik glimlachte om mijn eigen gedachte. We liepen eerste naar mijn kamer. Bij de deur aangekomen, drukte Zayn me voorzichtig maar met kracht tegen de deurpost en zoende me. Het leek een eeuwigheid, maar toen hij zich terug trok had ik nog lang geen genoeg gehad.

“I love you,” fluisterde hij zachtjes. Ik beet op mijn lip, mijn handen gleden langzaam van zijn borst naar beneden, kietelde hem verleidelijk over de rand van zijn broek. Hij trok zijn buik in en haalde tegelijk diep adem. Ik glimlachte. “I love you, too.”

Ik deed de deur zachtjes open, en liet hem nog zachter terug vallen in het slot. Nu het buiten licht was kon ik de vloer beter zien en zag dat ik over een paar schoenen van Danielle was gestruikeld vannacht. Het leek erop dat de twee meiden nog in bed lagen, en ik liep zo stil mogelijk terug naar mijn bed. Hopelijk merkten ze niet dat ik weg was geweest vannacht.

“So, where have you been?” vroeg een geamuseerde stem achter mij. Mijn hart sprong omhoog en ik draaide me geschrokken om. Danielle stond in de deuropening van de badkamer. Het had geleken alsof ze hardop had gepraat, maar de stilte van de hotelkamer deed alles luider laten klinken dan dat het was. In werkelijkheid had ze gefluisterd. Mijn hart klopte hard, en mijn adem was versneld.

“Guilty conscious, miss-not-so-silent?” vroeg ze lachend en ze draaide zich weer terug de badkamer in om de borstel weg te leggen die ze in haar hand had. Ze kwam terug met een tandenborstel in haar mond. Ondertussen was ik terug gelopen naar mijn bed.

“But, really, Ness, where have you been?”

Haar stem droop van de nieuwsgierigheid. Ik keek haar aan, trok een wenkbrauw omhoog en glimlachte ondeugend. Danielle leek de hint te snappen en zette grote ogen op. Ze draaide zich snel weer terug de badkamer in en ik hoorde haar spugen en haard mond spoelen.

“Really?!” siste ze daarna op acceptabel niveau en rende zachtjes naar mijn bed. Ze plofte naast me neer en keek me verwachtingsvol aan.

“Yes…”

“Didn’t any of the other boys notice?” vroeg ze bewonderend.

“Well…” antwoorde ik twijfelend, “We didn’t actually sleep in a hotelroom.” Ik grinnikte om de absurditeit van het antwoord. Waar zou je anders slapen, zag ik haar denken. Ze keek verward.

“Let’s just say, one of the tents ain’t so brandnew anymore.” Ik was ondertussen opgestaan en had een handdoek van mijn bed gepakt. Bij de deur van de badkamer keek ik om en zag dat Danielle en Eleanor me allebei nog met een mond vol tanden nakeken.

“Ness, are you serious?!” riep Eleanor. “I thought I had taught you more grace than a tent in the woods for crying out loud!”

Ik schoot in de lach en zette de douche aan. “Can’t hear you!”

Hee! Wie van jullie heeft kaartjes gescoord voor het 1D concert in de A'dam Arena op 24 of 25 juni?! Voor diegene die te laat waren: ik heb nog drie kaartjes in de aanbiedening. Reguliere staanplaatsen (vak Groen), €66 per stuk, voor woensdag 25 juni 2014.

En, of course, jullie reacties zorgen er voor dat ik graag verder wil schrijven! Jullie zijn zo lief <3

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Je moet echt verder gaan met deze story.

  2 jaar geleden
 • aylatjuhh

  Pleaaaaaseee ga verder met je verhaal? I loveeeeeeeeeee it. Al de tweede keer dat ik het tot hiermee en ben nog steeds heel nieuwsgierig hihi xx

  4 jaar geleden
 • ShannaX

  ga verder please?:)

  6 jaar geleden
 • meghann95

  Snel verder

  6 jaar geleden
 • swagger98

  Superleuk stukje:D, kheb dit verhaal echt gemistt
  Snel vederrr xoxo

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen