Foto bij Chapter 3

Scarlett Lucie Cowell

Al kletsend loop ik met Louis het vliegtuig in. Hij is echt één van de aardigste jongens die ik tot nu toe ontmoet heb. En ook één van de gekste. Ik glimlach om mijn gedachten. ‘Wat loop jij nou weer eng te grijnzen?’ vraagt Niall met opgetrokken wenkbrauwen. Ik schud mezelf mentaal wakker en voel dat ik rood kleur. ‘Niets hoor, gewoon een binnenpretje.’ Hij haalt zijn schouders op. ‘Waar zit jij?’ Nog voordat ik kan antwoorden grist hij mijn boardingpass al uit mijn handen. ‘17A.’ Hij gaat op zijn tenen staan en tuurt wat verder het vliegtuig in. Hij gniffelt. ‘Veel plezier naast die oude man daar.’ Hij wijst naar een viezig mannetje dat door het vliegtuigraampje naar buiten aan het staren is. Ik trek een vies gezicht. Fijn. Dan mag ik dus ook nog eens in het midden zitten. Zuchtend loop ik naar mijn plekje en plof daar neer. De vieze man kijkt niet eens op of om. Gelukkig maar. Ik heb geen zin in een irritant gesprek in het vliegtuig. Ik wil mijn boek er bij pakken, maar ik voel dat er iemand naast me neer ploft. Ik kijk op van uit mijn handbagage en zie een nieuwsgierige krullenbol boven mijn hoofd hangen. ‘Kan je het zien?’ vraag ik verontwaardigd. ‘Zo praat je niet tegen een beroemdheid.’ snuift Harry beledigd. Ik trek een wenkbrauw op en schiet in de lach. ‘Laat me raden, jij bent de arrogante van de band?’ Harry's wenkbrauwen schieten omhoog van verbazing, maar hij herpakt zich snel. ‘Zo doe ik dus alleen tegen wanhopige meisjes als jij.’ Tevreden met zijn opmerking kijkt hij weer voor zich uit. ‘Maak je maar geen zorgen meneertje, ik ben niet één van die wanhopige meiden die achter je aan zit. Sterker nog, ik val niet eens op arrogante jongetjes.’ Ik pak chagrijnig mijn boek en sla het open. ‘Oh, je bent nog een nerd ook.’ zucht Harry geïrriteerd. ‘Ik praat niet met kleuters die sterallures hebben.’ Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Harry’s mond tot een dunne streep vertrekt. Mooi, dan heb ik daar voorlopig ook geen last meer van.

Langzaam word ik wakker van een luid gesnurk. Ik open mijn ogen en schiet met een snelle beweging van Harry’s schouder af. Slaperig gaan Harry’s ogen open.
‘Vind je mijn schouder niet lekker liggen, schatje?’ Ik geef hem boos een duw. ‘Rot op, kleuter.’ Harry haalt zijn schouders op. ‘Er zijn meisjes die een moord zouden doen om ook maar even met hun hoofd op mijn schouder te liggen. Voor jou duizend anderen.’ zegt hij met een knipoog waarvan mijn braaksel zo’n beetje omhoog komt.
Ik heb niet snel een hekel aan mensen, maar in één dag tijd heb ik al een hekel aan twee personen. ‘Geef maar toe, je zou wel graag het bed met mij willen delen.’ Ik trek een vies gezicht. ‘In je dromen pervert.’ Het is inmiddels zeven maanden geleden dat het uit is gegaan tussen mij en Matthew. We hebben een relatie gehad van drie jaar lang. Alles was perfect tussen ons. Hij was voor mij echt de ware. Tot ik hem betrapte met Faith - een meisje uit mijn dansgroep - in de kleedkamers. Walgelijk hoe die twee elkaar aan het aflebberen waren. Ik heb er direct een punt achter gezet. Ik ben niet iemand die met me laat sollen. Sinds dien ben ik dus ook niet meer met een jongen naar bed geweest, maar ik heb er verder ook geen behoefte aan. Seks hoort bij liefde, en niet anders. ‘Waar zit jij met je gedachten, nerd? Ben je aan het fantaseren over hoe ik je borsten streel? Welke cup-maat heb je eigenlijk? Laat me raden 70-C. Heb ik het goed?’ Harry kijkt zonder enige schaamte naar mijn borsten. Ik voel dat ik rood word en bedek mijn borsten met een dekentje. 'Kijk niet zo smerig!' gil ik door het vliegtuig. Geïrriteerde hoofden draaien zich naar me om en gebaren dat ik stil moet zijn. Ik maak een verontschuldigend gebaar en pak mijn iPod erbij om vervolgens mijn oortjes in te doen. Volume op z’n hardst en Harry’s irritante stem valt langzaam weg door de muziek.Bij 20 abo's upload ik om de 3 dagen een stukje!

Reacties (9)

 • fluffyhoran

  Jongens uit onze klas be like...

  6 jaar geleden
 • Badland

  hazz pervert, vieze pedo, muwhaha nee hoor ily, maar niall is lief en grappig en louise ook..en beter zayn en liam ook:Dxx

  7 jaar geleden
 • Dahlias

  Whaha Harry little pervxD

  7 jaar geleden
 • AmberEsmee

  Geweldige story, alleen moet ze lief zijn voor onze Hazz

  7 jaar geleden
 • LynnieTomlinson

  Ahw arme Haz! x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen