Foto bij | 10.

Faith Feerling.


Zuchtend legt Stan zijn armen op de leuning van het hek terwijl we toekijken hoe het team van Lucas zich warmloopt. ‘Faith, zou jij even de flesjes willen vullen?’ Vraagt Zac, hun trainer en coach. ‘Nou… Vooruit.’ Lach ik terwijl ik mijn armen open houd. Zac geeft me allemaal flesjes vast en de helft valt al meteen. Luna bukt gelijk om ze op te rapen en houd ze ook vast. ‘Ik loop wel mee.’ Zegt ze en ik glimlach dankbaar. ‘Zal ik ook meelopen?’ Vraagt Stan dan. Meteen kijk ik hem aan. ‘Twee handen is wel genoeg. Moedig jij je vrienden maar vast aan.’ Zeg ik dan en samen met Luna loop ik richting de kantine.
‘Volgens mij ziet Stan jou wel zitten.’ Zegt Luna zodra ik het eerste flesje onder de kraan houd. ‘Dat heb ik helaas zelf ook door.’ Zeg ik terwijl ik de dop erop draai en het volgende flesje vul. ‘Dus, niets voor jou?’ Vraagt Luna met een halve glimlach. ‘Kom op Lun, dat heb ik je al gezegd.’ Ik pak het volgende flesje weer en kijk even de kleedkamer rond. Het is echt een zooitje hier, maar wat wil je ook anders als je in een heren kleedkamer staat van een topklasse team… Ik kijk naar het bord en lach even als ik mijn achternaam erop zie staan. ‘Faith, je moet het veld op!’ Roept Luna lachend. ‘Ssst.’ Grinnik ik. ‘Ik speel verstoppertje, kijken of ze me missen.’ Zeg ik.
Luna en ik lopen weer terug naar het veld en een rilling loopt over mijn rug. ‘Ik ga even Lucas zijn trui jatten.’ Zeg ik dan en ik geef Zac de flesjes en ren dan weer terug naar de kantine. Zodra ik in de kleedkamer ben ga ik alle truien af, op zoek naar de trui waar mijn achternaam opstaat. Een frons ontstaat in mijn voorhoofd als ik een trui met ‘’’Styles’’ achterop zie staan. Wie the hell is Styles? Ik kijk nog even naar de trui en zie dan dat die van Lucas ernaast hangt. Ik trek hem van de kapstok af en gooi hem over mijn hoofd. Zodra hij goed zit ren ik weer richting het veld, waar de wedstrijd al begonnen is.
‘Louis! Links!’ Liam probeert driftig de aandacht van Louis te trekken voor de bal, maar Louis voetbalt gewoon eigenwijs door. Ineens zie ik Louis in het niets staren, naar een plek waar niemand staat, en hij speelt er zo de bal heen. Met een klap komt de bal tegen het hek van de zijlijn aan. Ik zucht diep en kijk even naar Louis, als hij ineens hard begint te juichen. Hij rent naar het midden toe en meteen grijpt hij Lucas vast. Naast mij beginnen Ruby, Luna, Elif, Niall, Zayn en Stan hard te juichen en vragend kijk ik om me heen, wat gebeurd hier?


Met volle vaart schiet ik omhoog. Mijn ademhaling gaat snel en mijn haar zit op mijn voorhoofd geplakt. Ik kijk op de klok en zie dat het half zeven is. Ik zucht diep en kijk mijn kamer rond. Voor de tweede keer schrik ik, maar dit keer van het geluid van mijn wekker.

Reacties (15)

 • Creator

  Raar :o maar wel leeuuk:D

  7 jaar geleden
 • Derks

  AFLKJADLKFS HARRYS SHIRT

  7 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Waarom kan ze Harry nou niet zien?? Hoe kun je nou niet dromen over Harry?
  Snel verder!

  7 jaar geleden
 • Succulent

  Echt superleuk! Verderrr (:

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen