Hmm... Oké, ik verklap de link.... Killian Jones > Hook > Wendy Darling (;

WAAAAAAAA MÈH, oké, geen idee of ik hier goed in ben, maar dit stukje is dus redelijk 16+, al heb ik heel veel termen eruit gelaten...
Als het gedetailleerder moet, zeg het maar:P

Ik ben verward.
Mijn lichaam wou wel en mijn geest ook wel, maar ergens knaagde er nog een klein bolletje aan mij dat ik dit niet moest doen, het ging vast op een fiasco uitlopen.
Diepgewortelde gevoelens die zich in me zouden gaan roeren wanneer hij bij me naar binnen zou komen, nee, ik wou er niet aan denken, waanbeelden schoten voor mijn ogen langs en lieten me een Leal zien met de vuile verlekkerde grijns op zijn gezicht die hij altijd gehad had wanneer hij met mij bezig ging.
Om troost te zoeken liet ik me achterover zakken, tegen Killian zijn warme ontblote borstkas aan, wat hij aannam als een uitnodiging om verder te gaan.
Zijn lippen lieten een warm spoor achter op de huid van mijn schouderbladen, hals en nek terwijl hij met zijn ene hand mijn haar en gezicht streelde terwijl zijn andere hand als een vuur een brandend warm gevoel achterliet waar hij zijn vingers over mijn huid liet gaan, van mijn andere schouder naar beneden langs mijn arm, bij mijn vingers stopte hij even voor hij langzaam weer zijn weg omhoog werkte en dan langs mijn sleutelbeen kroop, waar hij plagend met een vinger door de kloof tussen mijn borsten heen streelde.
Ik leunde nog zwaarder tegen hem aan en legde mijn hoofd op zijn schouder en sloot me ogen om me over te geven aan dit gevoel.
Mijn lichaam stond in lichter leien en dat alleen al door zijn aanrakingen, hoe ging de rest worden als ik de intensiteit nu al haast niet meer aankon van de warmte ?
“Killian…” Zijn naam rolde als vanzelf van mijn lippen en hij lachte zijn diepe lach weer die vanuit zijn keel kwam, wat een week gevoel door mijn lichaam heen liet golven.
“Gaat het nog ?” Hij haalde zijn vingers van mijn huid af en direct voelde ik een koud briesje over mijn blote buik heen strijken, waardoor ik in een reflex zijn hand vastpakte en die op mijn buik legde.
“Ga door, alsjeblieft.”
“Maar natuurlijk.”
Zijn hand gleed weer omhoog met mijn vingers nog verstrengeld tussen de zijne en gleden langzaam over mijn borsten heen.
Ik kneep mijn ogen dicht, maar het gevoel van onbehagen bleef weg, geen flits van het gezicht van Leal of mijn oom schoten langs, tot zover ging het goed.
Killian deed geen moeite om mijn hand lost te maken van de zijne, hij liet hem gewoon mooi zitten terwijl hij met mijn linkerborst speelde en zijn rechterhand er ook bijvoegde voor mijn rechter, waar hij rondjes begon te draaien om mijn tepel heen.
Ik legde mijn hoofd weer achterover op zijn schouder en sloot mijn ogen weer om me geconcentreerd te focussen op zijn handen, zijn vingers die over mijn huid heen gleden.
“Je hebt echt zo’n heerlijke zachte huid.” Murmelde hij een tikkeltje hees, zijn adem streek langs mijn nek heen terwijl hij de hand met mijn vingers nog steeds verstrengeld met de zijne van mijn borst afhaalde en een spoor naar beneden begon, net zo ver tot ik genoodzaakt was om zijn hand los te laten, waardoor er een ontevreden geluid uit mijn keel kwam.
“ik wist niet dat je zo hebberig zou worden Love.” Fluisterde Killian in mijn nek terwijl hij vol ongenade langs mijn benen heen streek, van mijn knee naar mijn bijbeen, waar hij bleef haken en zijn vingers in mijn huid groef.
Zijn lippen gleden weer over mijn nek terwijl hij langzaam een stap verder ging en zijn vingers tussen mijn benen bracht.
Mijn maag trok zich samen terwijl hij voorzichtig een vinger bij me naar binnen stak en ik me vastgreep aan de stof van het laken.
Hierbij schoot er wel even een glimp van mijn verleden door me heen, maar het gevoel dat Killian in me teweegbracht was geheel anders.
Hij had gelijk gehad, al die tijd had hij gelijk gehad.
En dit voelde zalig, zoiets fijns heb ik nog nooit gevoeld, hij weet duidelijk wat hij aan het doen is.
“Killian..” Zijn stem kwam kreunend uit mijn mond. “Doe wat je wilt, ik stop je wel als het nodig is.”
Hij knikte in mijn hals, maar antwoordde niet, te gefocust op waarmee hij bezig was.
Langzaam ging hij liggen met mij boven op zich, waardoor ik zijn mannelijkheid even tegen me aan voelde drukken, maar al snel waren de rollen omgedraaid en lag ik onder hem, met het redelijke koude laken nu onder me waardoor ik mijn rug holde om zo min mogelijk in contact te komen met het koude oppervlakte.
Ik duwde mijn lichaam richting de handen van Killian, waar de zijne ook maar waren op mijn lichaam.
Hij hing nu boven me en terwijl hij me passioneel zoende sloeg hij zijn armen om me heen.
“Op jouw tempo, Love, we doen alles op jouw tempo.”
Maar ik bevond me nu in zo’n stadium dat ik niet meer precies wist wat nou mijn tempo was.
“Zoals ik al zei, als iets niet goed voelt stop ik je wel.”
“Goed dan, zoals jij het wenst.”
Hij ging nu echt boven op me liggen en sloeg zijn armen om me heen alsof er helemaal geen ruimte meer tussen ons was.
Hij draaide ons samen op de zij en hij bewoog zijn warme handen weer richting het punt waar ik zoveel nachtmerries aan over had gehouden.
“Ontspan.” Eerlijk gezegd was dat moeilijker dan gezegd, overal waar hij zijn handen had geplaatst gloeide mijn huid nog na en spande ik mijn spieren aan.
Met één hand duwde hij mijn benen zachtjes uit elkaar tot hij er goed tussen kon liggen en ik mijn benen weer om de zijne heen klemde.
“Beloof me echt, als iets ook maar een beetje niet goed voelt, zeg dan stop.” Hij had zich weer een beetje omhoog geduwd voor zover dat kon doordat we verstrengeld lagen.
Ik knikte. “Zal ik doen.”
En op dat moment kwam hij bij me naar binnen en zette ik mijn nagels in zijn rug om het gevoel te compenseren wat deze man bij me teweegbracht.
Langzaam kwam hij weer even uit me en zijn ogen branden zich in de mijne. “Goed ?” Hij moest moeite doen om zich in te houden, dat kon ik duidelijk aan hem zien en ik liet één van mijn handen over zijn wang heen glijden. “Beter dan verwacht.”
En met die woorden in zijn oren kwam hij weer in me en gingen we samen een magische nacht tegemoet.

Reacties (4)

 • inktzwart

  Hmm... Oké, ik verklap de link.... Killian Jones > Hook > Wendy Darling (;


  Ik vermoord je Nathalie(cat)

  3 jaar geleden
 • xJustSmilex

  snel verder(flower)

  6 jaar geleden
 • Vanamo

  yeah eindelijk! en ja iets gedetailleerde mag wel hoor hoeft zeer zeer niet maar het is wel leuk!

  XXXX

  6 jaar geleden
 • bekky99

  Wauw, iets gedetailleerder mag wel higihi pervert hier

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen