Foto bij • 120.

• Candice Brittany Melrose.

Mijn ogen vullen zich met tranen en ik grijp me nog wat strakker aan Harry vast. Al mijn famillie is er. Mijn tante, mijn oom, mijn neefjes en nichtjes, iedereen is er en allemaal zingen ze lang zal ze leven. Strak slaat Harry zijn armen rond mijn lichaam terwijl hij me dicht tegen zich aantrekt. ‘Sssst. Het is goed schatje.’ Fluistert hij zachtjes tegen me. ‘Ik mis ze. Ik mis ze zo.’ Fluister ik zachtjes. ‘Ik begrijp het.’ Fluistert Harry terug. Ik laat hem langzaam los en loop dan zonder dat ik er zelf erg in heb naar Liam toe. Meteen ontvangt hij me met open armen. ‘Sssst, ik ben bij je.’ Fluistert hij zachtjes en hij streelt rustig over mijn rug. Een glimlach siert mijn lippen en ik klamp me strak aan hem vast.
Zodra het liedje is afgelopen laat ik Liam los en komt iedereen me feliciteren. Meteen vallen mijn tranen weg en geluk overspoelt me als ik mijn familie weer zie. De helft herken ik al niet meer, zoveel zijn ze veranderd.

Ineens worden de lichten gedempt en zodra ik Harry zoek is hij nergens meer te vinden. ‘Waar is Harry?’ Vraag ik aan Anouk als ik haar zie. ‘Geen idee, ik ben Liam ook kwijt.’ Zegt ze dan vragend. ‘Waar is de jarige job?’ Hoor ik de DJ dan vragen. ‘Hier!’ Gilt Anouk hard en ik schiet even in de lach. ‘Kan ze dan even naar voren komen?’ Vraagt hij en meteen grijpt Anouk mijn arm en word ik naar voren gesleurd. ‘Er is me net toegefluisterd dat er een speciale verassing is voor je.’ Zegt hij met een knipoog en ik voel mijn wangen rood worden.
De begintonen van What Makes You Beautiful klinken door de zaal en meteen komt er een stralende glimlach op mijn gezicht te staan als mijn vriendje en zijn vier beste vrienden voor me verschijnen, elk met een microfoon in hun hand.
Liam begint met een stralende glimlach te zingen en pakt mijn hand vast, waarna hij me naar voren sleurt, tussen hem en Harry in. Ze zingen het hele liedje voor me en zodra Harry zijn solo aanbreekt knielt hij voor me neer. Hij pakt mijn hand en begint voor me te zingen. Ik glimlach en zodra hij weer staat grijp ik hem strak om zijn middel, puur van trots.

‘En dan is het nu echt tijd voor mijn cadeautje.’ Zegt Harry met een glimlach. ‘Jou cadeau?’ Vraag ik verward. ‘Ja, van mij heb je nog niets gekregen.’ Zegt hij dan. Ik kijk hem aan alsof hij gek is en hij lacht. ‘Kom maar!’ Roept Louis hard en verward kijk ik Harry aan, die naar de deur wijst. De deuren gaan open en ineens komt Eleanor binnen met een stralende lach. ‘El! Je bent er toch!’ Roep ik blij en zodra ze naar me toe komt sla ik mijn armen om haar heen, en lachend knuffelt ze me terug waarna ze me op elke wang kust. ‘Gefeliciteerd!’ Roept ze blij en ze geeft me een enveloppe.
Vragend kijk ik haar aan waarna ik Harry zijn hand op mijn onderrug voel. Ik kijk schuin omhoog naar Harry die zijn blik met een glimlach op de enveloppe heeft gevestigd. Nieuwsgierigheid neemt mijn lichaam over en ik scheur de enveloppe los, waarna er een sleutel kletterend op de grond valt. Tranen schieten me in de ogen. ‘Dit is toch niet wat ik denk dat het is hé?’ Zeg ik dan en ik sla mijn hand voor mijn mond.
‘Jawel. Van ons samen, voor ons samen, alleen wij 2. Ons eigen huisje, onze eerste stap naar een toekomst samen.’ Zegt Harry en hij geeft zijn microfoon snel aan Niall, waarna ik hem om zijn nek vlieg. ‘Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je!’ Fluister ik tegen hem en ik laat hem wat losser. Diep kijk ik hem in zijn ogen en ik lach even als ik bij hem ook wat tranen zie opbouwen terwijl er bij mij al eentje over mijn wang loopt. Ik leg mijn voorhoofd tegen die van hem en dan druk ik mijn lippen tegen die van hem. ‘Ik ook van jou.’ Fluistert hij zacht, waarna hij me weer hartstochtelijk kust.

The End.

Reacties (26)

 • Namelessshanti

  Aww dit verhaal was echt leuk (:

  6 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Omg zo lief!
  En een heel mooi einde<3

  7 jaar geleden
 • Larry2fab4u

  AWWWEEEE(H)

  7 jaar geleden
 • RlovesN

  SUPER story!

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Naahwe how cutee! Ik wul later ook zo'n vriendje (;
  Echt een mooi verhaal xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen