Foto bij | 16.

itsmagicc: Daddy Direction comes to rescue!

Faith Feerling.


Ik schrik weer op als ik hetzelfde geluid hoor. Ik blijf een tijdje zitten en dan hoor ik het weer. ‘Faith, wat is er?’ Hoor ik Liam slaperig vragen. Ik blijf even stil en dan klinkt het geluid weer. Liam lacht even. ‘Wat valt er te lachen?’ Vraag ik hem. ‘Dat geluid komt van Harry. Hij is te lang voor het luchtbed waardoor hij met zijn benen steeds tegen de muur trapt als hij slaapt.’ Zegt Liam dan en ik laat me zuchtend achterover vallen. ‘Grapje zeker.’ Liam schud zijn hoofd. ‘Nope.’ Zegt hij en ik draai me om. ‘Ga maar lekker slapen.’ Zegt hij dan en ik knik. ‘Slaap lekker.’Glimlach ik. Liam glimlach ook en sluit zijn ogen dan weer.
Ik zucht en draai me op mijn rug. Ik leg mijn handen op mijn voorhoofd en zucht diep. Het was dus weer Harry. Harry maakte dat geluid en daarom weet ik dus niet waar het vandaan komt. Daarom wist ik dus ook niet dat Stan me zou proberen te kussen als ik hem mee naar beneden zou weten. Harry speelt gewoon op mijn zwakke plek…

De volgende ochtend voel ik me een beetje ongemakkelijk als ik naar beneden loop. Liam slaapt nog dus ik heb hem voorzichtig laten liggen. Ik hoor al stemmen in de kamer dus er zijn al meer jongens wakker. Ik open langzaam de kamerdeur en gooi mijn vlecht nog snel over mijn schouder. ‘Goedemorgen zusje.’ Glimlacht Lucas. ‘Goedemorgen.’ Wens ik hem terug en hij kijkt me even betekenis vol aan, waarna ik mijn hoofd schud. Hij knikt en glimlacht even. ‘Wat is er gisteravond allemaal gebeurd? Ik hoorde jullie schreeuwen.’ Zegt Louis dan, die ook al wakker is. ‘Ik slik even en kijk naar Lucas, die me vragend aankijkt. ‘Ik werd wakker door Harry, maar wist nog niet dat hij het geluid veroorzaakte dus wilde ik beneden kijken, ik wilde Lucas wakker maken, maar in plaats van dat Lucas wakker werd, is Stan wakker geworden, hij is mee naar beneden gegaan zonder te vragen wat ik hoorde en toen heeft hij sneaky het licht uitgemaakt en mij gekust. Ik wilde het helemaal niet en probeerde hem weg te duwen maar het lukte niet. Toen kwam Lucas binnen en ben ik snel naar boven geglipt. Liam hoorde me huilen en wilde weten wat er aan de hand was dus is hij bij mij blijven slapen omdat ik bang was.’ Leg ik in het kort uit. Louis kijkt me met grote ogen aan. ‘Dat had ik nooit achter Stan gezocht…’ Hij kijkt naar Lucas en dan weer naar mij. ‘Ik wel.’ Ik haal mijn schouders op en loop naar de keuken. ‘Nog iemand thee?’ Roep ik maar ik krijg geen antwoord, dus maak ik maar een kopje alleen voor mezelf.

Een beetje akward zitten we de volgende ochtend aan het ontbijt. Pap en mam zijn alweer de deur uit om te werken dus heb ik het ontbijt klaargemaakt. Ik zit zo ver mogelijk van Stan af, tussen Liam en Harry in, tegenover Lucas. Ik pak broodje en begin deze te smeren als ineens mijn mobiel gaat.
‘Elif!’ Roep ik vrolijk als ik opneem. ‘Faith! Je leeft nog!’ Grapt ze en ik lag even. ‘Jawel hoor, maar er is zoveel gebeurd!’ Roep ik uit en ze lacht even. ‘Hoe was het gister?’ Vraag ik dan. ‘We zijn niet geweest. Ruby mocht ook niet dus hadden Luna en ik ook geen zin meer, we willen vanavond gaan, ga je mee?’ Vraagt ze dan en meteen knik ik, wat ze natuurlijk niet kan zien. ‘Ja, tuurlijk ga ik mee uit!’ Roep ik lachend, wat ik beter niet had kunnen doen. ‘Wij gaan ook mee!’ Hoor ik Lucas roepen en ik zucht. ‘Je broer en zijn clubje gaan ook mee hoor ik.’ Lacht Elif. ‘Jups.’ Zucht ik. ‘Dan zie ik je vanavond rond 9?’ Vraagt ze. ‘Jup!’ En dan hangen we op.

Reacties (9)

 • Smile2UrLife

  party harry, pats boem, fairry:)

  7 jaar geleden
 • Derks

  Harry tovert zijn party spullen poem poem poem poemmmmm en gaat dan met faith naar de noordpool voor de kerstman:)

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  HAHAHA HARRY TOCH XD
  Ga snel verder xx

  7 jaar geleden
 • awsten

  Haa omg mijn reactie staat bovenaan wauw hahaha ik schrok me rot!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen