Foto bij Hundred-Sixty-One

Harry Edward Styles

"Het ging net even over trouwen, denken jullie daar wel eens aan of over kinderen?" vraagt John en ik bijt op mijn lip. Great, wat een rot vraag. Denk ik wel eens over kinderen? Eerst niet, tot nu omdat Mae zwanger is.
"Ik denk er wel eens over na ja, maar ik ben voorlopig nog niet van plan om te trouwen en of kinderen krijgen, ik focus me nu eerst nog op onze carrière" verteld Zayn en ik bijt opnieuw licht op mijn lip.
"En jij Harry?" vraagt John en ik zucht onhoorbaar, waarom bestaan zulke vragen?
"Ik denk wel eens over trouwen en ik wil ooit een keer gaan trouwen, zodra ik de ware gevonden heb dan ga ik er denk ik nog meer over na denken, het is iets wat echt wil. Een mooie bruiloft. En kinderen die zijn er sneller dan je denkt" zeg ik en John fronst.
"Hoe bedoel je dat?" vraagt hij en ik slik. Dat was dus de verkeerde woord keuze. Ik draai mijn hoofd naar Zayn en zijn ogen zijn wat wijder geworden, waarschijnlijk heeft hij het door.
"Ik bedoel daarmee dat ik mensen wil aangeven om het veilig te doen, het is namelijk zo gebeurd. Je hoort er steeds meer verhalen over dat iemand het gedaan heeft en zwanger is geraakt zonder dat het de bedoeling was" vertel ik. Hopelijk gaan ze er nu niet iets anders bij denken, al zal ik Zayn waarschijnlijk achter me aan krijgen.
"Om daar is op door te gaan" zegt John en ik kijk hem aan. "Zijn jullie nog maagd?" vraagt hij en ik begin te lachen en John kijkt naar Zayn.
"Nee, ik ben geen maagd meer, maar dat vindt ik wel een beetje logisch, ik ben twintig en heb al een aantal vriendinnen gehad" zegt hij en John knikt en kijkt dan naar mij.
"Ja, ik ben nog maagd" zeg ik voor de grap.
"Leugenaar" zegt Zayn en geeft me een tik op mijn achterhoofd.
"Au, dan hoef je me nog niet te slaan" zeg ik overdreven en wrijf over mijn achterhoofd heen. "Nee dat was een grapje, ik ben inderdaad geen maagd meer" zeg ik nu eerlijk en John knikt.
"En doen jullie het wel eens onveilig?" vraagt John en ik slik. Gaan we het hier serieus over seks hebben? Waar gaat dit heen?
"Ik heb het nog nooit onveilig gedaan, ik wil het risico gewoon niet lopen" zegt Zayn.
"Nog nooit, serieus" zeg ik en zak nog wat verder onderuit.
"Jij wel dan?" zegt hij en hij kijkt me aan.
"Ja het is wel eens overkomen, ik vindt gewoon dat het de sfeer verpest, al is het wel beter om het veilig te doen" zeg ik en John fronst.
"Je geeft dus advies om het veilig te doen, maar zelf vindt je dat het de sfeer verpest?" zegt hij en ik knik.
"Ja, je bent met elkaar bezig en dan moet je alles stoppen om dat ding te pakken, ik vindt het spel pesterij" zeg ik eerlijk en ze beginnen te lachen.
"Daar heb je een punt" zegt Zayn en ik maak een kleine beweging van dat ik gelijk heb.
"Maar alsnog vindt ik dat je het veilig moet doen" zegt Zayn.
"Maar Harry, je hebt het wel eens onveilig gedaan, is er toen ook iets gebeurd, is ze zwanger geraakt?" vraagt John en ik slik.
"Nee, dat gelukkig niet, maar je hoort de laatste tijd zoveel dat er mensen zwanger raken terwijl ze nog zo jong zijn of het helemaal niet willen" zeg ik en hij knikt. Ik denk nu meteen weer aan Mae, we hebben het ook onveilig gedaan en nu is ze zwanger. Ben ik er klaar voor? Nee, maar dat ga ik niet zeggen. Het duurt nog acht maanden ongeveer, misschien nog wel langer. Ik heb de tijd nog om er aan te wennen, weg laten halen doen we sowieso niet.
"En wanneer hebben jullie voor het laatste seks gehad dan?" vraagt opeens een vrouw, die binnen komt gelopen. Wie is dat nou weer dan? Ze pakt er een stoel bij en gaat naast John zitten en begroet hem als we haar fronsend aankijken.
"Maria Peters, sorry hoorde er ook bij te zijn, maar stond in de file" legt ze uit en we knikken. We geven haar een hand en ze glimlacht.
"Maar de vraag" zegt ze en ik kijk naar Zayn, hij mag hiermee beginnen, ik weet namelijk niet wat ik daarop moet antwoorden, want ze weten niet dat ik een vriendin heb. De laatste keer was namelijk deze week ergens, maar dat kan ik natuurlijk niet zeggen.
"Moeten we die vraag serieus gaan beantwoorden?" zegt Zayn en Maria knikt.
"De laatste keer was toen ik samen met Jade was, een aantal weken geleden" zegt Zayn nu eerlijk en dan kijken ze naar mij.
"Moet ik dat serieus nog weten?" zeg ik en haal mijn wenkbrauwen op.
"Is het al zolang geleden dan?" vraagt John en ik knik. Leugenaar, denk ik in mezelf.
"Dan zeg je het ongeveer" zegt Maria en ik denk even na. Wat zal ik eens zeggen.
"Een aantal maanden" zeg ik en ze knikken.
"Okay, we gaan terug naar de vragen van de fans" zegt John en hij pakt zijn ipad weer en start weer een filmpje op.
"Hoe zijn jullie als je dronken bent en is er wel eens iets gebeurd terwijl je dronken was?" vraagt ze en ik kijk naar Zayn, is er ooit iets gebeurd?
"Ik heb gehoord van Jade toen ze uit ging met Harry en Mae, dat die twee behoorlijk dronken waren en niet van elkaar af konden blijven" zegt hij en mijn ogen worden groot, heeft ze dat serieus door geluld? Die nacht hebben we ook seks gehad, voor de tweede keer die dag. Ik voel me rood worden als ze me alle drie aanstaren.
"Op wat voor manier bedoel je dat aanraken?" vraagt Maria niet helemaal begrijpend.
"Tegen elkaar aan dansen en volgens mij hebben ze ook gezoend" zegt Zayn en mijn mond zakt een beetje open. Waar slaat dit op? Waarom verteld hij dit? Hij weet toch dat we het niet willen vertellen.
"Is dat waar Harry?" vraagt John en ik haal mijn schouders op.
"Ik heb geen idee, ik was dronken, ik herinner me er helemaal niks meer van, maar het zou waar kunnen zijn" zeg ik en ze knikken.
"En Harry hoe is Zayn als hij dronken is?" vraagt John en ik denk even na.
"Eerst is hij hartstikke druk en hoe later het word, hoe stiller hij is en de volgende ochtend is hij echt heel chagrijnig dat je niet bij hem in de buurt wilt zijn" vertel ik en Zayn schud zijn hoofd. Ik moet hem toch terug pakken.
"Okay, de volgende vraag" zegt Maria en opnieuw wordt er een filmpje opgezet. Hoelang duurt dit nog?
"Wat is jullie favoriete land tot nu toe en ik kan niet wachten op het concert in Spanje. Love you" Ik glimlach, altijd leuk als fans enthousiast zijn voor het concert.
"Wat ons favoriete land is?" zegt Zayn en ik denk ook even na.
"Ik ga voor Dublin, ik vond het daar echt geweldig" zeg ik en Zayn knikt.
"Dublin was mooi inderdaad, maar ik ga toch voor New York, juist omdat we daar extra concerten hebben gegeven en omdat het gewoon groot en mooi is" legt Zayn uit en ik glimlach. Ik blijf bij Dublin want daar heb ik een relatie met Mae gekregen en daar is alles meer opgebloeid. Dus daarom heb ik er voor gekozen.
"Okay, de volgende vraag" zegt Maria en het volgende filmpje wordt alweer afgespeeld.
"Harry, m'n vriendinnen en ik vragen ons echt af of je verliefd bent, we love you" zegt een meisje terwijl ze samen met een groepje in beeld staat.
"Dus Harry, ben je verliefd?" vraagt John en ik kijk naar Zayn, die mij ook aankijkt. Wat ga ik hierop zeggen? Ga ik zeggen dat ik verliefd ben, want dat ben ik of ga ik weer liegen?
"Ja, ik ben verliefd" zeg ik dan uiteindelijk, na een korte stilte, waar ze me aan het aanstaren waren.
"Dat antwoord duurde lang, waarom was dat?" vraagt Maria.
"Omdat jullie nu door gaan vragen, wie het is, hoe ze eruit ziet en dat soort dingen" zeg ik en zit weer even aan mijn lip. Geen idee waarom, maar het is een tik van me.
"En ga je dat ook vertellen?" vraagt John en ik schud m'n hoofd.
"Nee, dat hou ik lekker voor mezelf" zeg ik met een grijns.
"Zayn, weet jij wie het is?" vraagt Maria en ik rol met m'n ogen. Ik kijk naar Zayn, die me kort aan kijkt en dan zijn hoofd schud.
"Nee, ik heb geen flauw idee op wie hij een oogje heeft" zegt hij en ik kan opgelucht ademhalen, dit verteld hij tenminste niet.
"Okay, dan gaan we verder" zegt John en we knikken. Als ze nu maar opschieten, het is lang genoeg geweest.
"Wij hebben gehoord dat jullie met een film gaan beginnen, kunnen jullie een beetje vertellen wat voor film het wordt?" vraagt John en ik trek mijn wenkbrauwen op, waar heeft hij het ineens over? Een film? Ik draai mijn hoofd naar Zayn, die mij ook stom verbaasd aankijkt.
"Waar hebben jullie dat nou weer vandaan?" vraag ik.
"Dat is ons verteld door een anoniem persoon" zegt Maria en ik haal mijn schouders op.
"Dan weten jullie waarschijnlijk meer dan dat wij weten, want wij hebben het nog nooit over een film gehad. Het lijkt ons wel leuk, maar er zijn nog geen plannen voor of jullie weten het eerder dan ons" zegt Zayn en ik knik.
"Okay, dan de laatste vraag" zegt Maria en ik ga wat overeind zitten, eindelijk is dit interview bijna afgelopen.
"En die is voor Harry" gaat ze verder. Alweer een vraag voor mij, waarom willen ze alles van me weten?
"De laatste dagen tweet je veel van die liefdes dingen, waardoor komt dat en waar gaat het meestal over?" vraagt ze en ik slik even. Meen je dit nou? Is ze dat echt opgevallen?
"Dat is waar en dat komt omdat ik verliefd ben, zoals ik al verteld had. Het vrolijkt me gewoon op en ja het gaat over de liefde, meer kan ik er niet echt over zeggen'" zeg ik en ze knikken.
"Nou bedankt jongens, het was leuk jullie te ontmoeten en vragen te kunnen stellen en misschien tot snel" zegt John en we knikken. We staan op en geven ze een hand en lopen dan de kamer uit, waar Paul op ons staat te wachten.
"Hoe ging het jongens?" vraagt hij.
"Goed, maar het duurde behoorlijk lang" mompel ik en we lopen door. Louis, Liam en Niall staan wat verderop en we lopen naar ze toe, maar Zayn houd me nog even tegen, terwijl de andere terug gaan naar de kamer waar we ons omgekleed hebben.
"Ik heb een vraagje" zegt hij en ik slik.
"Toen ze over kinderen begonnen, wat bedoelde je met ` kinderen die zijn er sneller dan je denkt?´ want ik begreep dat niet helemaal" zegt hij en ik zucht.
"Precies hoe ik het hun ook uitgelegd heb" lieg ik en Zayn kijkt me onderzoekend aan.
"Je liegt, Mae is zwanger he?" zegt hij en mijn ogen worden groot. Hij had het dus echt door.
"Laat het Zayn" zeg ik en loop langs hem heen en laat hem daar staan. Ik vertel het zo uiteindelijk toch wel, ik ben er alleen nog niet klaar voor.
"Hou het alsjeblieft voor jezelf" zeg ik als ik me nog even omgedraaid heb.
"Zal ik doen als jij het zo snel mogelijk aan de rest verteld, het is niet zomaar iets Harry" zegt hij en ik zucht en steek m'n duim op en loop dan ook naar de kamer, waar Mae ook nog wel zou zijn.

Reacties (4)

 • YasmineLovex

  omg snel verder!!!
  en happy b-dag Kelley xx

  7 jaar geleden
 • oomsjes16

  Snel verder!!

  7 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Serieus!!! Wat was dat voor een raar interview?!
  Snel verder xxx

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Happy birthday Kelley !
  Ga snel verder (: xx.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen