Foto bij | 2

Faith Feerling.


Kreunend laat ik mezelf op de bank in de overvolle aula vallen. ‘Ik haat maandagen.’ Kreunt Elif. Ik knik instemmend terwijl ik mijn flesje water uit mijn tas haal. In een ademteug neem ik een paar flinke slokken. 'Dorst Faith?’ Vraagt Ruby lachend en ik knik. ‘Komt omdat het maandag is.’ Lach ik. ‘Niet gewoon door de alcohol gister?’ Vraagt ze en ik schud mijn hoofd. ‘Ik ben de hele dag nuchter geweest, ik meen het.’ Zeg ik lachend. Ruby kijkt me even wantrouwend aan, maar knikt dan toch maar.
‘Uhm, Faith, waarom kijken de vrienden van je broer zo naar ons?’ Vraagt Elif met roze wangetjes. ‘Aaah, word je verlegen van Louis?’ Vraag ik lachend als ik zie dat ze op Louis doelt, die ons van top tot teen bekijkt. ‘Nee, nee, dat niet, maar ik vind het gewoon een beetje irritant.’ Zegt ze zachtjes, en ik glimlach even om haar verlegenheid. ‘Ik zal het wel even voor je oplossen.’ Ik neem mijn flesje water mee en knipoog naar mijn vriendinnen, waarna ik in de richting van de laatstejaars loop.
‘Kun je het zien Louis?’ Ik sla met mijn flesje tegen zijn kont en ga dan naast hem staan. ‘Oh ja hoor, heel goed zelfs.’ Zegt hij terwijl hij zijn arm om me heen slaat. ‘Faith! Lang niet meer gezien!’ Roept Niall blij en hij opent zijn armen. Meteen maak ik mezelf los uit Louis zijn grip loop in Niall zijn armen. Lucas en ik schelen maar anderhalf jaar, waardoor de vrienden van Lucas ook maar een of twee jaar ouder zijn
-op Louis na, die een jaar is blijven zitten en zich vorig jaar bij het clubje heeft aangesloten-,
maar daar heb ik totaal geen problemen mee, want het zijn echt toffe gasten.
Ik wil net bij ze weglopen als ik weer terug denk aan mijn droom van vannacht. Met een ruk draai ik me om en wil mijn mond open trekken om tegen Zayn te zeggen dat hij uit moet kijken, maar realiseer me dan dat ik dat helemaal niet kan doen. In mijn hoofd bedenk ik hoe ik hem een stille hint kan geven of kan helpen, maar ik ben al te laat. Zayn bukt en komt weer terug overeind met zijn elleboog uitgestrekt waardoor hij een eerstejaars raakt tegen zijn neus.
Ik besluit maar om me zo snel mogelijk om te draaien en naar de meiden te lopen, gewoon geen zin om hier verstrikt in te raken.

‘Wat is er met Zayn?’ Vraagt Luna aan me als ze hem bij de rector ziet staan. ‘Hij raakte een eerstejaars met zijn elleboog tegen zijn neus.’ Ik neem een hap van mijn koekje en kijk teleurstellend naar het papiertje. Zuchtend gooi ik ze richting de prullenbak. Zodra ze erin zitten sta ik op. ‘She shoots and she scores!’ Roep ik blij en dan ga ik weer terug op de bank zitten, terwijl Luna me lachend aankijkt. ‘Maar hoe is het nu met dat jochie dan? ‘ Vraagt Elif toch wat bezorgd. ‘I don’t know, I don’t care.’ Ik haal mijn schouders op en dan gaat de bel.

Reacties (9)

 • CrazyPandaa

  echt waar, ik hou nu al van dit verhaal, snel verder x

  7 jaar geleden
 • MyStoryy

  ik zal wss niet vaak reageren maar ik zal wel altijd joun verhalen een van e mooiste
  vinden x

  7 jaar geleden
 • LinaStylesxx

  IK WEET NIET HOE DA JE ER AAN KOMT MAAR IK HOU SERIEUS VAN U VERHALEN!!!!!
  Serieus me het einde van je vorige verhaal, ik zat gewoon te huilen :'(
  Ik heb zelfs door het verhaal zitten huilen...
  Ik ben een stille lezer, maar weet dat ik je verhaal echt super vind! xxx

  7 jaar geleden
 • 1DMofo

  Super mooi en leuk en geniaal LOVE IT <3 vindt het nu al leuk dus dat is een goed teken;)sneeeel verder !!!

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Ga snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen