Foto bij 84. Harry Styles & Lauren De RuyckLUFU

Het tweede deel van de tour was intussen al halverwege. Ik wist niet dat het zou gebeuren, maar ik moet toegeven dat ik Lauren eigenlijk best wel mis. We belden wel veel maar het was niet hetzelfde. Ik begon misschien wel een beetje verliefd te worden op haar, maar ik weet nu toch al dat het niets zou worden. Ze was veel te bang om nog verliefd te worden.Ik vrees ook dat Niall het niet zo leuk zou vinden als hij zou weten dat ik gevoelens heb voor zijn halfzus. Ik moest haar echt helpen om weer te durven dansen. Misschien zou dat wel helpen om haar toch op me verliefd te laten worden.
Over dat terug beginnen dansen gesproken. Ik moest dringend eens een tactiek gaan bedenken over hoe ik dat zou aanpakken. Ik nam een schrijfblok en een balpen. Ik zette me op m'n bed met m'n rug tegen de muur en deed nadenken het uiteinde van m'n pen tussen m'n lippen.

Tijdsprong: 5 november 2013
Lauren De Ruyck POV

Vandaag kwamen de jongens eindelijk terug naar huis. Ik had ze echt wel heel erg hard gemist. In de tijd dat ze weg waren heb ik me niet verveeld. Eleanor, Sophia en Perrie zijn langsgekomen. Ik ben tijdens een weekend ook eens naar Mullingar geweest. Ik belde ook vaak met Jill en ik heb vorige week sinds een hele tijd ook weer iets gehoord van mijn broer. Ik was blij toen hij belde en hij was ook blij om mij te horen maar ik had het gevoel dat hij iets achter hield. Hij vertelde ook nog dat mam me heel erg mist. Ik had overwogen om een weekend te gaan maar ik heb dat maar niet gedaan. Ik kon het niet.
Ik zat bij Maxime in de auto op weg naar het huis waar ik nu toch al een dikke drie maand verbleef. Normaal gezien zouden de ouders van de jongens er zijn om ze te verwelkomen. Normaal was er dan gepland dat ze dan elk voor enkele dagen naar hun ouders zouden gaan of naar hun vriendin, wat ze zelf wilden.

Ik opende de deur van de garage naar de hal. Ik hoorde vrolijk gepraat komen uit de woonkamer. Ik zette mijn rugzak aan de kapstok en hing mijn jas eraan. Ik streek mijn outfit die ik al de hele dag op school aangehad, had nog eens goed en ging dan richting de woonkamer. 3 mannen en 5 vrouwen zaten in de woonkamer. Ik herkende de moeder van Liam, Harry en die van Niall natuurlijk ook, ik herken de vader van Liam ook en de stiefvader van Niall. "Hallo." "Hey" kwam er van allerlei kanten. "Hey;" groette ik hen allemaal terug. Ze stelden zichzelf allemaal even voor en nu weet ik weer wie, wie is. De vader van Zayn en die van Harry zijn er niet omdat ze het te druk hadden. Daisy en Phoebe liepen ook rond in de woonkamer. Ze waren druk bezig met tikkertje spelen.
Na een uurtje gebabbeld te hebben met het gezelschap hoorde ik van Maxime dat de jongens aangekomen waren. Ik had het net aan de anderen laten weten toen Phoebe en Daisy heel erg hard 'Louis!' gilden en op hem afliepen. Hij kreeg een enorme glimlach op z'n gezicht en sloot de twee meisjes in z'n armen. Eleanor stond glimlachend achter hem. De andere kwamen intussen ook binnen. Sophia was er ook bij maar Perrie had het te druk met Little Mix. Terwijl de jongens allemaal hun ouders omhelsden en hun verhalen vertelden zat ik maar wat toe te kijken vanuit de sofa. Ik verdween wat in m'n eigen gedachten wereld. Maar werd terug tot de realiteit gebracht toen ik plots iemand "Lauren!" hoorde roepen. Harry kwam met een grote glimlach om me af en sloeg z'n armen om me heen. "Ik heb je gemist Lau." zuchtte hij. "Echt waar?" vroeg ik. "Heel echt waar." knikte hij. "aw." "Harry wil je even mijn zusje loslaten, ik heb haar namelijk ook gemist weet je." zei Niall. Harry liet me snel los en deed een stapje opzij. Ik had nog niet even kunnen ademhalen toen Niall zijn armen om me heen sloeg.

Reacties (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen