Foto bij | 4.

Faith Feerling.


Het weekeind ging sloom voorbij. De hele dag met je broer en zijn vrienden opgescheept zitten is leuk, maar niet geweldig. Naar een tijdje word je dat gekloot toch zat.
‘En, hebben we er een nieuwe bij?’ Vraagt Lucas als hij de volgende ochtend mijn kamer binnen stormt. ‘Nieuwe?’ Ik kan er niet opkomen waar hij het over heeft. ‘Ja, jongen in de groep?’ Vraagt hij. Meteen valt mijn mond open. ‘Ik… Ik weet het niet.’ Stotter ik zachtjes. ‘Hoe bedoel je?’ Vraagt Lucas verward en ik laat mezelf op bed vallen. ‘Ik heb er niets over gedroomd. Ik kan me niet herinneren dat ik gedroomd had dat er iemand anders bij jullie groepje stond.’ Zeg ik. ‘Dan zal het wel geen vriend worden denk ik.’ Trekt Lucas meteen de conclusie. ‘Dat kan.’ Zeg ik en Lucas komt naast me zitten. ‘Lucas, beloof je me wel, dat als het geen leuke nieuweling is, je toch normaal tegen hem doet?’ Vraag ik. ‘En waarom dan zusje, dat doe jij toch ook nooit?’ Vraagt hij lachend. ‘Nou, omdat ik me nog kan herinneren dat ik het ook niet echt leuk vond toen ik nieuw was.’ Zeg ik dan. ‘Ja, maar als hij gay is hoef ik hem niet te accepteren.’ Zegt Lucas. ‘Dat maak jij er nu weer van.’ Zucht ik. Lucas haalt zijn schouders op en drukt een kus op mijn slaap. ‘Ik kom in de pauze wel weer naar je toe.’ Zegt hij en ik knik. ‘En op tijd beneden, anders rijd ik zonder je weg.’ Zegt hij voor hij de deur sluit.

‘Sorry, mag ik je iets vragen?’ Hoor ik een stem achter me zeggen. ‘Wat?’ Ik draai me om en meteen klap ik mijn mond weer dicht. Wow. Waarom wist ik niet dat dit ging gebeuren? Een ontzettend knappe jongen staat voor mijn neus. Zijn groene ogen kijken me lichtjes geschrokken aan en zijn bruine krullen sieren zijn gezicht, terwijl zijn gespierde lichaam perfect uitkomt in de iets wat wijdere Ramones shirt, en zijn net iets –voor een man- te strakke zwarte broek, wat het dan toch weer sexy maakt. ‘Sorry, ik vraag het wel aan iemand anders.’ Zegt hij als ik voel dat zijn blik ook over mij heen glijd. ‘Nee, nee vraag maar. Sorry.’ Zeg ik met een glimlach en hij knikt. ‘Ik wilde je vragen waar lokaal 230 was.’ Zegt hij dan. ‘Boven, de gang door, dan op een gegeven moment een zijpad in waar 3 lokalen zitten, het linkse lokaal.’ De jongen knikt dankbaar en draait zich dan om. Ik draai me ook weer om en loop lachend naar Ruby, Elif en Luna die wat verderop in de gang staan te wachten. Vragend kijken ze me aan terwijl ik op mijn lip bijt. ‘Wat een cutie.’ Is de enige informatie die ik ze geef. Ik draai me nog een keer om en zie de jongen weglopen. Ik kan het niet laten om naar zijn lichaam te kijken. Zodra hij zijn tas wat omhoog lift op zijn schouder komen zijn spieren perfect door zijn t-shirt heen. Damn wat heeft deze man een goed figuur.

Reacties (11)

 • liannestyles

  super

  7 jaar geleden
 • nialldream

  Snel verderrr i loveeee it.

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Yeahh, there he is !!

  7 jaar geleden
 • annae

  He is arrived!!

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Mister god is aangekomen, Duidelijk! Nu wordt het leuk XD Mooi stukje ! xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen