Foto bij | 14.

Faith Feerling.


Ik schrik op van een raar geluid. Ik kijk op de klok en zie dat het kwart voor vier is. Over 3 kwartier komen pap en mam thuis. Ik draai me nog een keer om als ik het geluid weer hoor. Ik begin me zorgen te maken en stap langzaam uit bed. Ik open zachtjes mijn kamerdeur en blijf even staan, maar nu hoor ik niets meer. Een diepe zucht verlaat mijn lippen en ik loop naar de badkamer waar ik het glas met water vul, en dat opdrink. Als ik weer terug naar mijn kamer loop hoor ik het geluid weer. Ik loop naar Lucas zijn kamer en hoor er zachtjes gesnurk vanuit komen. Ze slapen dus ook al.
Voorzichtig open ik de deur en zie ze inderdaad allemaal slapen. ‘Luc, Lucas? Luc? Ben je wakker?’ Fluister ik zachtjes, maar ik krijg geen reactie, van niemand. ‘Lucas?’ Fluister ik nog een keer, maar weer hoor ik niets. ‘Lucas wordt eens wakker.’ Fluister ik nog een keer en dan hoor ik iets bewegen.
‘Wat is er?’ Shit, Stan. Nouja, hij kan misschien mee kijken, want alleen ga ik echt niet. Liever hij eraan dan ik. ‘Ik hoor allemaal geluiden en pap en mam horen nog niet thuis te zijn, wil je alsjeblieft mee naar beneden om te kijken?’ Vraag ik zachtjes. ‘Oké.’ Fluistert Stan terug en ik hoor hoe hij opstaat. Niet veel later staat hij naast me, en loopt hij door waarna ik de deur sluit. Voor mij uit loopt hij de trap af naar beneden en trillend loop ik achter hem aan. Langzaam klikt hij de lamp van de gang aan, maar daar is niets te zien. Hij opent de deur van de meterkast maar ook daar is niets. De deur van de wc klapt open en daar is ook niets te zien. Ik maak de deuren weer dicht en Stan opent de gangdeur.
Langzaam maakt hij het licht aan maar ook in de woonkamer is niets te zien. Alles is wel netjes opgeruimd moet ik zeggen. Dan ineens is het licht uit en zie ik niets meer. ‘Stan? Stan waar ben je?’ Vraag ik in paniek en ik voel hoe hij mijn hand vastpakt. ‘Ssst, Faith ik ben hier. We moeten voorzichtig lopen.’ Zegt Stan dan en ik voel hoe hij me langzaam naar voren begeleid.

Een tijdje staan we stil, naar mijn gevoel midden in de woonkamer als ik ineens Stan zijn adem sneller hoor gaan. ‘Stan wat is er?’ Vraag ik verward en ik haal mijn hand los uit die van hem, maar ik krijg geen antwoord. Ineens word ik met volle vaart naar voren geduwd totdat ik een harde klap tegen waarschijnlijk de muur maak. ‘Auw, godverdomme tering!’ Roep ik hard. Ik voel twee handen strak tegen mijn schouders drukken en probeer mezelf los te duwen maar het lukt niet. ‘Stan? Stan waar ben je? Stan, help me! Knip het licht aan!’ Ik krijg echter geen reactie, ik voel alleen warme adem dicht tegen mijn mond aan. ‘Stan, wat doe je?’ Vraag ik in paniek. ‘Stan?’ Piep ik zacht.

Speciaal voor jou LouisWife,
Ben je nu weer blij? (:

Naar welk liedje van Midnight Memories zijn jullie eigenlijk nieuwsgierig?
Ik ben toch wel heel erg benieuwd naar alles, maar het meeste naar Little Black Dress & Little White Lies...
Jullie?
xxx

Reacties (21)

 • FlyingMinds

  Omggg

  7 jaar geleden
 • DancingBunny

  Nah het moet stan well zijn,.wil stan der verkrachten ofso?

  7 jaar geleden
 • DancingBunny

  Heeuj harreehhh haha denk ik.. XD Harry is Web.soort.demon en Daarom ziet zij hem niet.in haar.dromen!! Denk ik

  7 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Hm... This can't be okay...

  7 jaar geleden
 • LouisWife

  Jaaaa, maar lees hem nu pas:-$
  Maaaar je moet maar snel weer verder gaan schrijven!!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen