Foto bij 79. Jill Van Vooren & Lauren De Ruyck

4x ben ik aan dit stukje herbegonnen. 4x was ik het kwijt. Sorry dus dat het zolang duurde.
Ik heb net sportdag gehad en we hebben allerlei spelletjes gedaan aan de zee het was echt heel tof. Ik ben nu wel heel erg moe maar ik vond dat er nog een stukje moest komen omdat het al heel erg lang geleden is.

Veel van jullie vroegen aan me wat ik nu gedaan had als filmpje, wel ik zal het in het volgend stukje allemaal uitleggen en jullie krijgen ook enkele leuke verhalen en gedichten van degene die leuke ideetjes ingestuurd hadden.

LUFU

Intussen is het al vijf voor twee en we hadden net een heerlijk dessert op. Chocomousse. Heerlijk. Liam en Niall hadden echt hun best gedaan. Het was echt de beste date die ik mij maar kon indenken. Niall en ik hadden de hele tijd over allerlei dingen gepraat. Op dit moment viel het even stil, Niall keek zenuwachtig naar zijn vingers en zei niets meer. Ik hoorde de deur opengaan en keek naar Liam die met een nieuw bord met een stolp erover. Nee, niet nog meer eten. Begrijp me niet verkeerd, het eten was heerlijk maar ik had al heel wat op en ik kon echt niet meer. Liam zette het bord met de stolp op, in het midden van de tafel. Toen Liam weer wegliep knipoogde hij nog eens snel naar me. Ik keek naar Niall die zenuwachtig met z'n lip tussen z'n tanden zat. Ik wilde nu wel eens heel graag weten wat er onder die stolp zit. ''Kijk maar'' zei Niall, hij nam de stolp er vanaf. Een lichtblauwe envelop kwam tevoorschijn. Nieuwsgierig nam ik de envelop en deed hem open, ik nam het briefje die erin zat, eruit en las wat er op stond.

The decision is yours,
you must make the decision; yes or no
I'd rather you say yes than no.
I think about you all the time.
I'd like to think this is a sign.

Now I am sitting right in front of you
with a question in my mind.
"Will you please be mine?''
My head grows hot and my hands sweat.
I've waited for this since we first met...

Greetings,
Your/ Your friend (Delete as appropriate) Niall.


Met tranen in m'n ogen keek ik naar het blaadje in m'n handen. Niall keek me afwachtend aan. "Will you please be mine?" vroeg hij. Ik zocht naar adem en antwoordde.

Lauren De Ruyck POV

Zuchtend liep ik het schoolgebouw uit. Ik had echt een heleboel werk gekregen vandaag. Het zou veel werken worden deze week. Nu moest ik snel naar huis want Jill zou zo meteen vertrekken naar het station. Ik was echt blij dat ze afgekomen was dit weekend. Ik tikte met m'n voet op de grond wachtend op Maxime, de bodyguard die me de laatste week al de hele tijd van school kwam afhalen. Niall heeft me verteld dat hij vanaf nu mijn persoonlijke bodyguard is. Het was echt een hele lieve jongen en ik denk dat hij niet veel ouder dan mij is, een jaar of 21 vast niet veel ouder.
In de verte zag ik de donkerblauwe auto al komen. Ik zag het zwarte haar van Maxime 'mijn persoonlijke bodyguard'. Dit vind ik echt raar klinken. Hij stopte voor mij en snel stapte ik in. "Gas geven Max, ik wil m'n vriendin graag uitzwaaien." zei ik terwijl ik mijn gordel vast klikte. "Okay, chef" zei hij en scheurde weg.

Na een snelle rit naar huis bedankte ik Maxime en stapte snel uit. Ik slingerde mijn rugzak om mijn rug en liep snel naar binnen. "Jill? Niall?" riep ik door het huis. Ik kwam de woonkamer binnen en zag Niall in de zetel zitten. Terwijl ik dichter kwam zag ik dat Jill met haar hoofd op Niall's schoot lag. Niall speelde wat met haar haar terwijl ze naar de tv keken. "Hallo?" zei ik, want ze hadden me blijkbaar nog niet opgemerkt. Beiden keken ze met een onnozele glimlach naar me. Ik keek hen met samengeknepen ogen aan. "Wat is hier gebeurd?" vroeg ik want ik kende die blik van Jill ÉN Niall. Jill ging recht zitten en drukte een kusje op Niall's lippen. "Niall en ik zijn samen." zei Jill met een glimlach die wonderbaarlijk groter werd. "Echt?'' vroeg ik ongelovig. Beiden knikten ze met een enorme glimlach op hun gezichten. "Dat is geweldig!" riep ik en ik liep naar hen toe. Ik sloeg mijn linkerarm om Jill heen en mijn rechterarm om Niall heen. Ik drukte ze beiden tegen me aan. "Ik ben super blij voor jullie." zuchtte ik blij. "Kun je me weer loslaten? Ik moet weg." zei Jill. "Nee, ik wil niet dat je weggaa-aatt." zong ik net als in het liedje van Clouseau. "Ik wil ook niet weg Lau, maar ik moet ik weer naar school." Zuchtend liet ik haar los, het moest wel.

Reacties (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen