Foto bij 87. Niall Horan

LUFU

Fris gewassen en aangekleed stapte ik de badkamer uit. Ik was helemaal klaar om een dag met m'n liefste zusje door te brengen. Ze had toch geen school vandaag en er was niets gepland. Ik keek op m'n mobiel om te zien hoe laat het was. 09:27 am. Ik liep langs haar kamer en vermoedde dat ze nog sliep maar integendeel, de deur stond open. Nieuwsgierig ging ik binnen want normaal was haar deur altijd dicht.
Ik zag Harry op haar bed zitten met een brief in zijn handen. Er liep een traan over zijn wang. "Harry?" vroeg ik terwijl mijn ogen de kamer ronddwaalden. Haar gitaar was weg. "Ze is weg. Niall. Ze komt niet meer terug." Een tweede traan loopt over Harry's wang naar beneden."Nee, nee, nee" zei ik terwijl ik haar kleerkast opentrok. Grotendeels leeg. Gefrustreerd sloeg ik de kast weer dicht.
"Waarom?" fluisterde ik meer tegen mezelf dan tegen Harry. Waarom is ze zo plots vertrokken? Heb ik iets verkeerd gedaan. "Ze heeft voor elk van ons een briefje achtergelaten. Hier, die van jou." Harry reikte me een witte envelop aan met mijn naam er op in sierlijke letters. "Ik laat je wel even."fluisterde Harry die zijn wangen droogwreef en de kamer uit slenterde met een hangend hoofd.
Ik ging op het bed zitten en scheurde de envelop open. Ik haalden een wit papier eruit vouwde het open en begon te lezen.

Lieve Niall,
Tegen dat je dit leest ben ik waarschijnlijk al weg en kun je me niet meer terug halen.
Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik zo plots weggegaan ben?
Of het maakt je helemaal niet uit dat ik weg ben dat kan natuurlijk ook, maar toch ga ik vertellen waarom.
Ik hoorde jullie gisteren praten. Hij het leek erop dat jullie (Zayn, Louis, Liam en jij) liever hadden dat ik wegging. Ik was daar al aardig van geschrokken.
Ik twijfelde erg of ik zou blijven of niet. Daarna kreeg ik telefoon van Jaan dat hij weer (en dit keer blijkbaar ook heel erg) gepest werd door Mathias.
Ik moest er voor hem zijn. Hij trok me over de streep om terug naar huis te gaan.

Je moet de moeite niet doen om me te contacteren het zal toch niet lukken. Ik heb geen twitter, facebook, skype meer en van zodra ik weer thuis ben verandert mijn nummer ook.
Neem het niet te persoonlijk en wees ook niet boos op één van de anderen. Jullie kunnen er niets aan doen het was mijn beslissing. Ik moest Jaan helpen en ik moest toch ooit 's terug naar huis gaan. Kom me ook niet bezoeken want ik geloof dat m'n vader je dan toch terug aan de deur zet.
Enkel Maxime wist van mijn vertrek, hij heeft me naar het station gebracht. Ik had hem gevraagd om te zwijgen. Hem kun je dus ook niet verwijten.
Hij stond erop dat hij mee zou komen naar België. Dus ja ik heb kind of een bodyguard van je gestolen. Sorry :s .

Ik ga je heel hard missen Niall, en ik zal nooit vergeten wat je allemaal voor me gedaan hebt.

Ik ga je missen broertje,
XXX Lauren.


Ik las de brief opnieuw en opnieuw. Er gleed bij mij nu net zoals bij Harry ook een traan over mijn wang.
Ze had ons gesprek gehoord gisteren. Ik had me nooit mogen laten overtuigen door Liam. Dan was ze nu misschien niet weggeweest.
Ik had een raar gevoel vanbinnen. Ik had het gevoel dat ik gefaald had, ik was gewoon gefaald als grote broer. Ik had mijn zusje eindelijk na al die jaren teruggevonden en nu na nog geen half jaar ben ik ze weeral kwijt. Een snik verliet mijn mond, meerdere tranen volgden en het snikken werd er ook niet minder op.
Ik legde me neer op haar bed en staarde naar het plafond. Ik voelde hoe de dekens rond me nat werden van m'n tranen.
Hoe kon ik haar niet horen vertrekken hebben? Ze slaapt in de kamer naast me. Hoe kon ik gisteren niet gemerkt hebben dat haar iets dwarszat? Duizenden vragen spookten door mijn hoofd.
Er was slechts één antwoord dat het stemmetje in m'n hoofd telkens herhaald: 'Je bent een slechte broer.'

Next --> Harry Pov. Ik kon ze jammer genoeg niet allebei in één hoofdstukje brengen. Maar ik probeer morgen of woensdag zeker een nieuw stukje te zetten.

Reacties (9)

 • Harryloverxx

  Oh my gosh crying right now(huil)
  Ik wil weten wat ze naar harry heeft geschreven
  En arme niall:(
  Omg die zin in haar brief
  Hij stond erop dat hij mee zou komen naar België. Dus ja ik heb kind of een bodyguard van je gestolen. Sorry :s 
  ^.^
  Snel verder pleaaseee

  5 jaar geleden
 • tryforlarry

  Oke ik heb een paar vragen
  Oke eerste vraag: waarom wilde de jongens haar nou weg hebben?!
  Tweede vraag: waarom.. laat maar ik kan geen andere vraag bedenken
  aan niall: Niall jij idioot niet denken dat je een slechte broer bent want dat ben je niet

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  Snel verder!!!(huil)(huil)

  5 jaar geleden
 • ilovefooding

  ö ik zat hier gewoon te wene ;(

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  (huil)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen