Foto bij | 27.

Feverture: Harry is er twee hoofdstukjes niet, en ik mis hem... this is not okay.

Faith Feerling.


‘Mag ik alsjeblieft even naar het toilet?’ Mijn Engelse lerares knikt en ik loop richting het toilet. ‘Hey Faith.’ Het is Harry samen met Louis. Ik glimlach en knik ze toe. ‘Alles wel goed?’ Vraagt Louis bezorgd. ‘Ja hoor. Slecht geslapen.’ Zeg ik dan en ze knikken. Ik zucht en loop het toilet in waarna ik mezelf tegen de deur aan druk. Sneaky kijk ik door het raampje van de deur en zie Harry zijn gezicht, en het achterhoofd van Louis. Harry glimlacht terwijl hij praat en het ziet er echt ontzettend sexy uit. Ik draai me weer terug en kruis mijn armen voor mijn borst terwijl ik op mijn lip bijt.
Ik denk terug aan de nacht in het ziekenhuis. Zijn armen om me heen en zijn grote warme handen tegen mijn wangen aan. Zijn zachte stem die naar me fluisterde…
Een raar gevoel borrelt in me op en ik zucht diep. Ik loop naar de kraan, was mijn handen en net als ik het toilet wil verlaten komen er twee meisjes binnen. Meteen deinzen ze achteruit als ze mij zien en ik glimlach even liefjes naar ze als ik de deur door loop, terug naar het lokaal.

‘Faith, Faith wacht!’ Ik draai me om en zie Louis gesneld achter me aankomen. Ik knik naar Luna, Elif en Ruby dat ze door kunnen lopen en ze kijken me even aan. Ik geef ze snel een knuffel en stort me dan op Louis. ‘Wat is er?’ Ik klem mijn tas wat strakker tussen mijn arm en pak met mijn andere hand mijn pols vast. ‘Is het oké als Harry en ik met jou meegaan, we moeten even langs Lucas om wat exameninformatie door te geven en wat papieren en huiswerk. Je kan dan wel meerijden?’ Zegt Louis. Ik knik. ‘Ik denk wel dat het goed is, als jij maar rustig bent.’ Ik druk met mijn vinger tegen zijn borst en Louis lacht even. ‘En wat die lift betreft, ik ben met de fiets dus.’ Zeg ik. Louis knikt. ‘Die kan wel achterin.’ Zegt hij. ‘Nee, ik fiets wel.’ Zeg ik dan. Louis haalt zijn schouders op en knikt dan. ‘Dan zie ik je zo.’ Zegt hij. ‘Tot zo.’ Glimlach ik en ik draai me om, waarna ik de trap afloop.

Ik haal mijn oortjes uit mijn oren en loop de keuken in. Zoals verwacht staat mam daar met een kop thee in haar handen en in de andere haar telefoon. ‘Weer een spelletje aan het spelen?’ Vraag ik lachend. Mam schrikt wat mij nog wat laat grinniken. Ze knikt en drukt een kus op mijn slaap als ik de theepot aanzet voor warm water. ‘Ja, ik krijg dit level maar niet voor elkaar.’ Zucht ze. Ik grinnik weer en kies een theesmaakje. ‘Hoe is het met Lucas?’ Vraag ik dan. ‘Hij slaapt nu.’ Zegt mam en ik knik. ‘Harry en Louis komen zo hierheen voor huiswerk en wat examenstof.’ Mam zucht en knikt. ‘Daar lag ik vannacht wakker van.’ Zegt ze. ‘Maargoed dat Louis en Harry bestaan.’ Ze legt even haar hand op de plaats van haar hart en ik schud mijn hoofd. ‘Je bent gek mam.’

Ieeeeeeh, gadvar. Die wind maakt me bang!
En dan is er in het gebied waar ik woon ook nog code ROOD gegeven...
en dan moet ik zo naar school....
Gelukkig mag ik met de trein, dat scheelt alweer. (:
Nou, ik wil even meegeven: Alsjeblieft overleef vandaag !!
hihi.
xxx,

Reacties (19)

 • eikenblad

  Oke zo iets ken ik wel ik was een week voor mijn exames ziek mijn moeder was echt histirish man

  7 jaar geleden
 • Creator

  Ik had me toen al verslapenxDen toen had ik ook nog tegenwind -,-

  btw haar moeder, ze speelde zeker CANDY CRUSHxDmijn moeder is daar gewoon TE erg verslaafd aan:P

  7 jaar geleden
 • xSmallx

  Wat een geluk! Ik moest fietsen en was zeik en zeiknat..:(
  Leukstukje!!!

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Bij mij was ook code rood o.o
  Er viel haast een boom op mijn school.
  En onze trampoline is tegen het hek aangeknald waardoor de hek ook een klein beetje beschadigt is.
  Haha mijn zusje had me verteld dat ze in de struiken vloog.
  Ga snel verder xx

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  Bij mij viel het echt mee.
  Gelukkig maar, want ik moest op de fiets.
  Anyways, weer een leuk stukje!
  Snel verder. (:

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen