Foto bij 82. Lauren De Ruyck

heeey,

Nog even een verhaal dat ik wil voorstellen: It's just, ugh never mind - Harry Styles by Cecyll Ze verdient echt meer abo's. Het is een geweldig verhaal!

LUFU

"Jah, uhm, Beloof je het tegen niemand te zeggen?" Hij leek zijn opties te overwegen. "Oké, is het zo erg misschien?" vroeg hij eerder grappend. "Ja, eigenlijk wel, ja. Jill en ik worden gestalkt door een onbekende persoon. Ze wil steeds dat Niall en Jill uit elkaar gaan. En ze zegt nu dat ik beter Niall hier niets van vertel anders kan ze ervoor zorgen dat er iets met Harry gebeurd. Jill zit er ook heel erg mee en we zouden graag te weten komen wie het is.'' legde ik uit. Maxime luisterde geïnteresseerd. ''Waarom heb je dat niet gezegd, ik ben hier om je te beschermen." schoot hij uit. Ik zette verschrikt een stap naar achter. "Sorry, maar het is goed. Ik zal zien wat ik kan doen." vervolgde hij zich rustig. "Okay, bedankt.'' zei ik en vertrok naar de keuken want ik had eigenlijk wel honger gekregen van dit alles.

Een week vloog voorbij en er gebeurde niet echt iets speciaal. Jill kreeg af en toe nog eentje en ik slechts eentje per dag zoals voorheen. Ik belde als het uitkwam af en toe met Niall of Harry of één van de andere jongens. Skypen deden we ook soms. Maar eerlijk na deze ene week mistte ik al dat lawaai van de jongens in huis wel. 3 november zouden ze hun laatste Take Me Home-show doen in Tokio en daarna zouden ze voor een tijdje weer naar huis komen.

Het was intussen dinsdag en ik liep samen met Austin het schoolgebouw uit. We zouden samen werken aan een groepswerk voor Engels. Ik waagde het erop om dit te vragen. "Wat denk jij over homo's?'' vroeg ik aan hem. Hij keek me wat verward aan maar hij begon toen al snel te denken op een antwoord. "Waarom vraag je dat?" vroeg hij. "Gewoon, uit interesse." "ach zo." hij leek opgelucht? "Ik haat die mensen niet. Ze moeten zijn hoe ze willen. Maar ik ben 100% hetero!" zei hij. Ik knikte. "Je gelooft me toch wel hé?" vroeg hij, niet helemaal zeker. Ik knikte "Ja natuurlijk geloof ik je." Ik keek hem vreemd aan. Waarom deed hij plots zo raar?
Veel tijd om erover na te denken had ik niet want Maxime kwam net aangereden. "Ah onze taxi." lachte Austin.
Net toen we in de garage reden kreeg Maxime telefoon. Hij kreeg wel vaker telefoon dus trok ik het me niet echt aan. Ik ging met Austin aan de tafel zitten om aan ons groepswerk Engels te werken. We moesten één of ander vreemd dialoog doen. We hadden net alles uitgehaald toen Maxime de kamer ingelopen kwam. "Lauren. Ik heb net te horen gekregen dat Niall de hele tijd lastig gevallen wordt door een oude bekende. Ze logeert steeds in hetzelfde hotel als de jongens en ze gaat 's nachts altijd naar Niall toe. Het is zelfs zo erg geworden dat er sinds gisteren de hele nacht iemand voor zijn deur en op zijn balkon moet waken." Ik keek hem verrast aan. "Serieus?" vroeg ik verbaasd. "Ja, echt ik meen het. Oh en het is Georgia." Ik wist het. Het kon bijna niemand anders zijn. "Natuurlijk. Maar wat gaan we nu tegen haar doen?" vroeg ik me luidop af. "Mijn collega's proberen haar zo ver mogelijk weg te houden van hen en ook om al de hotels die ze nog geboekt heeft te annuleren." Ik keek tevreden naar hem. "Ocharme Niall. Ik kan me al voorstellen hoe hard hij moet schrikken als ze plots 's nachts naast zijn bed staat." Ik begon te lachen bij het beeld die ik voor mezelf vormde. Nadat ik wat uit gelachen was bedankte ik Maxime nog eens voor zijn hulp. "Je hebt daar nooit iets over gezegd tegen mij." Austin keek me met een pruillipje aan. "Oh, sorry. Maar het stelt allemaal niet zoveel voor hoor. Ik, Jill, Harry, Louis, Zayn, Liam, Sophia, Eleanor en Perrie kregen af en toe een berichtje dat we ervoor moesten zorgen dat Jill uit Niall's buurt bleef omdat zij hem wou. Het was telkens een onbekend nummer, maar nu is die onbekende dus bekend geworden. Maar één ding snap ik nog altijd niet. Hoe is ze in godsnaam aan al onze nummers gekomen?"

Reacties (7)

 • Lovecandy

  Ik vertrouw austin niet ...


  Maanjem gorgia :o da akke echt ni verwacht! ;o BE JOWELL !:)

  Snel verder!

  5 jaar geleden
 • cecyll

  Oooooo ti's Georgia ...
  Wist ik niet XD nee echt niet was ik niet opgekomen

  And thnx voor het noeme van mijn storie:)

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  mooie foto!

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Waarom heb ik het gevoel dat Austin iets weet?

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  Ja ik kon het weten maar nee hoor ik met mijn domme kop gaat denken dat het iemand anders was haha ik haat die Georgia echt kapot erg ! Maar please snel verder xx en ik zal zeker even naar die story gaan kijken;)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen