Dag lieve abo's,

Soms komt er een moment dat je aan een verhaal begint met veel inspiratie en zin, maar dat dit naarmate de tijd verder gaat afzwakt. Dat is gebeurd bij mij en NoDeatheater. Wij zijn aan deze story begonnen, maar kregen het halverwege het verhaal zo lastig met verschillende factoren dat we geen tijd overhielden voor het verhaal. Een hoofdstuk schrijven was een soort berg waar we elke keer weer tegenop moesten klimmen. Het schrijven werd steeds vaker uitgesteld en de hoofdstukken moesten elke dag geactiveerd worden, dus moesten we ook zo snel mogelijk weer een voldoende voorraad bijschrijven. We kwamen op een idee, namelijk het aantal hoofdstukken per week verlagen tot om elke 3 dagen één hoofdstuk, maar ook dit hield niet lang stand.

Wij, NoDeatheater en QuestToAsk, willen jullie bedanken voor het lezen van onze story en de reacties die jullie zo nu en dan achterlieten. Jullie zijn echt trouwe lezers geweest en dat appreciëren we enorm, maar aan alle goede dingen komt een einde, bij sommige dingen helaas vroeger dan bij andere. Deze story moet helaas afgerond worden vanwege het feit dat we er niet genoeg tijd en inspiratie meer voor hebben. Het spijt ons heel erg.

Over een week wordt de story verwijderd. In die week kunnen jullie bij ons terecht voor eventuele vragen of opmerkingen. Tips en kritiek zijn ook altijd welkom, we zouden willen weten wat we eventueel kunnen verbeteren als we in de toekomst eventueel een nieuwe story samen gaan schrijven.

Verder wil ik graag opmerken dat er ook nog andere story's zijn van ons die jullie wel kunnen volgen. Ik heb bijvoorbeeld net een story afgerond en in januari start een nieuwe van mij, dus als je geïnteresseerd bent in mijn story's (QuestToAsk), neem dan zeker eens een kijkje!

Ook ik (NoDeatheater) heb nog andere verhalen online staan als jullie die zouden willen lezen. Ook ben ik bezig aan een nieuw verhaal. Dat begint op 20 november en kan je hier vinden: http://www.quizlet.nl/stories/127075/odd-things--ginny-weasley/

Bedankt dat jullie dit verhaal zo lang gevolgd hebben!

Mvg,
QuestToAsk (ik) en NoDeatheater

Reacties (4)

 • mabloempje

  Kan het toch pleaaaaaaaaaaaasseeeeeeeee nog verder gaan? Echt super leuk!!!!!!!!!!!!

  8 jaar geleden
 • BOOKWURM

  NOOO
  Ik wil weten hoe het afloopt!!
  MAar ik begrijp jullie wel hoor:)

  8 jaar geleden
 • xfax

  Jammer! Ik hoop dat het verhaal nog wel een eind krijgt dat snel is, maar wel goed bij het verhaal past..
  Het is zonde dat zo'n mooi verhaal verwijderd gaat worden!:(
  Jullie schrijven allebei echt geweldig, dus hopelijk resulteert het wel tot mooie verhalen van jullie apart ;p
  Enorm genoten!

  8 jaar geleden
 • Gisborne

  ... o.o
  Nooooooooo... :'c
  But I love this story! =3
  Maar kan het ook wel begrijpen =)
  Ik heb er veel van genoten =3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen