Foto bij In love 032 - Ella Stylinson

Hij is wakker. Ik geloof het nog steeds niet maar toch is het zo. Oké nu slaapt hij wel weer, maar hij heeft rust nodig. Hij is uit zijn coma en dat is het belangrijkste.
Ik leg mijn hoofd op zijn buik en staar naar de kale witte muur tegen over ons. Tranen van geluk stromen nog na over mijn wangen. Na een halfuurtje haal ik mijn hoofd van Zayn’s buik en neem mijn laptop van het kastje naast zijn bed. Tijd om de fans gerust te stellen. Ik open mijn twitter en stel een nieuwe tweet op.

Zany is awake. The doctor has examined him and says that he still needs to rest a lot and has a long way to go, but everything is good. He's asleep again. Just a little angel. Peace and love. Xxx

Tevreden stuur ik de tweet de wereld in en niet veel later krijg ik al duizenden meldingen en is er al een wereld wijde trend.
De fans waren zo toegewijd aan de jongens. Zelf nu nog. Ik was er maar al te blij om, en hoewel er af en toe nog haat is, is die al fel afgezwakt. De jongens zijn ouder, hun fans ook en de muziek heeft een ander tintje gekregen. Alles is veranderd.
Ik surf wat op het internet en spreek met mijn vrienden van België via skype.
Uren gaan voorbij en in de tussen tijd luister ik ook muziek. Ik kom een nieuw liedje tegen van Katy Perry. Het spreekt me meteen aan en ik besluit dan ook om de tekst er bij te halen en het nummer te downloaden. Ik zet het lied een paar keer op en zing zelf een paar keer mee.
Ik ben zo verdiept in het lied dat ik niet door heb dat ik Zayn wakker gemaakt hebt.
“Je zingt prachtig!” Zegt hij met een zwakker glimlach.
Ik draai men hoofd geschrokken zijn richting uit en begin me te excuseren.
“Het is oké liefje, ik voel me beter dan daarjuist. Ik denk dat ik wel genoeg geslapen heb en even wakker kan zijn.”
Ik glimlach en ga enthousiast bij hem in bed liggen.
Mijn enthousiasme zorgt dat ik zijn pijnlijke plekken raak. Ik kus de pijn weg.
“I’ve missed you so much.” Fluister ik.
Hij slaat zijn armen om me heen en kust mijn slap.
“Ik jou ook men liefste!”

Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen