Foto bij Teen Wolf

Opgelet, de stories zijn op alfabetische volgorde gesorteerd, niet op basis van kwaliteit.Nieuw:
Ships in the night - 29/5
She is the alpha - 29/5

Powerless - Gepauzeerd
‘M-mam?’ Elizabeth kwam zachtjes dichterbij. Haar moeders gezicht zat onder het bloed en ze staarde levenloos naar haar dochter. Elizabeth, die hulpeloos nog naar een hartslag probeerde te zoeken had de moed opgegeven. De sirenes kwamen dichterbij. Elizabeth’s gesnik werd erger. Haar adem stokte en het gesnik veranderde al snel in verdrietige kreten. Elizabeth trok haar moeder naar haar toe. Ze fluisterde nog wat woorden en sloot met trillende vingers haar moeders ogen. Vervolgens ook die van haarzelf. Ze vouwde haar handen en zo begon te bidden. Elizabeth geloofde niet in God, maar ze had hoop. Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft! Haar tranen bleven maar komen en haar hart klopte als een gek. Op het moment dat ze uit de auto werd gehaald stribbelde ze hevig tegen. Waardoor ze meer energie verloor en meer bloedverlies kreeg. Een prik in haar arm liet haar slap voelen. Zo viel ze in de armen van de hulpverlener, die haar op de brancard legde en naast haar moeder duwde in de ambulance.
12+She is the alpha - Lopend
Nooit had Raina gedacht dat haar leven zo een grote wending zou nemen vanaf het moment dat ze intrekt bij haar oom en neefje in Beacon Hills. Nooit had ze gedacht dat ze zich opnieuw in het bovennatuurlijke zou moeten storten. Nooit had ze gedacht zulke gevoelens te creëren voor Derek Hale.
... Maar ze had nu eenmaal geen keuze.
16+Ships in the night - Lopend
Voor haar leven normaal is, leeft Clarke een redelijk normale leven. Ze gaat naar school, heeft twee beste vrienden Scott en Stiles en hoopt dat haar broer Jackson er ooit achter komt wat voor idioot hij eigenlijk is. Ze heeft last van gestoorde ex vriendjes en niet te vergeten dat ze een crush heeft op haar beste vriend. Eigenlijk gewoon normaal voor een zeventienjarige tiener dat veranderd als ze samen met Scott en Stiles opzoek gaat naar een dood lichaam.
Zij en Stiles komen er nog heel van af – maar Scott niet. Hij beweert dat hij gebeten is door een wolf wat niet zomaar een wolf blijk te zijn. Het was van een weerwolf, en alles lijkt er op dat Scott er ook één is geworden.

De wereld van het trio lijkt compleet om te draaien, als ze om moeten leren te gaan met volle manen, een familie van jagers en Derek Hale. Die maar niet kan beslissen of hij hun moet vermoorden of niet. Tot overmaat van ramp is er ook nog een wezen die op de loer licht in de donkerste schaduwen, die alles en iedereen vermoord die hem ook maar tegen werkt. Clarke komt er ook nog eens achter waarom niet alleen Scott, maar ook zij de gene is die een link met het monster blijkt te hebben en dat schuilt achter een eeuwen oud familie geheim. En ze is vastbesloten om daar achter te komen.
12+Stronger Than You & I - Lopend
Als Ralf meegenomen wordt door de overheid wordt hij vastgezet in het plaatsje Beacon Hills.
Hier ontmoet hij een aantal nieuwe personen die nogal agressief reageren. Ook zitten er verschillende soorten tussen. Mensen die dingen kunnen horen die wij niet kunnen horen, mensen die in een wolf veranderen en nog meer.
Waarom worden deze mensen hier bij elkaar neergezet, en hoe komen we hier uit?
12+

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen