Foto bij | 20.

OhxMyxHarry: The greatest people in the world are the people who save others. GO HARRY !!!!


Faith Feerling.


Ook Liam vlieg ik huilend rond zijn nek en ik voel hoe hij over mijn rug streelt. ‘Ssst, Faith het is goed.’ Fluistert hij zachtjes. Zodra ik Liam loslaat klem ik me ook in de armen van Luna die ook begint te huilen. Ik laat haar zachtjes los als Niall achter haar staat en loop naar Harry toe. Ik ga naast hem staan en wend mijn blik op het gebouw. De achterkant is al helemaal ingestort en het vuur is overal te zien tussen de zwart grijze, dikke wolken door. Ik hoor nu pas sirenes aankomen en zie de lichten dan ook knipperen. Ik grijp Harry zijn arm vast en drukt me tegen hem aan. ‘Shit, mijn jas!’ Roep ik dan en Harry kijkt me aan. ‘Echt waar Faith?’ Vraagt hij en ik kijk hem aan. ‘Mijn sleutels alles.’ Zeg ik in paniek en Harry kijkt me aan. ‘Faith doe rustig, we moeten eerst de rest nog vinden!’ Zegt Harry en ik knik.

Na een hele tijd zie ik Ruby en Elif naar buiten komen. ‘Ruub!’ Gil ik meteen en zodra ze me ziet rent ze op me af. Ze vliegt me rond mijn nek en ik knuffel haar stevig terug. Na Ruby is Elif aan de buurt en knuffel ik haar ook helemaal plat. Zodra ik haar loslaat kijk ik weer naar het gebouw. ‘Hebben jullie Lucas gezien?’ Vraag ik aan Ruby maar ze haalt haar schouders op. ‘Oh, we leven nog, we leven nog!’ Roept Louis dan en hij vliegt mij en Harry samen rond onze nek. ‘Louis waar is Lucas?’ Vraag ik verward. ‘Geen idee.’ Zegt hij dan.
Ik zie Stan ook aankomen en hij loopt op ons af. Even onwennig staat hij tegenover me waarna ik hem toch knuffel . ‘Het spijt me.’ Fluistert hij zacht. ‘Het geeft niet.’ Zeg ik en ik voel weer tranen opkomen. Ik voel hoe Stan me nog wat strakker tegen hem aantrekt en ik leg mijn gezicht op zijn schouder terwijl ik mijn ogen sluit.

Er komen steeds meer mensen naar buiten en de brandweer is nog altijd aan het blussen. Ambulances zijn ook al gearriveerd samen met de politie, maar nog geen spoor van Lucas. ‘Harry, ik wil Lucas.’ Zeg ik zacht en ik kan mijn tranen niet meer tegen houden. Er loopt er weer eentje over mijn wang zonder dat ik er erg in heb. ‘We gaan hem zoeken.’ Zegt hij. Ik knik en pak zijn arm weer vast. ‘Wij gaan Lucas zoeken, blijf hier anders zijn we jullie straks ook kwijt!’ Zegt Harry streng. Iedereen knikt en dan loop ik met Harry mee door de menigte. Ik kijk links van me, ik kijk rechts van me, maar nergens is een spoor van Lucas te bekennen. Ik zie hem werkelijk waar nergens….
‘Lucas!’ Roep ik gefrustreerd maar ik krijg geen antwoord. ‘Lucas!’ Roep ik, maar ook deze keer hoor ik niets.
Dan zie ik een man met een megafoon op een blok gaan staan. ‘Iedereen is buiten, ik verzoek jullie nu zo snel mogelijk naar huis te gaan en dit gebied te verlaten.’ Zegt de man. Mijn ogen worden groot. ‘Lucas!’ Roep ik naar Harry en ik trek hem aan zijn arm. ‘Wacht! Er is nog iemand binnen!’ Hoor ik een bewaker roepen, en mijn ogen worden groot en vullen zich voor de zoveelste keer met tranen.

Reacties (19)

 • Creator

  En Zayn dan :o

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  Omgg neeee
  Dat kan niet waar zijn:(

  7 jaar geleden
 • DancingBunny

  @xVixncxiex8:
  HUUR MILEY CYRUS IN. SHE COMES IN LIKE A WRECKING BALL AND SAVES LUCAS!


  SERIOUSLY, YOU. ARE. GENIUS!!xD

  7 jaar geleden
 • Derks

  HUUR MILEY CYRUS IN. SHE COMES IN LIKE A WRECKING BALL AND SAVES LUCAS!

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  He can't die
  Ga snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen