Foto bij Chapter 10

Harry Edward Styles POV

Chagrijnig zit ik wat aan mijn vingers te frunniken als ik een zachte stem hoor. 'Morgen.' Ik kijk op en zie dat Scarlett aan tafel is komen zitten. Zodra onze blikken kruisen kijk ik haar chagrijnig aan. Mijn wang doet nog steeds pijn en mijn ogen prikken ook nog steeds van haar aanval van gisteravond. Kutwijf. Alhoewel ik moet toegeven dat het niet erg netjes van me was wat ik bij haar deed. Op de een of andere manier dacht ik niet na bij wat ik deed. Dat is het nou net bij Scarlett, ik weet niet hoe ik op haar moet reageren. Ze is zo afstandelijk, in tegenstelling tot vrijwel alle andere meisjes. Ik ben gewend dat ik ieder meisje met een handomdraai achter me aan heb, maar zij moet niets van me weten. Dàt kan ik niet hebben. En daarom haat ik haar. Ik bekijk haar eens goed terwijl ze druk aan het praten is met Liam en Louis. Ze ziet er moe uit. Volgens mij heeft ze ook geen make-up op. Eigenlijk heeft ze dat ook helemaal niet nodig.
Ik merk dat Stacy naast me is komen zitten en dat ze haar hand op mijn been heeft gelegd en hem zachtjes heen en weer beweegt. Iedere jongen zou hier ongelooflijk opgewonden van worden, maar ik heb hier nu echt geen zin in, dus besluit het maar te negeren. Tot overmaat van ramp begint ze ook nog eens hele verhalen aan me te vertellen over dat ze de helft van haar make-up niet kon vinden en dat ze daarom maar wat minder op heeft gedaan dan normaal. Ik kijk haar even aan en zie dat ze een laag make-up op heeft van hier tot tokio. Blij dat ik eindelijk naar haar kijk lacht ze naar me. Haar vuurrode lippen tuit ze daarbij een beetje wat er niet heel charmant uit ziet. Met haar grote grijs/blauwe ogen kijkt ze me verleidelijk aan terwijl ze langzaam haar hand door haar lange blonde haren haalt.
Zonder op haar te reageren kijk ik weer weg. Ik val niet eens op blond. Maar ja, ik ben wel erg gesteld op seks. En aangezien ik het tijdens deze tour moet doen met deze beperkte groep meiden, is Stacy toch wel de enige optie; lekker makkelijk. Ze is niet lelijk, maar ze ziet er gewoon heel goedkoop uit.
Verveeld zit ik wat in het eitje dat op mijn bord ligt te prikken. Ik heb echt totaal geen honger. Zuchtend schuif ik het bord van me af wanneer mijn ei meer op een soort kots lijkt dan daadwerkelijk een ei. Ik hoor Stacy een irritant geluid naast me maken. 'Harry, schatje, wat is er toch met je?' zegt ze dan terwijl ze mijn gezicht naar zich toedraait. Mijn wenkbrauwen schieten omhoog. Schatje? Ik ga één keer met haar naar bed en ik ben meteen haar schatje? Het moet niet gekker worden.
'Laat me godverdomme even met rust, Stacy.' zucht ik geïrriteerd. Stacy's mond valt open, maar ze doet hem al gauw weer dicht.
Ik kijk op als ik Scarlett hoor giechelen. Woede borrelt in me op en ik kijk haar kwaad aan. Snel stopt ze met lachen en stopt ze een stukje fruit in haar mond. 'Wat zit jij nou weer te lachen?' bijt Stacy haar toe. Onschuldig steekt ze haar handen op. 'Niks.' zegt ze met een schijnheilig gezicht.
De woede in me is nu niet meer te houden en met een ruk sta ik op vanuit mijn stoel waardoor hij met een klap omvalt. Geschrokken kijkt iedereen me aan.
'Vanmiddag gaan we in de stad van Amsterdam CD's signeren en kijk godverdomme hoe ik eruit zie!' schreeuw ik naar Scarlett terwijl ik naar mijn rode wang wijs. Ik zie dat Scarlett van me schrikt en dat doet me goed. Om haar nog eens extra bang te maken geef ik een harde klap op de tafel waardoor ze ineen krimpt.
'Als jij er niet was geweest, zou dit een toptournee zijn, maar jij verkloot gewoon alles!' raas ik verder. 'Ik walg van je.' Dat laatste spuug ik er zowat uit. Met grote passen verlaat ik de kamer.

Chagrijnig storm ik naar de slaapkamer van mij en Louis waar ik me met een zucht op het bed laat vallen. Ik duw mijn hoofd in het kussen en blijf zo een tijdje liggen. Misschien ben ik ook gewoon zo chagrijnig omdat ik mijn moeder mis. En Gemma en Robin natuurlijk ook. Ik voel dat er voorzichtig een hand op mijn schouder gelegd wordt en ik krijg zowat een hartverzakking. Ik spring overeind en tref daar een bezorgde Louis aan. 'Heb je gehuild?' vraagt hij verbaasd. 'Wat? Nee! Die trut heeft deodorant in mijn ogen gespoten, remember?' Zuchtend laat Louis zich neerzakken op het bed. 'Je kan het niet hebben dat je Scarlett niet kan krijgen hè?' Bam. Raak. In één keer. Ik vervloek Louis van binnen en schud wild mijn hoofd. 'Nee tuurlijk niet. Waarom zou ik daar over in zitten?' Geef ik als antwoord terwijl ik zo nonchalant mogelijk mijn schouders ophaal. Voor de duizendste keer sinds Louis hier is zucht hij weer. 'Haz, ik ben je beste vriend, en ik heb het gelijk door als je liegt.' Geïrriteerd laat ik me achterover neervallen op het bed. Die gozer heeft me gewoon altijd door. 'Ja, oké je hebt wel gelijk..' zeg ik zachtjes. Louis glimlacht. 'Nou, get over it dan. Het gaat je toch niet lukken, dus laat het gewoon. Dan wordt deze tour misschien nog gezellig. Met zijn allen dus.' Ik schiet weer overeind. 'Wat bedoel je met dat het me niet lukt?' tetter ik naar hem. Louis haalt zijn schouders op. 'Scarlett is niet zo'n meisje als al die anderen, die duikt echt niet zomaar met je het bed in hoor.' Ik voel dat ik weer boos word. Ik moet echt wat gaan doen aan die woede aanvallen van me. 'Wacht maar Louis. Ik krijg haar het bed in!' roep ik naar hem voordat ik de kamer uit storm.En hier is ie dan! De Harry POV!
Ik ben op zoek naar leuke ideeën voor in het verhaal! Leukste idee laat ik er in terug komen!
Love you all!
xxxx

Reacties (11)

 • Archenemy

  'Haz, ik ben je beste vriend, en ik heb het gelijk door als je liegt.'

  Tja. Ziet u hier; het enige minpunt van beste vrienden :')
  Aaahhh ik moet echt eerder aankomen bij verhalen zeag jesses.
  Maargoed. Love it x

  7 jaar geleden
 • Summerday

  Ik lees hem overnieuw, en ik ging helemaal stuk om die gif haha lool =P

  7 jaar geleden
 • Dahlias

  Haar vuurrode lippen tuit ze daarbij een beetje wat er niet heel charmant uit ziet.
  HAHAHA DUCKFACE
  En omg die afbeeldingxD

  EN HOLY MACARONI WTF HARRY DOE EENS NORMAAL OKAY

  7 jaar geleden
 • Creator

  Hahaha die afbeelding/film bovenaanxDdat faalt hardxD

  7 jaar geleden
 • LynnieTomlinson

  OMFG! Love it so much

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen