Foto bij • 118.

Candice Brittany Melrose.

‘Gaat het met je?’ Vraag ik bezorgd terwijl ik het meisje zachtjes over haar rug wrijf. Nina kijkt me met rode en betraande ogen aan. Zachtjes knikt ze en laat ze Harry los. ‘Ik… Ik ben gewoon in shock denk ik.’ Zegt ze zacht en ik knik begrijpend. ‘Wij ook.’ Geef ik dan toe terwijl ik naar Harry kijk. Hij knikt instemmend en dan opent het meisje haar armen. ‘Mag ik ook een knuffel van jou?’ Vraagt ze zachtjes aan mij en ik glimlach waarna ik haar ook een knuffel geef. ‘Alvast gefeliciteerd trouwens.’ Zegt ze dan weer vrolijk en er komt ook een glimlach op mijn gezicht te staan. ‘Dankjewel!’ Roep ik blij en ze steekt ook naar Harry haar hand uit. ‘Alvast gefeliciteerd met je geweldige vriendin.’ Zegt ze dan en ik glimlach. ‘Kussen, kussen, kussen.’ Lachend vallen de vriendinnen van Nina mij bij en Harry bukt zich om haar op haar wangen te kussen. Meteen maken haar vriendinnen foto’s met hun mobieltjes.
We praten nog wat met de meisjes en maken nog wat foto’s, waarna Harry besluit om toch maar naar huis verder te lopen. We krijgen nog allerlei vragen van de paparazzi’s en eentje stelt er zelfs voor om nog even met het meisje langs het ziekenhuis te rijden. Met een goed gevoel pak ik Harry zijn hand vast, en dan lopen we verder naar huis.

Met een diepe zucht slaat Harry zijn handen om mijn middel en bekijk ik ons in de spiegel terwijl hij zijn kin op mijn schouder legt. ‘Het gaat goed met Nina las ik net op twitter.’ Zegt hij en ik glimlach. ‘Gelukkig maar. Ik schrok me echt kapot.’ Zeg ik en Harry drukt een kus in mijn nek. ‘Kan ik begrijpen, deed ik ook, en ik zag het pas later als jij.’ Zegt hij en ik glimlach even terwijl ik me in zijn grip omdraai en in zijn ogen kijk. ‘Ik vond het wel ontzettend attent dat die paps aanbood even met haar langs het ziekenhuis te rijden.’ Zeg ik dan en Harry knikt. ‘Sommige paps en fans kunnen ook wel aardig zijn. Weet je hoe een goed gevoel ik kreeg toen ze me feliciteerde met jou?’ Zegt hij met een glimlach en hij legt zijn voorhoofd tegen dat van mij. ‘Nou, vertel het eens?’ Zeg ik met een glimlach.
De zachte lippen van Harry raken de mijne. ‘Ongeveer zo, niet helemaal.’ Mijn wenkbrauwen vormen in een frons en Harry plaatst zijn lippen weer zachtjes op die van mij. Hij opent zijn lippen waardoor die van mij meegaan en betrekt onze tongen in de kus, waardoor deze overgaat in een liefdevolle zoen.
‘Hmm.’ Murmelt hij als hij het contact weer verbreekt. ‘Zo voelde het ongeveer.’ Zegt hij dan en hij drukt zijn lippen nog een keer op die van mij. ‘Dat is wel een heel fijn gevoel.’ Zeg ik dan zachtjes en Harry glimlacht. ‘Dat was het zeker.’ Zegt hij en dan trekt hij me strak tegen zich aan. Ik zet mezelf wat op mijn tenen en leg mijn kin op zijn schouder waarna ik mijn vingers in zijn krullen verstengel en hem terug knuffel.

Reacties (7)

 • FlyingMinds

  Feel the love<3

  7 jaar geleden
 • MYxLoubear

  Teehee LOVEE ♡♥♡♥♡♥ snel verder:)

  7 jaar geleden
 • xSaraaaaa

  Oooo zo cute
  snel verder <3

  7 jaar geleden
 • Salute

  Sweet!
  Snel verder <3

  7 jaar geleden
 • StylesNicole

  Hihi, ik wil ook wel een knuffel van Harry ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen