Foto bij 85. Lauren De Ruyck

Heeey,
OMG, het is zooooo lang geleden. Maar je moet me begrijpen, ik had een belangrijke toets Frans donderdag en omdat ik zo 'goed' ben in Frans moest ik er natuurlijk goed voor leren. Dus ik had het wat druk. Volgende week is vakantie!! jeeeej! Nog mensen die volgende week vakantie hebben? Wat ga je allemaal doen tijdens de vakantie? Ik moet tijdens de vakantie veel helpen met mijn vader dus zal ik ook niet zo vaak kunnen schrijven maar ik zal mijn best doen want er is drama op komst.:D

Hebben jullie Story Of My Life al gehoord? Ik vind het echt wel een mooi liedje en ben al benieuwd naar de rest van het album.

We zijn intussen al de week voor de kerstvakantie. De jongens zijn al aan tijdje terug en ze zijn momenteel hun nieuwe album aan het promoten.
Liam woont intussen ook ergens anders dus is het nog enkel Niall, Harry en ik.
Harry had me intussen twee van z'n 'danslessen' gegeven. Ik voelde wel dat het een beetje werkte maar ik danste nog niet zoals vroeger. Daar zou hij nog veel geduld voor moeten hebben.
Ik weet niet wat het is maar als ik bij Harry ben vergeet ik even al mijn zorgen en als ik hem zie krijg ik telkens z'n rare kriebel in mijn buik. Ik denk niet dat het verliefdheid is want daar vind ik het nog wat te vroeg voor.
Ik had net m'n laatste kerstexamen achter de rug en ik moest voor de rest van de week niet meer naar school. Yay. Ik keek naar de regen die op de ramen van de auto tikten. Ik dacht zoals al enkele dagen automatisch terug aan die stormachtige nacht.

Ik lag net in mijn bed. Ik was echt enorm moe. Het begon heel hard te waaien en te regenen buiten en als er één ding was waar ik echt bang voor ben dan is het harde wind 's nachts. Ik krulde me op in een bolletje en probeerde aan leuke dingen te denken. Het lukte niet, ik hoorde de wind steeds harder waaien. De bomen buiten waaiden gevaarlijk weg en weer. Ik maakte een piepend geluid toen de wind begon te fluiten. Ik drukte Pooh dicht tegen me aan kneep m'n ogen fel toe. Ik stapte met trillende beentjes uit bed met Pooh nog stevig in m'n armen. Ik stond op de gang en vroeg me af wat m'n plan eigenlijk was. Wat kwam ik hier doen? "Wat doe jij hier?" Geschrokken keek ik opzij. Harry stond daar met een lach op z'n gezicht naar me te kijken. Ik wou natuurlijk niet laten merken dat ik bang was. "Ik moest gewoon even naar het toilet." loog ik met een trillerige stem. "Met je teddy beer en knikkende knieën?" vroeg Harry wenkbrauw ophalend. Ik zuchtte. "Ben je bang van de storm?" vroeg hij. Ik keek naar mijn blote voeten. Hij had me door. "Kom, je mag wel bij me liggen. Ik zal je beschermen." hij knipoogde. Ik overweeg mijn opties.
-Alleen in mijn bed liggen en bang zijn. Beschermd door Pooh
-Bij Harry liggen en hopen dat hij niet weer iets zou doen maar beschermd worden door een levend persoon.
Ik waagde me op het tweede. Ik liep richting Harry en samen gingen we zijn kamer binnen. Hij had een mooie kamer met een tweepersoonsbed. Harry liet zich in zijn bed vallen en kroop onder de dekens. De wind waaide nog altijd hevig en de regen kwam ook met bakken uit de hemel. "Kom maar." zei hij. Hij sloeg op de plek naast hem. Ik kroop ook onder de dekens en had nog steeds Pooh dicht tegen me aan. Ik lag met m'n gezicht richting Harry en Harry keek naar mij. "Waar ben je bang voor?" vroeg hij ietwat bezorgd. "Ik weet niet. Ik vind hevige wind en regen al sinds ik 3 was eng volgens mij ouders." vertelde ik. Harry grinnikte. "Hej, dat is niet grappig." lachte ik en sloeg lachend tegen zijn schouder. "Sorry." zei hij en probeerde niet meer te lachen. " Ik bescherm je wel." zei hij en hij legde voorzichtig zijn armen rond mijn onderrug. Ik schrok even maar zei er niets van. Ik kroop wat dichter tegen hem aan. Met Pooh tussen ons in vielen we zo in slaap.


Ik schrok van de autodeur die openging. "Wow, jij was ver zeg." lachte Maxime. "Doet dat niet pijn aan je hersenen? Zo diep nadenken of in dromenland zijn?" lachte hij. Ik stapt uit de auto en duwde tegen zijn schouder. "Is dat alles wat je kunt?" vroeg hij spottend. Ik keek hem vol ongeloof aan. "Ik wil niet weer in de grond gelegd worden." deelde ik mee terwijl ik mijn rugzak nam. We deden vaker wel eens alsof we met elkaar vechten.
Ik liep naar binnen maar voor ik riep dat ik er was luisterde ik geboeid naar een schokkend gesprek tussen de vijf jongens.

Reacties (4)

 • LOV

  please ga snel verder please please please !

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  ouhniooo xo

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  oh my gosh
  WAT VOOR GESPREK ?!
  aaaawwww die avond <3 so cute gwn
  en omg story of my life is gwn PER - FECT
  pleeeaaaaaasssseee snel verder toeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  _O__O__O__O_

  5 jaar geleden
 • tryforlarry

  omg waar zal de gesprek over gaan snel door:D

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen