Foto bij 89. Lauren De Ruyck

Ik ben 3 abo's verloren. Wordt mijn verhaal slecht?

LUFU

Na 2 uur op de Eurostar gezeten te hebben stap ik over op de trein richting de school van m'n broer. Ik vroeg me nog steeds af of ik wel de juiste keuze had gemaakt. Ik had net voor ik toe kwam een bericht van Harry gekregen. Ik moest mijn nummer nog gaan veranderen.

Harry: I will wait for you. x

Ik kijk uit het raam en Maxime zit de hele tijd op zijn mobiel te tokkelen. Hij stond erop dat hij meekwam, dus ja, ik kon moeilijk weigeren als hij zijn puppyoogjes opzet. Uit het niets zuchtte hij diep. "Wat scheelt er?" vroeg ik toen ik zijn geërgerde blik zag. "Ik denk dat ik ook mijn nummer ga veranderen." zei hij voor hij mij zijn mobiel aangaf.

Niall: Ik eis dat je Lauren nu meteen terugbrengt.
Niall: Breng haar terug. Wat gaf je eigenlijk het recht om zomaar mee te gaan en haar niet tegen te houden?
Niall: Als ze niet wil terugkomen ontvoer je haar anders maar terwijl ze slaapt en breng je haar terug hierheen.
Niall: Kun je haar zeggen dat ik haar mis en nooit wilde dat ze weg zou gaan.

En dat ging zo maar door. Ik grinnikte. "Hij stalkt je blijkbaar wel erg hé?" Vanbinnen deed het me eigenlijk best wel iets. Hij miste me en wou dat ik terugkwam. Ik zuchtte. "Ja, inderdaad." lachte hij.
Er werd omgeroepen dat de trein zou stoppen aan zijn laatste halte. De mensen die nog in dezelfde coupé zaten begonnen hun gerief te nemen en toen de trein tot stilstand kwam vertrokken al de mensen. Ik sleurde al mijn koffers van het bagagerek en Maxime deed hetzelfde.
Het was nog een kleine vijf minuutjes stappen tot aan de school van Jaan. Het zou vast een grote verassing zijn voor hem dat ik terug ben.

"Je bent zeker?" Ik knikte. "Blijf maar hier, ik het wel alleen." vertelde ik Maxime. Hij zou bij de koffers blijven terwijl ik Jaan zou gaan verassen. "Tot straks" ik zwaaide en ging de gang in waar alle lokalen en speelpleinen zich bevonden. Ik zou niet liegen als ik zeg dat de gang waarschijnlijk 700 m lang is of zelfs nog langer. Het moest nog wel lukken dat zijn klas zich ook helemaal op het einde van de gang bevind. Mijn hakken tikken op de marmeren vloer. Hoe meer ik naar het einde van de gang kom hoe meer geschreeuw ik hoor. Ik versnel mijn pas. Van zodra ik aan de buitenspeelplaats van de groep van Jaan kom ga ik daarheen. Niemand. Maar nog steeds hoor ik geschreeuw en geroep om hulp.
Ik liep naar de plek waarvan het geluid kwam.
Jaan zijn rolstoel lag op de grond, Jaan zelf lag een eindje verderop. Een jongen die ik herkende als Mathias spoog net in Jaan zijn gezicht, daarna verkocht hij Jaan een mep in zijn gezicht. "Lauren!! Mam!!" schreeuwde Jaan door zijn snikken heen. "Je zusje en je mammie zijn hier niet om je te helpen hoor, kreupele!" Voor hij hem nog een mep kon verkopen riep ik naar hem. "HEY!!!!" Geschrokken keek hij op. Jaan probeerde ook nog met de kracht die hij had zijn hoofd op te heffen. "Wil jij mijn broer wel eens met rust laten? Of ik zal jou eens een lesje leren en ik denk dat ik veel sterker ben dan jij." Ik keek hem woest aan. Ik kon misschien nogal eng overkomen voor die kleine maar ik zou alles doen als het om mijn broertje ging.Het jongentje was waarschijnlijk slechts één meter veertig groot en rende zo snel mogelijk weg met z'n korte beentjes. Ik schudde mijn hoofd en zette Jaan z'n rolwagen recht. "Ik ben zo blij dat je er bent. Ik heb je zo gemist." zei Jaan terwijl er nog tranen over zijn wang liepen. Hij was intussen al rechtop gaan zitten. Ik sloeg mijn armen om zijn lichaam en trok hem omhoog. Hij hield me stevig vast en zelfs toen ik hem weer in zijn rolwagen zette wilde hij me niet loslaten. Ik gaf een kus op z'n wang en toen liet hij me eindelijk los. Pas toen zag ik de blauwe plekken in zijn gezicht.

Reacties (5)

 • Crazymofox

  Mathias ik kom je halen...

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Kei zielig.:(x

  5 jaar geleden
 • Harryloverxx

  arme jaan
  nee serieus ik vind dit zo erg
  en raar dat je abo's verliest want je verhaal is uber goed !!!!!!!!!!
  xxxxx snel verder

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  oooooohh, Het is zo zielig!!

  5 jaar geleden
 • Mirakel

  Awh wat zielig! Het is btw sterker dan jij ipv dan jou, jou is een bezittelijkvoornaamwoord en in dit geval gaat het om de persoon,
  sorry geen les nederlands.

  leuk stukje x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen