Foto bij Chapter 8

Scarlett Lucie Cowell

Zo zachtjes mogelijk sluipen we het hotel in in de hoop dat Paul ons niet opmerkt. 'Ahum.' Klinkt er vanuit de hoek van de lobby. Teleurgesteld omdat onze sluip-poging mislukt is draaien we ons om. 'Waar denken jullie in godsnaam mee bezig te zijn? Ik had nog zo gezegd dat jullie zonder bodyguards de deur niet uit mochten!' Een preek van zeker tien minuten komt er uit Paul's mond en het enige wat wij kunnen doen is knikken. Er tegenin gaan heeft toch geen zin, want dan verpesten we het nog meer voor onszelf. Zodra Paul is uitgeraasd maakt hij een gebaar dat we naar onze kamers moeten gaan. Gehoorzaam lopen we naar boven. 'Hij doet net alsof hij mijn vader is,' moppert Niall. Liam snuift verontwaardigd. 'Hij hoeft niet te verwachten dat ik nu ga slapen. Ik ben geen kleuter.' Hij kijkt op zijn horloge en maakt een spottend geluidje. 'Het is pas tien over elf. Laten we met z'n allen op de kamer van mij, Zayn en Niall nog wat gaan doen. Iedereen stemt in, en zo lopen we gezamenlijk naar hun kamer.

Niall ploft als eerste op een bed neer, en trekt Amber half bij zich op schoot. 'Let's play a game.' stelt Zayn voor, die zich naast mij op de bank nestelt. '7 minutes in heaven. Het is de bedoeling dat twéé mensen, een jongen en een meisje de kast in gaan, waar het pikdonker is.' zegt hij geheimzinnig terwijl hij naar de inloopkast wijst. 'We schrijven onze namen op een briefje die we in een doos gooien. Eén doos voor de jongens en één voor de meisjes.' vertelt hij verder terwijl hij twee dozen omhoog houdt. 'Dan trekt iemand twee kaartjes, en dat bepaald dus wie er de kast in gaan. Ook al haten de twee elkaar, ze moéten de kast in. Daar kunnen ze natuurlijk doen wat ze willen. Wie doet er mee?' vraagt hij triomfantelijk. Enthousiast stemmen we allemaal in. Nadat we allemaal onze namen op papiertjes hebben geschreven en in de boxen hebben gegooid, grabbelt Zayn uit elke doos een papiertje. Hij krijgt een grijns op zijn gezicht. 'Niall en Amber.' noemt hij op. Ik zie Amber's gezicht opklaren. 'Let's do this!' roept Niall terwijl hij Amber meesleurt de kast in. We schieten allemaal in de lach. Liam zet de stopwatch aan op zijn telefoon. 'Waar is Harry eigenlijk?' merkt Louis dan op. 'En Stacy?' vult Chakira hem aan. We zijn melig grappen aan het maken over wat ze aan het doen zouden kunnen zijn als de deur met een klap open zwaait. Harry komt grijnzend binnengelopen met Stacy achter hem aan. Dan krijgen alle jongens een grijns op hun gezicht. 'Zo te zien hebben jullie het leuk gehad samen?' zegt Louis wijzend naar het verwarde haar van Stacy waarop ze overdreven hard giechelt. Harry ploft aan de andere kant naast mij neer. Ongemerkt schuif ik een stukje op. Ik heb er geen behoefte aan om naast zijn afgelebberde lichaam te zitten. Harry merkt het en schuift dicht tegen me aan en gaat vervolgens wijdbeens zitten. 'Zou je even iets normaler willen gaan zitten? Ik heb nu zelf bijna geen ruimte meer,' mopper ik hem toe waardoor hij nog dichter tegen me aan gaat zitten. 'Je hebt zat ruimte, kijk hoe dik je bent.' reageert Harry irritant terug. Geschrokken grijp ik naar mijn buik. 'Ik ben helemaal niet dik!' gil ik. 'Waarom maak je er dan zo'n punt van?' vraagt Harry nonchalant. 'Dat komt gewoon omdat jij het zegt. Je stem is zo lelijk en irritant, ik word er niet goed van!' val ik tegen hem uit. 'Ladies, ladies. Niet zo ruziën.' zegt Louis terwijl hij bij mij op schoot springt. 'Ik haat dat joch.' zeg ik snel om het laatste woord te hebben. Harry wilt zijn mond open trekken om ook nog wat te zeggen, maar Louis slaat een hand op zijn mond wat een pijnlijke kreet bij Harry veroorzaakt. Een vals lachje ontsnapt er uit mijn mond. Vanachter de rug van Louis zie ik dat Stacy bij Harry op schoot probeert te kruipen, maar Harry duwt haar chagrijnig van zich af. Verontwaardigd staat ze op om zich naast Noa neer te laten vallen op het bed. 'Time's up!' gilt Liam naar de deur die na twee minuten pas open gaat.
Twee warrige hoofden komen uit de kast. We schieten allemaal in de lach als we het hoofd van Niall zien. Hij zit onder de rode kusjes, en de lippenstift van Amber zit overal op haar gezicht behalve op haar lippen. 'I know what you did there!' joelt Louis. Niall en Amber gaan grijnzend op de grond, tegen het bed aan zitten en gaan gewoon verder met waar ze waarschijnlijk mee bezig waren in de kast. 'Oké, next couple.' lacht Zayn. Na even grabbelen noemt hij de namen op. 'Scarlett en Harry.' zegt hij terwijl hij me voorzichtig aankijkt omdat hij weet dat ik daar echt niet op zit te wachten. 'Ik zal je net zo verwennen als dat ik net bij Stacy heb gedaan.' zegt Harry met een valse grijns. Ik verschiet van kleur, en nog voordat ik kan beginnen met tetteren is Liam me al voor. 'Scarlett, ga gewoon. Het duurt maar zeven minuten en je hoeft niets te doen. En Harry gedraag je.' zegt hij met een waarschuwende blik. Ik zie Stacy jaloers naar me kijken, en dat vind ik dan stiekem wel een beetje leuk. Maar het feit dat ik zeven minuten lang in een kast moet zitten met die smerige, oversekste, arrogante krullenbol maakt me niet bepaald vrolijk. Ik zie dat Harry langzaam aanstalten maakt om op te staan en chagrijnig en overdreven hard zuchtend sta ik op en loop ik de kast in, waarna ik de deur achter me dicht trek vlak voor Harry's neus.
Zodra de deur weer open gaat en Harry naar binnen stapt houd ik mijn adem in. 'Nerdie nerdie, waar ben je?' fluistert Harry. Ik zeg nog steeds niets, en ben ook niet van plan om iets te gaan zeggen. Ik voel een hand op mijn been. 'Hebbes.' Hoor ik zijn hese stem. Ik trek een vies gezicht. Ineens voel ik zijn hand om mijn borst heen vouwen. 'Ja, ik denk dat ik het goed had. 70-C.' Ik kan gewoon bijna de vieze grijns op zijn gezicht zien. 'Gadverdamme, blijf met je vieze poten van me af!' gil ik. Ik sla zijn hand weg en pak het eerste, beste voorwerp dat ik kan vinden. Een pump. Ik smijt het richting zijn hoofd. Ik grijp nog iets. Het voelt als een deodorantflesje. ik trek de dop eraf en voel waar het spuitgaatje zit. Ik richt het flesje op Harry en begin te spuiten. 'Godverdomme, kutwijf! Mijn ogen!' schreeuwt Harry. 'Die kreeg je nog terug!' gil ik. Ik trek de kastdeur open en stap kwaad naar buiten, waar iedereen me met grote ogen aankijkt. 'Ik ben op mijn kamer.' zeg ik koel. Dan komt Harry naar buiten gestormd en struikelt direct over een schoen. Hij valt op de grond en begint kinderlijk te jammeren. 'Die bitch heeft met deodorant in mijn ogen gespoten! En ze heeft ook een schoen naar me gegooid. Wat een kutspel.' Amber grinnikt. Je zal het wel verdiend hebben. Ik draai me om en loop naar de deur. Ik heb genoeg gehad voor vandaag. Tijd voor mijn bed.

Reacties (6)

 • Dahlias

  Whahaha ik ging kapotxDxD

  7 jaar geleden
 • Creator

  Meisjes plagen kusjes klappen vragen ^_^

  7 jaar geleden
 • LynnieTomlinson

  Hahahahah geweldig!

  7 jaar geleden
 • Wavechaser

  Twee warrige hoofden komen uit de kast. We schieten allemaal in de lach als we het hoofd van Niall zien. Hij zit onder de rode kusjes, en de lippenstift van Amber zit overal op haar gezicht behalve op haar lippen. 'I know what you did there!' joelt Louis. Niall en Amber gaan grijnzend op de grond, tegen het bed aan zitten en gaan gewoon verder met waar ze waarschijnlijk mee bezig waren in de kast. 'Oké, next couple.' lacht Zayn. Na even grabbelen noemt hij de namen op. 'Scarlett en Harry.' zegt hij terwijl hij me voorzichtig aankijkt omdat hij weet dat ik daar echt niet op zit te wachten. 'Ik zal je net zo verwennen als dat ik net bij Stacy heb gedaan.'


  Hahahahaha leukste stukje evaaaaaaahh hahahaha!
  Ik zat hier echt van oooh Scarlet en Harry moeten bij elkaar Scarlet en Harry moeten bij elkaar, kijken wat er gebeurtxD
  Maar Harry is echt een creepy baby hier!!!
  IK heb nog wel een vraag hoe kun je seks hebben in 7 minuten of deden Ni en Am dat niet?

  7 jaar geleden
 • Feverture

  Nieuwe abo!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen