Foto bij | 17.

Tomlinsonn: Feestjeeee. Er gaat iets gebeuren denk ik (:

Faith Feerling.


‘Dus Stan heeft je gekust?’ Vraagt Luna dan als we saampjes op de wc staan. Ik zucht diep als ik eraan terug denk. ‘Ja helaas wel.’ Zeg ik en Luna kijkt me even medelevend aan. ‘Je vindt hem echt niets hé?’ Zegt ze dan. ‘Niets is een groot woord.’ Zeg ik dan en ze knikt even begrijpend. ‘Maar jij ziet hem niet zoals hij jou ziet?’ Vraagt ze dan en ik knik. ‘Dat is precies de goede formulering.’ Zeg ik en Luna grijnst even. ‘Zullen we terug naar binnen gaan dan?’ Vraagt ze en ik zucht even. ‘Ik wil eigenlijk helemaal niet.’ Zucht ik en Luna knikt. ‘Snap ik.’ Ze kijkt me even aan en wend haar blik dan op de spiegel. ‘Het is wel echt overal warm hier.’ Zucht ze terwijl ze onder haar ogen door veegt. ‘Klopt.’ Zeg ik dan en ik bekijk mezelf ook even in de spiegel. Mijn make-up zit nog prima, al zeg ik het zelf. ‘Ruik jij ook zo’n rooklucht?’ Vraag ik dan als ik mijn neus ophaal, en voor de zekerheid doe ik het nog een keertje. Luna knikt en dan komt er een meisje de toiletten binnen. ‘Kom, dan gaan we terug.’ Zegt ze en ik knik Luna pakt mijn hand en samen lopen we de drukte weer in.
‘Hier zijn jullie!’ Roept Ruby als we hun pad kruisten, en ze slaat haar armen om ons heen. ‘Ruby, ruik jij ook zo’n rooklucht?’ Vraagt Luna dan aan haar. Ruby haalt even haar neus op en is een tijdje stil. ‘Ja, nu je het zegt.’ Zegt ze dan. ‘Je mag hier binnen helemaal niet roken.’ Merkt Elif dan op. Ik kijk even naar de dj. ‘Die rook bij het podium kan het niet zijn, want dan hadden we dit al eerder moeten ruiken.’ Zegt Elif en ik knik.

Ineens voel ik twee handen op mijn heupen en ik draai me geschrokken om, maar een opluchting gaat door me heen als ik zie dat het Harry is. ‘Ik ben je broer en de andere kwijt.’ Zegt hij dan en ik kijk hem even aan. ‘Handig, jij bent ook geen goede oppas.’ Harry lacht even. ‘Jij hebt hem dus ook niet gezien?’ Vraagt hij en ik schud mijn hoofd.
Net als Harry weer weg wil lopen valt de muziek uit. Ik voel hoe Harry zachtjes in mijn heupen knijpt. Ik ben dus niet de enige die schrok. ‘Wat is er aan de hand?’ Vraagt Luna verward. ‘Geeeeeeen idee.’ Antwoord Ruby en vragen kijk ik om me heen. Ik zie dat de dj ook helemaal in de war is en hij begint aan allerlei knopjes te draaien. Dan beginnen de lichten te flikkeren en vallen deze ook uit. ‘Ruby!’ Hoor ik Elif gillen. ‘Faith!’ Het is Luna naast me. Ik probeer haar hand te grijpen terwijl ik nog steeds Harry zijn handen op mijn heupen voel, en snel grijp ik met mijn andere hand een van zijn handen vast. Ik voel hoe hij zijn hand omdraait en hem stevig vastpakt, terwijl hij met zijn andere hand mijn heup loslaat. ‘Rustig Faith, de lichten zullen zo wel weer aan gaan, en de muziek zal zo ook wel weer gewoon doorgaan.’ Fluistert hij zacht in mijn oor. Dan beginnen er ineens mensen te gillen en zonder dat ik er iets aan kan doen, gaat mijn ademhaling sneller.

Ik wil even vast mijn excuses aanbieden als er in de volgend komende hoofdstukjes dingen niet kloppen met de werkelijkheid,
maar ik heb hier geen ervaring mee dus ik kan het ook niet precies beschrijven,
ik hoop dat jullie dit begrijpen, hihi.
xx

Reacties (19)

 • FlyingMinds

  Spannund!:)

  7 jaar geleden
 • Puellae

  Ik alle hoofdstukjes lezen; "er zijn geen hoofdstukken meer"
  ik: (hardop) 'kut'
  SNEL VERDER HET IS SUPER SPANNEND EN HARRY IS LEUK

  Nieuw hoofdstukje voor nieuw aboneetje?? ^^ haha

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Omg, ga gewoon verder!! Je kan hier niet stoppen! Ik wil weten wat er gebeurt!! xx

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  Omg, spanning op komst!

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  Waaahhh, straks is er een massamoordenaar ofzoo!:O
  Snel verdeeer

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen