Foto bij | 30.

Chantilly: Nadat Faith Louis en Harry een knuffel heeft gegeven, lopen de jongens naar mij toe en knuffelen me.

Faith Feerling.


Met mijn armen in die van Luna en Elif gehaakt lopen we richting de salon, het is nu zaterdagavond, en toevallig heeft Zayn vandaag de afspraak gemaakt en hebben we vanavond een feestje van Josh, een jongen uit onze klas. Zayn had tegen Lucas gezegd dat de behandelingen in totaal 2 uurtjes duren, dus hebben we besloten om daarna nog even lekker te shoppen en een hapje te eten.
‘Ah, ik gok dat jullie Faith, Luna, Elif en Ruby zijn.’ Zegt er een meisje en ze komt met een glimlach op ons af. ‘Jij bent vast de zus van Zayn?’ Vraag ik lachend en ik laat Elif en Luna los en steek mijn hand uit. ‘Ja, zie je dat zo goed?’ Vraagt ze lachend en ik knik. ‘Doniya.’ Stelt ze zichzelf voor. ‘Faith.’ Glimlach ik en ze knikt waarna ze zich omdraait en wenkt dat we mee mogen komen. ‘Oké, wat willen jullie eerst?’ Vraagt ze. ‘Mijn gezicht zou ik wel graag willen laten doen.’ Zegt Ruby, en Doniya knikt.

Niet veel later liggen we naast elkaar in de stoelen. Een paar zachte vingers masseren over mijn huid en het voelt echt goed. ‘Ik denk dat jij geen behandeling nodig hebt Faith, jouw huid is al zuiver. Voor Luna en vooral Ruby is het misschien wel slim om er eentje te doen.’ Doniya kijkt haar collega’s aan die knikken en dan voel ik een heerlijke warme handdoek rond mijn gezicht. Ik glimlach even door de aanraking en sluit genietend mijn ogen. Ik dommel net wat weg als ik wakker schrik van iets kouds tegen mijn huid. Het meisje dat mij behandeld giechelt even en ik voel de blik van Ruby op me branden. ‘Faith, niet in slaap vallen hé? ‘ Grapt ze. ‘Ik slaap waar ik wil, wanneer ik wil.’ Zeg ik suf en ik draai me weer terug en sluit mijn ogen weer.

’Louis!’ Roep ik hard als ik hem zie en hij draait zich met een glimlach naar me om. ‘Faith!’ Roept hij lachend en hij komt naar me toe. ‘Nou toevallig, kijk eens!’ Louis reikt me een drankje aan en met een glimlach pak ik hem aan. ‘Zeg vanavond maar tegen Lucas dat we hem al miste toen jij binnenkwam.’ Ik schrik van Liam achter me en glimlach. ‘Zal het doorgeven.’ Ik pak het drankje van Louis aan en wacht tot ook Luna haar jas uit heeft, en loop dan achter de twee jongens aan naar binnen. ‘Is het en goed feestje of?’ Vraagt Ruby. ‘Mwah. Jawel. De kamer is het leukste.’ Zegt Liam dan en we lopen achter ze aan. Meteen voel ik mijn oren drukken door de harde muziek. ‘Kom!’ Roept Elif en ze pakt mijn pols vast en trekt me vol geweld mee naar de dansvloer. ‘Niall!’ Roep ik blij en ik open mijn armen, meteen komt Niall naar me toe en geeft me een knuffel. Glimlachen laat ik hem los en beweeg mijn heupen dan op de maat van de muziek. Ik kijk naar Elif die al druk met Thom en Jake staat te praten en stoot Luna even aan. ‘Dat wordt zeker iets, Jake en Elif.’ Lach ik en Luna knikt even. ‘Pas jij nu maar op jezelf.’ Zegt ze dan terwijl ze met haar wenkbrauwen wiebelt en haar ogen langs mijn gezicht achter mij door laat glijden, maar als ik omdraai staat er niemand.

OMG, nog 3 daagjes voor de clip van story of my life ! (:
Exiteddd ! x

Reacties (13)

 • Creator

  Harry!

  7 jaar geleden
 • FlyingMinds

  HARRYYYYYY!

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  En dan staat Harry daar en begint vreemd met dr te dansen waardoor iedereen opkijkt en even later doet die hele kamer zo'n harlemmer shake C:

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  OMG ik ben ook zooo benieuwd naar die clip! Dit keer heeft hij wel met het liedje te maken! Hahaha

  7 jaar geleden
 • AnotherWay

  Mister Harry Styles!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen