Foto bij Chapter 107

Zal oprecht proberen om morgen nog een hoofdstukje te schrijven! Zeg niet dat het gaat lukken, maar ik doe mijn best.

Chapter 107.
M
et een volle tas stormde ik de trap af. Ik wilde mijn moeder niet verlaten, en ook niet mijn zusjes, maar ik kon nu gewoon niet in hetzelfde huis zitten als mijn vader. Dit viel écht zwaar, dit viel écht niet zomaar goed te maken. Ik sloot de deur achter me en begon in een snel tempo te lopen. Ik merkte na een tijdje pas dat ik naar Harry's huis liep. Dat was eigenlijk de beste keuze; Liam zou aan mijn hoofd gaan zeuren -ookal bedoelde hij het goed- en Louis zou overvrolijk gaan doen. Harry was waarschijnlijk de enigste die niet té veel vragen zou stellen en ook niet té veel moeite deed om me op te vrolijken. Ik belde aan en zijn moeder deed open. 'Há, Zayn! Jij komt zeker voor Harry?' Ik knikte. Er viel niet veel uit mijn mond te krijgen. 'Hij is boven! En oh, wat heb je een grote tas bij je! Waarom?' Ik zuchtte. Nu moest ik het wel uitleggen. 'Nou, als het zou kunnen, zou ik hier vannacht blijven slapen. Misschien nog iets langer. Is dat een probleem?' Probeerde ik er zo normaal mogelijk uit te krijgen. 'Nee, natuurlijk is dat geen probleem. Ga maar naar Harry.' Zijn moeder stelde tenminste ook geen vragen. Ik hield van deze familie. Ik klopte op Harry's kamerdeur toen ik boven was en het duurde niet lang voordat er open werd gedaan. Hij keek me verbaasd aan. 'Wat doe jij hier nou?' Vroeg hij me nieuwsgierig. 'Ik slaap hier.' Mompelde ik. 'Als het mag natuurlijk.' Plakte ik er snel achteraan. Harry knikte. 'Tuurlijk, kom binnen.' Zei hij en deed een stap naar achter zodat ik er langs kon. Ik gooide mijn tas op de grond en ging op Harry's bed zitten. Ik legde mijn kin in mijn handpalmen en keek naar Harry die hulpeloos in de kamer stond.

'Je lulde.' Begon ik ineens. 'Je lulde dat Meral nog een zwak had voor Niall.' Harry's gezicht werd rood. 'Huh? Hoe bedoel je?' Ik kneep mijn ogen tot spleetjes en keek hem bedenkelijk aan. 'Ze was al lang over Niall heen. Waarom zou ze hem opeens weer leuk vinden als hij naar Ierland vertrok?' Hij beet op zijn lip. Hij verborg iets. 'Ze vind mij leuk, Harry. Het moet haast wel.' Hij bleef me aankijken. Waarom zei hij nou niks? 'Je wist het al, hè?' Ik gokte maar, maar zijn gezicht zou genoeg zeggen. En dat deed het. Harry werd rood en balanceerde van zijn ene voet op zijn andere. 'Meral snapte niet waarom je geen interesse in haar toonde. Ze was er verdrietig om, maar liet niks merken. Ze vertelde het mij, omdat ik een vriend van jou ben en misschien snapte waarom jij niet inging op haar geflirt.' Begon Harry uit te leggen. Geflirt? Daar had ik niks van meegekregen. 'Ik zei dat ik het niet wist. Ik bedoel; ik ga jou niet verlinken. Toen kwam ze er via jou achter dat jij en Niall iets hebben, en ze was er kapot van. Aan de ene kant was ze blij; nu begreep ze waarom je geen interesse in haar toonde, maar zo wist ze wel dat ze je nooit zou kunnen krijgen.' Ik was stil. Harry wist dat allemaal al? 'Waarom zei je het niet?' Mompelde ik. 'Omdat ik een belofte had gelegd, Zayn, ik had beloofd om het niet door te vertellen. Ik dacht... als je er niet achter zou komen zouden er ook geen moeilijkheden komen.' Ik slikte. Ja, hij had gelijk. En waarom zou ik hierom boos worden? Harry had niks misgedaan. Daarnaast had ik al genoeg dingen aan mijn hoofd. 'Sorry, ik begrijp het. Ik baal er gewoon van. Ik wil niet dat ze verdrietig is.' Harry knikte langzaam. 'Excuses aanvaard. Maar goed, vertel, waarom ben je hier? Ik neem aan dat het niet is omdat Meral een crush op je heeft.' Ik schudde mijn hoofd, kleintjes lachend. Ineens maakte het me niet meer uit. Ik haalde diep adem en gooide alles op tafel -figuurlijk-. Ik wilde iemand die me steunde, en op dit moment was dat Harry. Het luchtte ontzettend op toen ik klaar was met mijn verhaal en Harry omhelsde me. Een knuffel, dat was alles wat ik nu nodig had. Het liefst van Niall, maar Harry was een prima alternatief.

Gelukkig had Harry een webcam. Ik had die avond gewoon weer een afspraak met Niall om te skypen, dus dat ging door ook. Hij had gelijk door dat ik niet op mijn eigen kamer zat. 'Ik denk dat ik een paar dagen bij Harry blijf, dus je brieven mogen naar zijn adres.' Niall knikte dat het oké was en vroeg me waarom ik dan bij Harry verbleef. Ik legde hem ook het verhaal uit, maar dan was minder uitgebreid. Het Meral gedeelte liet ik weg. Hij mocht écht niet weten dat zij een crush op mij had. Het was zíjn ex, die een crush had op zíjn vriendje. Ik zou het ook niet leuk vinden als een ex van mij aan het flirten was met Niall. Harry had door dat ik het verzweeg maar zij er niks van. Op dat moment kon ik hem nog wel duizend keer omhelzen. Ik nam na een tijdje afscheid van Niall en ging weer op Harry's bed zitten. Ik voelde me al een stukje beter.

Reacties (5)

 • Javes

  Wanner komen ze weer bij elkaar?

  6 jaar geleden
 • littlelight

  übercute

  6 jaar geleden
 • xDeletedx

  Harry is sweet:)

  6 jaar geleden
 • JellyBuddy18

  Harry is a cutiepie!

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Awh Zayn...
  Ik vind het echt geweldig van Meral dat ze niet bitchie gaat doen ineens

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen