Foto bij | 7.

Faith Feerling.


‘Dat was cute.’ Zegt Luna als we op de fiets richting huis gaan. Luna blijft altijd na het sporten bij mij voor de gezelligheid. ‘Nee, verre van.’ Zeg ik dan terwijl ik haar even aankijk. ‘Nee niet, het was echt schattig.’ Zegt ze. ‘Maar ik vind hem niet leuk, echt niet.’ Meen ik. Stan? Nee, hij is aardig en hij heeft humor, maar om nu een relatie met hem te beginnen? Nee.
Zodra ik thuis ben spring ik van de fiets af en plant hem in de voortuin neer, tegen die van Lucas aan. Luna zet hem daar weer tegen aan en terwijl ik de deur open maak.
‘Zo, lekker gesport?’ Vraagt mam als we binnen komen. ‘Heerlijk!’Zegt Luna blij en ze ploft aan de keukentafel. Ik maak 2 glazen cola klaar en loop dan naar de woonkamer. ‘Dag zusje.’ Zegt Lucas en ik zet zonder verder op of om te kijken de glazen op de tafel. Als ik weer recht sta schrik ik even en hoor Luna grinniken. ‘Hey Harry.’ Harry glimlacht even. ‘Hey Faith.’ Zegt hij dan met een glimlach en ik plof zuchtend op de bank, terwijl Luna naast me komt zitten.
‘Louis en Stan waren in de sportschool.’ Zeg ik dan en Lucas kijkt me even aan. ‘Dat kan, wat moet ik met deze informatie?’ Vragend kijkt Lucas me aan. ‘Je bent slap, moest ik doorgeven.’ Ik pak het glas van het tafeltje voor me en geef die aan Luna, want als ik moet wachten tot zij haar drinken opheeft zitten we hier morgen nog. ‘Oké, ik pak ze morgen wel.’ Zegt Lucas dan en Harry grinnikt even.

Ik lig met mijn oortjes in op bed terwijl ik een beetje door mijn geschiedenis boek blader. Saai, saai en nog eens saai. We hebben morgen een overhoring dus Luna was eerder weg gegaan, terwijl Harry nog altijd bij Lucas is. Ik ben blij dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. Zachtjes zing ik een beetje mee met Here is to never growing up van Avril Lavringe, die door mijn oortjes heen klinkt.
‘Will be running down the street jelling: Kiss my ass. I’m like yeah whatever, we’re still living like that. When the sun is going down will be raising our cups. Singing here is to never growing up.’
Ik schrik als er ineens op mijn schouder word getikt. Meteen gooi ik mijn oortjes uit mijn oren en kijk in de groene ogen die ik al eens eerder heb gezien. ‘Harry, ik schrok.’ Ik leg mijn hand op de plaats waar mijn hart zit terwijl Harry triomfantelijk glimlacht. ‘Ik merkte het.’ Grijnst hij en ik zucht even. ‘Wat is er?’ Vraag ik. ‘Ik moest van Lucas het nagelsetje voor Stan komen halen, ik moet er zo toch even langs dus vroeg hij of ik het meteen mee kan nemen.’ Zegt Harry dan. Ik knik en kruip van mijn bed af. Ik open mijn bureau lade en pak het setje eruit. Terwijl ik me voorover buk voel ik Harry zijn blik gewoon branden op mijn kont. Zodra ik omhoog komt staart Harry nog steeds in mijn richting. Ik gooi het tasje naar hem toe terwijl hij me grijnzend aankijkt. ‘Je kan best goed zingen trouwens.’ Zegt hij waarna hij de kamer verlaat, en mij blozend achterlaat.

Oke,
Ik heb net die aankondiging van 1D-day nog eens bekeken,
Maar ik snap er nog steeds niet echt veel van...
Ze gaan gewoon 7 uur lang een twitcam houden en er komen bekende gasten langs?
Dat is wat ik eruit begrijp, hihihi.
x

Reacties (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen