Foto bij 86.Lauren De Ruyck

Bedankt voor de reacties

LUFU x

"Ze moet naar huis Niall. Het is bijna kerstmis. Dat moet je met je familie vieren." herkende ik de stem van Zayn. "Ik denk ook dat het beter is dat ze vertrekt Niall." stemde Liam in. Ik beet op m'n lip. Hadden ze het over mij? "Nee! Ze is verdomme toch familie van mij. Ik kan haar meenemen naar mijn ouders." schreeuwde Niall. Ik hoorde mensen zuchtten. "Wat vind jij ervan Lou?" hoorde ik Niall al wat kalmer vragen. "Ik denk ook dat het beter is dat ze terug gaat naar haar familie in deze tijd." zei Louis, je kon horen aan zijn stem dat hij het zo voorzichtig mogelijk bracht, om Niall niet nog bozer te maken. "Harry?" Er kwam geen antwoord. "Harry?" vroeg Liam nu. "Ik weet het niet." Een stoel schoof over de grond en ik hoorde stappen komen in mijn richting. Ik verstopte me in het toilet. Toen Harry naar boven verdwenen was sloop ik weer richting de deur. "...snap je Niall?" hoorde ik Liam afronden. "Misschien is het wel beter ja." hoorde ik Niall toegeven. Ik had genoeg gehoord ze wilden me hier gewoon weg. Met een hangend hoofd liep ik de trap op. Zo snel ik kon liep ik mijn kamer in en voelde een eerste traan over mijn wang lopen.
Ze bedoelden het misschien niet slecht maar het klonk echt alsof ze me hier weg wilden hebben. Misschien is het ook wel beter als ik weg ga. Dan loop ik hun niet meer in de weg. Ik wreef met de rug van m'n hand m'n tranen weg en ging op mijn bed zitten. Ik haalde diep adem en dacht na over wat ik net gehoord had. Waarom wilden ze me zo graag weg? Zelfs Niall wou dat. Ze konden het toch gewoon zeggen dat ze me weg wilden.
Ik zat nog een eindje te piekeren en kwam toen uit op een besluit. Als ze me zo graag weg wilden dan ga ik ook weg. Ik vind het jammer voor Harry maar het zal beter zijn zo.
Maar misschien moet ik toch hier blijven en wachten tot ze er zelf over beginnen. Misschien is dat beter?
UGH, ik weet het niet meer.
Ik schrik op uit mijn gedachten als ik mijn mobiel hoor afgaan. Ik neem hem uit m'n broekzak en zie dat het Jaan is die me belt. Hij moest op dit moment toch nog op school zijn? Misschien had hij een dagje vrij. "Heey, dag Jaantje." zei ik zo opgewekt mogelijk. "Lau. Help. Mathias." hoorde ik Jaan kreunen. Daarna werd er opgehangen. Ik wist dat hij gepest werd door Mathias maar ik dacht dat het over was.
Dit trok me over de streep. Morgen vertrek ik terug naar België. Ik zou dan misschien wel nooit geen contact meer mogen hebben met deze vijf jongens maar ze wouden me toch weg dus zouden ze me waarschijnlijk toch niet missen.
Ik startte mijn laptop op en boekte meteen mijn ticket. Enkele reis; 19/12/2013; 6h50. Ik betaalde met het geld dat ik nog altijd had van de ouders van Jill. Ik printte mijn ticket af. Zuchtend klapte ik mijn laptop dicht en dacht naar waar mijn koffers waren.

Na een half uur had ik alles gepakt en verstopt in mijn kast. Het was net of ik had een déjà-vu. Het was al de tweede keer dat ik ergens zou vertrekken. Dit keer terug naar de plek waar ik de vorige keer vertrok. Er werd op mijn deur geklopt, geschrokken keek ik richting de klink die naar beneden ging. Niall stak zijn hoofd om de deur. "Eten is klaar." Ik glimlachte zo overtuigend mogelijk. "Ik kom." Niall knikte en deed mijn deur weer dicht. Ik zuchtte opgelucht.
Het zou vast weer Pizza, frieten of chinees zijn.
Toen ik even later beneden aankwam rook het lekker aan spaghetti. Harry en Niall zaten zwijgend aan de tafel. "mmm, ruikt lekker. Wie heeft gekookt?" Niall stak zijn hand omhoog. De andere jongens waren blijkbaar weg. Ik schoof aan naast Harry die naar me glimlachte en knipoogde. Ik voelde hoe mijn wangen rood werden.

Het was laat in de avond en ik dacht na over morgenochtend. Ik zou vroeg moeten opstaan. Mijn rapport zou naar hier worden gestuurd maar ik had het gevoel dat ik er wel door zou zijn. Ik keek naar de fotokader waar de jongens en ik allemaal gek opstaan en nam daarna mijn schrijfblok.

Wie had dit verwacht? Moet Lauren naar huis of zou ze beter blijven?
What do you prefer Harry or Niall POV for the next chapter?

Reacties (11)

 • Mirakel

  mwah ze moet naar huis

  5 jaar geleden
 • xMissMarije

  snel verder

  5 jaar geleden
 • Spacewalkerx

  Allebei!! Snel verder x

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Beide!
  Ze moet Daan gaan helpen maar NIET weg gaan

  5 jaar geleden
 • Snuf

  NIALL!!! EN HARRRY !

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen