Foto bij Love O29

Ayla SivaWhot the hell? Dit meent hij toch niet. Snel liet ik het berichtje aan Mira en Sasha zien. Ook hun waren verbaast. Zayn glimlachte alleen maar en keek om zich heen. Jawaad,Adnan waren helemaal de weg kwijt en liepen rondjes over het plein. Uwais kon zijn ogen van zijn neefje niet houden. Zal ik wat terug sturen? Nee. Toen trilde mijn mobiel weer.

Weirdo_Z:
Come here....


Ik keek via mijn mobiel naar Zayn die een paar 30 meter van me af stond en tegen zijn gloednieuwe auto aan leunde. Hij keek me met samengeknepen ogen aan. Ik zuchtte diep. Uwais kwam onze richting op.
'Heeft dit iets met jou te maken Ayla?'
'Uhh...'
'What the fuck, hij probeert gewoon stoer te doen, en cooler te zijn dan mij!'
'Hou gewoon op Uwais!' Zei Sasha.
Uwais keek haar en een glimlachte. Ja, hij is echt raar!. Snel liet ik de sms-je zien. Allebei zeiden ze dat ik moest gaan, maar ik. Ik wou niet. Waarom zou ik? Als ik ga gaan al die mensen kijken! Die lafaarden! Die mensen die niks beters te hebben doen dan staren. Waarom komt hij niet? Waarom ik per se. Ik zuchtte. Aarzelend stond ik op en liep met kleine stapjes op hem af. Oh shit! Ach boeien. Ik kan alles. Rechtop liep ik verder. Zayn glimlachte. Wanneer ik er was. Deed Zayn een paar stapjes naar me toe. En hield mijn hand zachtjes vast.
''I'm sorry, sorry for everything! i wanna show you something!'' Zei hij.
Glimlachend pakte hij iets van zijn broekzak en ging op zijn knieën. Hij hield het doosje voor me en opende het. Een zilveren ring glinsterde. Zayn glimlachte.
'Do you wanna marry me?'
Wat? Maar, o shit! Wat is dit allemaal? Nee. eerst op die podium, dan met een bruidsjurk rondlopen, nu dit! Oh nee. Holy shitt!!
'Ogodd, Yeah...'
Hij deed de ring om bij mijn vinger. Glimlachend keek ik er naar.
'Your crazy Malboro!'
'Zeg gewoon Zayn...'
Hij stond weer en bekeek de ring. Hij hield mijn hand vast en staarde er naar. Ja dit stond een beetje raar. Verlegen keek ik een beetje ongemakkelijk om me heen, snel trok ik mijn hand terug. Zayn opende de deur van de auto en knikte. Wat? Hij liep naar de andere kant en stapte in. Ik keek Mira en Sasha aan en trok een raar gezicht. Toen stapte ik
Wat doe ik nou weer? hij gaf vol gas, wat een hoop geluid maakte en scheurde de straat uit. Ogodd, wat rijd hij snel. We reden ondertussen on de snelweg. Het maakte een hoop herrie. O nee,
'Je weet, ik heb zo les!' Loog ik.
Hi glimlachte en richtte zijn blik op de weg.
'Nee, ik heb Mira en Sasha ondervraagt. Je hebt een tussenuur' Glimlachte hij.
O, shit! Nee. Waarom is hij zo goed. Zo goed in alles. Weet alles. Ik zuchtte diep. Waarom? Waarom stapte ik in de auto? Ik keek naar buiten en zag alleen maar wegen. Ik frummelde met mijn vingers. Na een par minuten stopte de auto. Snel keek ik naar buiten. Huh? We stonden voor een groot gebouw. Verbaast stapte ik uit. Zayn leude tegen de auto aan en keek nar het gebouw.
'Wat?...Waarom? Huh?'
'Hier, in dat gebouw. Gaan we trouwen!'
'WAT?'
Hij keek me aan met zo een blik hoe hij altijd kijkt. Zo mysterieus, maar toch schattig. Ik glimlachte lichtjes en keek gelijk de andere kant op.
'Zo, wat denk je er van?'
'Emm... Uhh..'
'We gaan we wel is een keer heen!'
'Het zal wel, kun je me nu naar school brengen?'
'Wat? waarom? we hebben tot 10 uur 's avonds'
'Ik wil gewoon naar mijn kamer!' Zei ik en stapte in de auto.
'Oke?'
Zayn stapte ook in en startte de motor, Met volle gas reden we weg. Eigenlijk was het wel een groot gebouw. Ik leunde tegen de leuning aan. Al snel waren we er. Snel stapte ik uit. Zonder wat te zeggen liep ik weg.
'Ey, jij ook een prettige dag!'
Ik draaide me om. De raam van de auto stond open. Hij keek me met samen geknepen ogen aan. Ik schudde mijn hoofd. Hij toeterde ene paar keer en reed weg. Schamend liep ik naar binnen.


....Why.....


Helloooo babes! How is it goinggg?

Reacties (3)

 • AyaMalik

  Ik vind haar best wel vaag...

  8 jaar geleden
 • s1Dlouisljxx

  I don't understand her XD

  8 jaar geleden
 • Manonxxx

  Leuk, leuk.

  Snel verder.xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen