Foto bij | 11.

Faith Feerling,


Ik sla de mouwen van Lucas zijn sweater wat over mijn handen terwijl ik terug naar het veld loop. ‘Louis! Links!’ Roept Liam, maar Louis negeert het en loopt door. Hij kijkt naar links, en ik volg zijn blik. Dan worden mijn ogen groot. Harry staat op die plek. De plaats die in mijn droom leeg was. Louis schiet de bal naar Harry, die hem netjes aanneemt. Hij loopt een stukje door en schiet dan op het doel. Zodra de bal het net raakt begint iedereen naast me te juichen. Lucas vliegt Harry als eerste rond zijn nek, gevolgd door Louis en Liam. Dan valt pas het kwartje bij mij echt. Harry is dus Styles. Harry Styles.

De jongens hadden vandaag afgesproken om bij ons pizza te eten, een film te kijken en de nacht door te brengen. Luna, Elif en Ruby wilde uit, maar ik moest natuurlijk weer thuis blijven omdat pap en mama zelf ook weggaan, en ze Lucas niet alleen durven laten met 6 vrienden. Dus hier zit ik dan, tussen 7 mannen mijn pizza te eten.

Ik stop net het laatste stukje in mijn mond. Zo erg was het nog niet. Ergens zijn ze toch wel leuk. Harry trekt diep van binnen mijn aandacht. Hij doet iets met me, en dan niet alleen kwa uiterlijk.
Ik sta op en pak alle borden van tafel. Ik zet ze op elkaar en neem ze mee naar de keuken. ‘Harry? Zou jij mijn zusje willen helpen? Dan bouwen de andere jongens hier de boel mee op, die weten hoe we dat hier doen.’ Zegt Lucas dan. Harry knikt en loopt achter me aan naar de keuken. Hij pakt de borden en klapt de afwasmachine open. ‘Hoe weet je dat die daar zit?’ Vraag ik lachend. ‘Dat is toch logisch? Dit is de enige grote kast of lade.’ Ik haal mijn schouders op. ‘Dat is waar. ‘ Lach ik. Ik spoel de borden schoon en geef ze Harry aan.

‘Lieverds, lief zijn, wij zijn weg tot laat, dus we zien jullie morgen pas.’ Mam pakt haar jas aan van pap en drukt een kus op mijn wang en geeft Lucas nog een knuffel. ‘Jij mag wel vaker komen Harry!’ Zegt pap dan als Harry de afwasmachine dichtklapt. ‘Kom Sarah, we zijn al laat.’ Mam knik ten ze open naar de deur. ‘Niet meer open doen als er iemand aanbelt, de achterdeur is al op slot, draai de voordeur achter ons dicht en de sleutel op het kastje, en niet te laat gaan slapen.’ Zegt mam. ‘Jaha.’ Zuchten Lucas en ik diep. ‘Goedzo. Tot morgen.’ Zegt mam dan en ze maakt de deur dicht. ‘Dag.’ Zucht Lucas als hij de deur dicht draait. ‘Lets get the party started!’ Ik gooi mijn vinger in de lucht en beweeg wat met mijn heupen. Lucas kijkt me even met opgetrokken wenkbrauwen aan en schud dan lachend zijn hoofd. ‘Wat moet ik ook met jou.’ Zucht hij overdreven dramatisch.


Speciaal voor jullie nog een deeltje vandaag,
Als bedankje voor jullie lieve reactie’s en nieuwe abo’s !

Jajaja, ik weet ook echt wel dat Harry totaal niet kan voetballen,
Maar in deze story kan hij dat wel even heel goed, hahaha.
x

Reacties (17)

 • Wavechaser

  of ze kan degene die ze leuk vind niet zien??

  7 jaar geleden
 • Derks

  OH MY GOD IK WIL WETEN WAAROM ZE HARRY NIET KAN ZIEN

  7 jaar geleden
 • Lovecandy

  Kbn blijkbaar dee nige die da nu maar door eeft vn die flashfor...

  Shame on me!

  7 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Zo te zien zijn er wel meer die net als ik denken dat Harry ook zulke dromen heeft...

  7 jaar geleden
 • Smile2UrLife

  volgens mij heeft harry ook zo van die flash forwards, daarom dat ze hem dus niet kan zien:)okee sorrie was even nodig xx snelverderr..

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen