Foto bij Chapter 5

Scarlett Lucie Cowell

Wanneer we de deur van de sportzaal open doen, zien we dat iedereen er al is. 'Het zal eens niet zo zijn dat Scarlett te laat is.' bromt Paul. Ik haal verontschuldigend mijn schouders op. 'Sorry dat we zo laat zijn, Paul. Scarlett was ook zó lang aan het douchen.' slijmt Stacy bij Paul. Verontwaardigd wil ik mijn mond open trekken om een opmerking te maken, maar Amber gebaart me dat ik het maar moet laten. We lopen snel naar de rest van de groep en ploffen naast ze neer op de grond. 'Hoi allemaal. Ik ben Lucia van der Voort. Ik ga jullie de komende dagen begeleiden tijdens het dansen en klaarstomen voor de concerten.' zegt een kleine, blonde vrouw van rond de dertig. 'Als eerste wil ik jullie voorstellen aan Noa, zoals jullie al eerder hebben gehoord kwam zij wat later aan.' Een meisje met bruine krullen en een poppenhoofd zwaait naar ons. 'Ga maar ergens zitten Noa, dan zal ik jullie de choreografie laten zien.' zegt Lucia. 'Kom hier zitten!' roept Stacy overdreven blij naar Noa, die vervolgens naast haar komt zitten. 'Die grijpt ook gelijk haar eerste kans op vrienden.' fluistert Chakira in mijn oor waardoor ik moet grinniken. Louis - die rechts van me zit - kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan. Ik schud mijn hoofd als teken dat het niets is. Dan trekt hij mijn elastiekje uit mijn haar en doet het snel bij zichzelf in. 'Hé!' roep ik verontwaardigd uit. Maar zodra ik zie hoe het hem staat schiet ik in de lach. Hij lijkt op een kuikentje dat op het punt staat om weg te gaan vliegen. En dan dat onschuldige hoofd erbij. Het maakt het helemaal af. Ik val achterover van het lachen en Louis springt bovenop me. 'Ben jij mij nou gewoon aan het uitlachen?' roept hij uit terwijl hij een stiekeme grijns op zijn gezicht heeft. 'Ja!' hik ik. 'Dat zet ik je betaald!' gilt Louis terwijl hij me begint te kietelen. 'Aah! Nee! Doe het niet! Ik kan niet tegen kietelen!' schreeuw ik terwijl ik met mijn handen in zijn gezicht sla, wat overigens niet lijkt te helpen want als ik dat doe likt hij aan mijn hand. Tot overmaat van ramp springt Zayn er ook nog eens bovenop en houdt mijn handen boven mijn hoofd waardoor ik niets meer kan. 'Pak d'r Louis!' gilt hij met een hoog stemmetje. Dan voel ik iets kietelen aan mijn voeten en merk ik dat mijn schoenen uit zijn. Ik kijk goed en zie Niall met een big smile mijn voeten kietelen. 'Ah! No! This is so unfair!' gil ik uit. Ik knijp mijn ogen dicht in de hoop het daardoor niet meer te voelen. En verbazingwekkend genoeg werkt het ook nog. Zodra ik mijn ogen open doe zie ik rechts van mij Louis rondrennen met Amber op zijn rug die met haar rechterhand zijn ogen bedekt en met haar linkerhand aan zijn haar trekt. Links van mij zit Niall bovenop Zayn en geeft hem nu de kieteldood. Ik lach hardop. Wat een heerlijke jongens.
Dan klapt Paul in zijn handen. 'Hou daar nu allemaal mee op, stelletje kleuters!' Iedereen schiet snel terug naar zijn of haar plaats en kijkt onschuldig naar Paul die met een gezicht op ontploffen naar ons kijkt. 'Lucia, ik laat deze duivels aan jou over. Sterkte.' zegt hij voordat hij zuchtend wegloopt. Gelukkig kan Lucia er nog een beetje om lachen. Snel trek ik mijn sokken en schoenen weer aan. 'Ik ga jullie nu het eerste stukje van de choreografie laten zien, die jullie hierna gaan nadoen. De duo's zal ik naderhand oplezen.' zegt Lucia. Duo's? Gedver, ik hoop niet dat ik met Harry moet, anders worden dat nog een paar lange dagen. Ik kijk goed naar de pasjes die Lucia ons voordoet. Niet zo moeilijk zie ik al. Ik hoop dat mijn danspartner een beetje kan dansen, anders wordt het nog een pittig klusje.
Wanneer Lucia klaar is met de choreografie pakt ze een klein boekje erbij. 'Oké, goed luisteren, dit zijn de duo's voor de rest van de tour: Liam en Noa. Niall en Amber. Zayn en Chakira. Harry en..' Aaaah, alsjeblieft niet Scarlett! Alsjeblieft niet, please, please, please niet! Doe ik een gebedje in mijn hoofd. '..Stacy. En tot slot Louis en Scarlett. Is iedereen tevreden met zijn of haar danspartner?' vraagt Lucia 'YES!' roep ik uit terwijl ik Louis een speelse stomp tegen zijn schouder geef. 'Dat wordt nog gezellig met jou.' grijnst Louis.
Stacy duikt vrijwel meteen bovenop Harry. 'Wat super leuk! We zijn danspartners. Nu zullen we veel tijd samen door moeten brengen.' zegt ze terwijl ze Harry een verleidelijke knipoog schenkt. Harry grijnst. Ik bekijk de twee eens goed. Wat passen zij goed bij elkaar zeg. Allebei even irritant en arrogant.
Lucia zet de muziek aan en Louis trekt me omhoog. De rest volgt ons voorbeeld. 'Let's dance, pretty lady.' zegt Louis met een eng wenkbrauw wiebeltje. 'Louis!' lach ik. 'Tijd om je te focussen.' Ik kijk even snel opzij naar Harry die met Stacy staat te klungelen. Ik grinnik. Het ziet er echt niet uit. Net twee dansende tuinkabouters.

Na een tijdje dansen zijn we allemaal zo goed als uitgeput en is het dan ook weer tijd om ons om te gaan kleden voor het diner. 'Het ging super goed, Louis. Ik had niet verwacht dat jij dit allemaal in je had.' zeg ik terwijl ik hem een schouderklopje geef. 'Vind je? Fijn om te horen.' glimlacht Louis uitgeput. Dan springt Amber zowat in mijn nek. 'Tijd om ons lekker op te frissen en dan te gaan eten. I'm hungry!' roept ze uit. 'Hoorde ik daar honger? Ik heb ook honger!' gilt Niall terwijl hij vanaf de andere kant van de zaal op Amber af komt rennen. Hij slaat een arm om Amber heen en sleurt haar zowat de gang in. 'Tot zo!' roep ik haar lachend na.Ik ben zo blij met de abo's! Daarom nog maar een stukje!:)

Reacties (6)

 • MellissaKuran

  Naill! Neem mij mee!
  Ik heb gisteravond als avondeten een salade gehad!
  Ik heb te veel honger!!

  7 jaar geleden
 • Badland

  muwhaha idd (reactie onder mij)

  7 jaar geleden
 • Dahlias

  Ik kijk even snel opzij naar Harry die met Stacy staat te klungelen. Ik grinnik. Het ziet er echt niet uit. Net twee dansende tuinkabouters.
  Whahaha ik ging kapotxD
  Ja oke ik ben melig but who cares

  7 jaar geleden
 • Wavechaser

  Liam en Noa. Niall en Amber. Zayn en Chakira. Harry en..' Aaaah, alsjeblieft niet Scarlett! Alsjeblieft niet, please, please, please niet! Doe ik een gebedje in mijn hoofd.

  haha ik hou het spannend^^
  Maar serieus ik hoopte echt dat ze met Harry moest dat zou echt leuk worden haha
  hou nu al van je story en eigenlijk wil ik op dat pijltje drukken maar IK MOET EEN REACTIE SCHRIJVEN VAN MEZELF BIJ ELK HOOFDSTUK en dan niet alleen
  ´´snel verder!´´
  het moet origineel in Evaland hahaha
  p.s ik heb een 10 voor portrettekenen en dat was een repetietiecijfer dus dan schiet mn gemiddelde weer omhoog, ja ik was superblij ermee XD ik val iedereen ermee lastig haha
  xxx
  Eva

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Ik hoopte dat Scarlett met Harry moest ahah (;
  Ik zet hier even een bladwijzer en lees straks even verder!
  ps: je hebt sowieso een abo hoor ;D
  xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen