Foto bij 83. Niall Horan

Yeah, Ik heb de rest van de week geen werk meer voor school. Ik heb dus veel tijd om te schrijven.:Djeeej!

Niall pov; laat weten wat jullie ervan vinden!

LUFU

Dinsdag, 24/09/2013; 14 uur; Adelaide.

Ik kwam mijn hotelkamer uit. Ik had net mijn hotelkamer alles weer wat op orde gebracht en wou nu met de andere naar de concertzaal vertrekken. De andere waren er nog niet dus keek ik even rond en ging op de bank zitten. De deur van de kamer naast de mijne ging open en een bruinharig meisje die ik maar al te goed kende kwam naar buiten. "Hey Niall." zei ze met haar zagerige stemmetje. Ze trippelde op haar veel te hoge hakken naar me toe en kwam -een beetje té- dicht bij me zitten. Ik rolde met m'n ogen. "Wat in godsnaam doe jij hier? Ik wil je niet meer zien blijf uit m'n buurt." zei ik en stond op van de bank. "Ik ben hier voor jou. We kunnen opnieuw beginnen. Ik hou echt zoveel van je." zei ze. Op het juiste moment kwamen Harry en Liam uit hun kamer. Ze keken Georgia vreemd aan. Georgia keek hen vuil aan. De jongens kwamen achter me staan. "Wat doe jij hier? Maak dat je wegkomt en val Niall niet meer lastig of ik haal je hier persoonlijk weg!" siste Harry. "Ik zie je later nog wel." zei ze opgewekt drukte een kus op m'n mondhoek en verdween weer haar hotelkamer in. "Ew" zei ik en veegde met een vies gezicht over de plek waar ze net een kus gegeven had.

Zaterdag, 28/09/2013; 2:24am; Perth.

Ik lag rustig te slapen in mij hotelkamer. We hadden net een geweldig optreden gehad. De fans zijn echt geweldig.
Ik grolde even toen het bed naast me wat inzakte maar sliep verder. Ik schrok pas echt wakker toen ik twee natte lippen op mijn wang voelde. "What the - GEORGIA!!!'' Ik schoot meteen uit mijn bed. Ik had gelukkig mijn boxer nog aan. "Wa-Wat doe jij hier? E-En hoe ben je hier binnengekomen?" vroeg ik geschrokken. Ze lachte mysterieus. "Ik wou bij m'n vriendje zijn. En dat is voor mij een weet en voor jou een vraag." Ze grijnsde. "Laat me nu toch eens met rust. Je duikt al de hele week overal op. Laat me met rust!" Ik duwde haar mijn kamer uit en duwde nog een paar keer tegen de deur om zeker te zijn dat hij dicht was. Ik hoopte dat ze het deze keer wel door had dat ik haar niet meer wou.

Zondag, 29/09/32013; 3:02am; Perth

Jill kwam op de luchthaven naar me toe lopen. Ik liep ook naar haar toe. Toen we eindelijk bij elkaar waren nam ik haar van de grond en draaide rond. Ik zette haar weer neer en drukte mijn lippen op de hare. Ze kuste terug; het voelde wel anders. Vreemd. Ik opende mijn ogen en zag Georgia. Weer schoot ik meteen uit mijn bed. "Jeeez," ik veegde met m'n handen over m'n mond. Ik had met Georgia gekust. Ew! "Maak dat je wegkomt!" ik was echt woest. Ze ging te ver. Waarom luisterde ze niet? Ze wist nog niet half hoe boos ik was. "Ik wil je NOOIT maar dan ook NOOIT meer op mijn hotelkamer of ergens anders zien! Heb je dat begrepen?" schreeuwde ik. Het kon me niet schelen dat het halve hotel wakker geworden was door mijn geroep, ze mochten allemaal weten dat Georgia een ambetant mens is. Ze leek geschrokken maar glimlachte dan weer. Ze stapt rustig de kamer uit. Zuchtend liet ik me weer op het bed vallen.

Dindag, 01/10/2013; 3:06am; Melbourne

Georgia was gisteren niet gekomen. Gelukkig maar. Ik hoopte dat ze het eindelijk begrepen had. Ik had vorige nacht niet zo goed geslapen omdat ik steeds weer dacht dat ze weer binnenkwam. Deze nacht sliep ik alweer wat beter. Maar op het moment dat ik het slot hoorde openspringen, werd ik wakker en was ik op m'n hoede. En ja hoor daar was ze weer.

Dinsdag, 01/10/2013; 10:23am; Melbourne

Op dit moment ging ik naar Paul toe. Het moest echt stoppen dat hele gedoe met Georgia. Ik klopte op de deur van zijn kamer en hij opende die met een nors gezicht. "Wat kan ik voor je doen Niall?" zuchtte hij. Ik legde hem alles uit, van dat Georgia telkens in het zelfde hotel verblijft tot haar nachtelijke bezoekjes aan mijn kamer. "Ik ga er meteen werk van maken. Je krijgt een bodyguard die 's nachts voor je deur waakt en als je wilt ook één op je balkon. Ik zal zien wat ik kan doen." Ik was blij met de oplossing. Ik ging me 's nachts eindelijk wat veiliger voelen.

Reacties (4)

 • XXIloveXX

  GO Niall!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5 jaar geleden
 • ObeyxZayn

  Oeps wacht, ik zou met zayn trouwen en mijn vriendin met Niall... Hmmm. Zayn, please be cute like Niallll. <3<3<3

  5 jaar geleden
 • ObeyxZayn

  Op een of andere manier moet ik van deze stukjes. Echt schattig Niaalll omg ik wil met je trouwen niiiii <3
  sorry ik ga weer te ver. Leuk stukkiiieee<3
  Loveesss xx

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Oke, Georgia is ECHT HAAR VERSTAND VELOREN
  Ooit gehoord van Privay
  Haha
  Snel verder

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen