Foto bij 88. Harry Styles

HELLOO

Bedankt voor de reacties van gisteren.
Ik ben echt doodmoe van de hele dag op het kerkhof rond te lopen. (Leuke woordspeling hu? Nee? Ja, oké hij is flauw, i know)
Als je je afvraagt wat ik de hele dag op een kerkhof doe, wel mijn vader heeft een soort van bloemenwinkel en we moesten graven zoeken om chrysanten op te zetten.
Morgen mag de hele dag verkopen. yipiee!

Ik hoop dat jullie het stukje goed vinden?

LUFU

19 december en er valt al lichte sneeuw. Ik keek naar de vlokken die naar beneden dwarrelden maar jammer genoeg niet bleven liggen. Ik had de perfecte dag uitgekozen om te doen wat ik wilde doen. Op het bankje in de tuin zou het gebeuren. Ik was best wel wat zenuwachtig.
Na mijzelf aangekleed te hebben ga ik richting de trap. Maar voor ik de trap wil afgaan zie ik dat Lauren haar kamerdeur opstaat. Vreemd normaal is die toch altijd dicht? Stil ga ik haar kamer binnen. Niets, niemand. Haar gitaar weg, laptop, zelfs haar teddybeer.
In paniek keek ik de kamer rond en vond op haar opgemaakte bed 8 enveloppen liggen.
Harry,
Niall,
Zayn,
Liam,
Louis,
Alice,
Tom,
Austin,


Met een trillende hand nam ik de brief die voor mij bestemd was. Ik opende hem en nam de brief eruit. Met ingehouden adem begon ik te lezen.

Harry,

Tegen dat je dit leest ben ik waarschijnlijk al weg en kun je me niet meer terug halen.
Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik zo plots weggegaan ben en juist op zo'n dag als vandaag, want ja, ik wist wat je van plan was om te doen vandaag maar dat leg ik je later in de brief wel nog uit.
Ik moet je bedanken, want jij was blijkbaar de enige die niet wou dat ik wegging. Ik moet toegeven dat ik door jou getwijfeld heb om niet weg te gaan maar Jaan heeft me over de streep getrokken.
Hij belde om te zeggen dat hij weer zwaar gepest werd door die pester (Mathias). Ik moest er voor hem zijn. Ik hoop dat je het snapt.
Wees alsjeblieft ook niet boos op de andere omdat ze wouden dat ik wegging.

Maak je geen zorgen over mij, Maxime is bij me. Het was ook hij die vertelde over je plannen van vandaag. Hij had je erover horen praten tegen Liam.
Ik vind het heel lief, maar ik denk toch dat mijn antwoord zou geweest zijn dat je nog wat meer geduld zult moeten hebben. Het duurt namelijk een tijdje
voor ik je echt weer helemaal ga vertrouwen en daarbij ook nog eens verliefd op je wordt.
Je hoeft niet op me te wachten, je kunt iemand veel beter krijgen.

Ik wil je nog eens bedanken 'meester' Harry voor de 'danslessen' die je me gegeven hebt. Ik heb er echt veel aangehad en ga als ik in België ben blijven oefenen voor jou. Ik wil je eigenlijk bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt.

Je moet de moeite niet doen om me te contacteren het zal toch niet lukken. Ik heb geen twitter, facebook, skype meer en van zodra ik weer thuis ben verandert mijn nummer ook. Het spijt me daarvoor maar ik zou toch verboden worden om nog contact te hebben met jullie door m'n vader.

Ik ga je echt super hard missen Harry.
Voor ik vertrek kom ik je nog een kus op je wang geven, ik hoop dat je het niet merkt want ik ben er vrij zeker van dat je me overtuigd om te blijven als je wakker wordt.

Kusjes Lauren.


Ze is weg? Ze wist wat ik van plan was? Ik las de brief nog eens over. Ik voelde aan mijn beide wangen. Hoe kon ik dat nu toch niet gevoeld hebben?
Ik zou hoe dan ook op haar wachten, ik had nog nooit zoveel van iemand gehouden en nu is die persoon weg. Ik zou haar zo hard gaan missen. Ik kon haar tegengehouden hebben dat zei ze zelf.
Een traan liep over mijn wang. In mijn ooghoek zag ik iemand binnenkomen. Ik keek op. Niall. "Harry?" vroeg hij bezorgt. "Ze is weg. Niall. Ze komt niet meer terug." fluisterde ik terwijl een tweede traan over mijn wang liep.
Ik gaf Niall nog de brief aan en vertrok naar mijn kamer. Ik liet me op m'n bed vallen en schreeuwde al mijn frustraties uit. Meerdere tranen volgden. Ik stond op en las de brief nogmaals. Ik gooide de brief weg en sloeg tegen mijn kast aan, nogmaals. Ik stond met m'n rug tegen de muur en liet me naar beneden zakken. Snikken verlieten mijn mond; Ik hou echt van haar, ik ben haar kwijt, misschien wel voor altijd. Maar ik zal op haar wachten.

Reacties (4)

 • Harryloverxx

  omg poor harry:(
  snel verder !!!!!!!
  xxxxx

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  ooooohhh!!! Dat is zo zielig en toch cute!!! ik ben echt aan het wenen

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  ohneeeee:(

  5 jaar geleden
 • SecretKey

  he will wait for her :'(

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen