Foto bij 026

Mwahaha (:

Ondanks dat het nog een tijd duurde voor we zouden afmeren liepen we niet als enigen terug naar The Jolly Roger, James liep samen met die…. Die sloerie naast zich over de loopplank voor ons waarna ze even een steelse blik van mij naar Killian wierp voor ze gemeen maar geamuseerd naar me grijnsde.
Ik besloot dat ik Killian later over haar zou vragen wanneer we alleen waren.
Mijn voeten raakten het hout en een gevoel van misplaatste logica overspoelde me even, want wat voelde deze houten planken onder mijn voeten al vertrouwd aan.
“Willow, ga naar de kajuit, pak je spullen uit en blijf daar.”
Hoewel zijn woorden hard en bevelend waren kwam zijn gezichtsuitdrukking beschermend en zorgzaam op me over en ik wist ook wel dat hij het voor mijn veiligheid deed , dus ik nam gedwee zijn woorden op me en liet mijn vingers om de deurklink heen glijden en drukte de deur open.
“Ik laat…Oleander zijn slaapplek en post zien, dan ben ik weer terug.”
Voor ik het goed en wel doorhad boog hij zich snel naar me toe en drukte hij vluchtig een kus op mijn slaap, waarna hij me met een brede grijns aankeek voor hij zich tot een lichtelijk onthutste Oleander wende, wie hij met een hoofdknik de weg begon te wijzen.
Toch wel blij met d rust die ik nu had begon ik de tassen uit te pakken die Killian voor me gekocht had en hing ze één voor één in de splinternieuwe kledingkast waarvan ik nog steeds niet wist hoe die daar nou precies gekomen was.
Minuten verstreken en Killian was nog steeds niet terug, dus begon ik maar een beetje door de kajuit heen te dwalen.
Maakte het bed netjes op en bloosde even omdat ik me bedacht dat ik daar straks wel weer samen met hem in zou liggen, bestudeerde de waterkaart even om te kijken of er nog bijzonderheden op onze tocht lag, wat ik er zo even niet uit kon halen.
Ik was net aan het kijken voor iets nieuws om te onderzoeken toen ik de deur achter me open hoorde gaan.
Blij dat ik nu toch wel weer gezelschap had begon ik te praten. “En, lukt het een beetje met Oleander ? Ik weet dat…” Maar mijn woorden stierven weg toen ik zag wie er stond.
Het was niet Killian zoals ik verwacht had.
Het was dat wicht dat hem gezoend had.
Waar is James ? Waarom is ze niet bij James ?
“Jij voelt je zeker helemaal geweldig is het niet ?” Ze leunde met haar armen onder haar buste tegen de deurpost aan.
Ongemakkelijk ging ik in één van de zwart bekleedde stoelen zitten en staarde haar alleen maar aan zonder verder zo goed mogelijk een vin te verroeren, bang dat ik haar zou laten doorschemeren dat ik me op dit moment enorm onzeker, onveilig en zeer onprettig voelde.
Ze leek mijn houding verkeerd op te vatten, want ze zette zich af van haar plek en kwam heupwiegend naar me toelopen, waar ze voor mijn neus bleef staan met haar handen uitdagend in haar zij.
“Je moet weten dat ik voor jou zijn meisje was.”Ze snoof even zelfingenomen. “En iemand als jij zou mijn ooit kunnen vervangen.” Ze keek neerbuigend op me neer met gelijktijdig een onderzoekende ondergrond aan. “Ik heb al van alles over je gehoord van James en ik kan het allemaal nog steeds niet geloven.” Ze schudde dramatisch haar hoofd. “Wat moet Killian met zo’n kinderlijk popje met een anti –sociaal seksleven ?”
Ik balde mijn vuisten om haar woorden, misschien van woede, misschien van ontsteldheid, misschien wel van beide en nog meer.
Zij weet niets van mij, helemaal niets, hoe durft ze zomaar conclusies te trekken ?
Mijn gedachtegang bracht me een beetje vertrouwen en zelfverzekerdheid.
“Wat er tussen mij en Killian gebeurd gaat jou niets aan, hij zei dat jij er helemaal niet meer toe doet en ik vertrouw op zijn woorden.” De woorden vlogen uit mijn mond en ze waren misschien wel een beetje overdreven, het was de waarheid, tenzij hij tegen me had gelogen.
Nee, zo mag ik nu niet denken, niet nu.
Even zag ik haar mijn woorden opvangen en wegslikken, maar ze herpakte zich snel.
“Hij heeft behoeftes, behoeftes die jij niet kan verwezenlijken.” Ze grinnikte even, alsof ze iets al helemaal voor zich zag. “Hij laat een vrouw nooit bovenop, hij is dominant, iets wat jij met je verkrachte misbruik van je verleden niet kan trekken, zoveel is zeker.”
Mijn ogen sperden zich even open van schrik, niet echt over het feit dat hij dominant en zo is, maar meer over het feit dat ze mijn geschiedenis wel degelijk kent.
De grote lijnen althans.
Ik schraapte even mijn keel ik moedigde mezelf stiekem even snel aan voor ik aan mijn volgende woorden begon. “Dat maakt niet uit, Killian heeft me beloofd dat we het op mijn tempo gaan doen en mijn therapie met Smee gaat uitstekend en ik maak al grote sprongen.”
Ik stond op van de stoel en liep langs haar heen, mijn blonde haren achter me aan wuivend.
Met mijn hand streek ik over het bed heen en ik bedacht me iets, iets wat waarschijnlijk niet gebeurd was tussen haar en hem.
Want prostituees slapen nooit echt in het bed van hun zogenoemde minnaar.
De woorden begonnen zich al in mijn hoofd te vormen, iets in de trend van ‘Oh, weet je trouwens dat hij me zowat smeekt om bij hem te komen liggen om te slapen, dan slaat hij zijn armen om me heen tot we in slaap vallen.’
Ik weet dat het een lage steek was, maar misschien liet ze me nu dan zo met rust.
De woorden lagen op het puntje van mijn tong toen de deur openging en Killian nu wel naar binnen stapte, maar zijn pas verstijfde even toen hij de vrouw zag.
Zijn kaaklijn verstrakte. “Wat doe jij hier ?”
“Even een babbeltje maken met je porseleinen popje.”
“Ga weg.”
“Kom op Killian, ik mag toch wel…”
“Wendy, ga weg.” Zijn woorden waren ijzig en dulden geen tegenspraak en even zag ik weer de echte piraat die hij ook kon zijn.
Maar de vrouw had nu tenminste een naam, en die naam was Wendy.

Reacties (5)

 • inktzwart

  Why Wendy? Geen Wendy van Peter Pan, dan sla ik je!!

  Kidding geweldig verhaal!

  3 jaar geleden
 • DragonsFlight

  Wens rot op niemand mag je 😠😤😡☠👿💩

  3 jaar geleden
 • bekky99

  kut Wendy, snel door nieuwe abo!

  6 jaar geleden
 • Lootus

  Grrrrrr wendyyyyy

  6 jaar geleden
 • Vanamo

  wat een kreng die Wendy mak ik haar kielhalen en James er achter aan(6)

  Killian blijft lief.....

  XXX

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen