Foto bij | 24.

Fons: Ik wed dat Harry straks uit de wc-pot van een meisjes-wc springt. Zo typisch (:

Faith Feerling.


Zodra ik de deur langzaam achter me sluit staat Harry voor mijn neus. Zonder iets te zeggen loopt hij langs me naar het heren toilet. Ik zucht even zacht en pak zijn arm vast. ‘Harry.’ Fluister ik zacht. Hij draait zich gelukkig om en ik laat zijn arm los. Vragend kijkt hij me aan. ‘Sorry.’ Zeg ik zacht. ‘Het spijt me dat ik het ineens op jou afregeerde. Dat had ik helemaal niet mogen doen. Jij hebt mijn leven gered en jij kan er ook niets aan doen dat dit met Lucas gebeurd is. Ik… Ik moet je juist dankbaar zijn maar in plaats daarvan geef ik jou juist de schuld…’ Het komt er stoterig uit, maar ik meen elk woord. Harry zegt echter niets, maar loopt naar me toe en slaat zijn armen strak rond mijn nek. Ik sla mijn armen meteen terug rond zijn middel en begraaf mijn gezicht tegen zijn schouder aan, waarna ik voor de zoveelste keer deze avond zachtjes begin te huilen. Ik voel hoe Harry zachtjes over mijn haren strijkt en me lichtjes heen en weer beweegt. ‘Het geeft niet.’ Fluistert hij zachtjes. ‘Jawel Harry. Jij hebt mijn leven gered.’ Zeg ik. ‘Het is goed Faith.’ Zegt hij zachtjes. ‘Dankjewel. Dankjewel Harry. Dat je mijn leven gered hebt, en dat je nu zo lief bent.’ Zeg ik terwijl ik mijn handen nog wat meer in zijn shirt klem. ‘Ik heb jou leven niet gered Faith, dat heb je zelf gedaan.’ Zegt hij. Verward kijk ik Harry aan en hij laat me los, terwijl hij mijn gezicht tussen zijn handen klemt. ‘Je hebt zelf je leven gered Faith. Jij hebt jezelf erdoorheen gesleept. Ik heb alleen maar je hand vastgehouden en je mee naar buiten genomen.’ Zegt hij en ik schud mijn hoofd. ‘Nee, als jij niet gezegd had dat ik rustig moest blijven en dat ik bij jou moest blijven, had ik het allang opgegeven.’ Zeg ik. Harry zucht diep en kijkt me aan. ‘Dankje.’ Fluister ik zacht en ik buig me naar hem toe en druk een kus op zijn wang.

Beelden van de brand vliegen voor mijn ogen langs. Hoe Harry mijn heupen vasthad en me dicht tegen zich aantrok, hoe hij mijn hand stevig vastgreep en me diep in mijn ogen keek toen ik het niet meer trok. Hoe hij naast me stond toen ik Lucas naar buiten zag komen. Hoe hij geen spier in zijn gezicht vertrok toen ik boos op hem werd.
‘Faith?’ Het is Stan die me zachtjes aanstoot. ‘Mag ik met jou mee naar Lucas?’ Vraagt hij. Ik zucht diep en knik. Het kan me niet schelen wie er meegaat, zolang ik maar naar hem toe kan.
We staan op en ik loop naar de deur. Zodra mijn ouders uit de kamer komen knikt mam me toe en plaatst pap een kus op mijn voorhoofd, waarna ik met Stan naar binnen loop. Zonder dat ik er iets aan kan doen vlieg ik naar Lucas toe en buk me over hem heen, waarna ik mijn gezicht tegen zijn schouder klem en weer begin te huilen. ‘Sssst, ik leef nog.’ Hoor ik Lucas zachtjes zeggen. ‘God zij dank wel ja.’ Zeg ik en hij schud even zijn hoofd. Mijn blik gaat langs de draadjes die in zijn huid verwerkt zijn. ‘Maak je geen zorgen Faith, ik zal vechten.’ Zegt hij en ik glimlach. ‘Ik hou van je.’ Fluister ik zacht. ‘Ik ook van jou.’ Zegt hij terug en ik druk even mijn lippen op zijn voorhoofd.

I'm so exited for Story Of My Life !
Who's with me? (:
xxx

Reacties (11)

 • Creator

  Ik wil ook zo'n broer :o met one direction als vrienden:P

  7 jaar geleden
 • Smile2UrLife

  Ik wil ook zo'n broer:(Ik kom Lucas afpakken:Y)

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  HEBBEN JULLIE STORY OF MY LIFE AL HELEMAAL GEHOORD!? ZOEK OP BBC OP YOUTUBE!!! Oke random hahah Mooi stukje:) xx

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Snel verder x

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen