Foto bij Hundred-Sixty-Five

Hannah Mae Wilson

Met Jade was het geregeld en ook Zayn hebben we erover gesproken, maar hij vond het pas goed als wij het 'nieuws' aan de andere hadden verteld, al was hij wel blij dat hij zijn vriendin weer ging zien. Al vindt ik het echt stom dat hij zich er zo mee bemoeit, het is toch iets tussen Harry en mij. De jongens staan nu op het podium, de laatste nummers te zingen en erna gaan ze zich omkleden en douchen en dan is het tijd om het te gaan vertellen zoals Harry en ik besproken hebben. Ik zing mee met `Best song ever´ en beweeg wat mee samen met Lou, die ook niet stil kan blijven staan. Voor de show hebben Harry, Zayn en ik onze spullen al gepakt, zodat we vanavond al snel kunnen vertrekken, want we moeten een reis afleggen van tien uur, er gaan twee chauffeurs mee en in een andere auto gaan onze bodyguards die we natuurlijk niet mogen vergeten, want het is anders echt onveilig. Het nummer `What makes you beautiful´ begint en ik pak mijn mobiel erbij en maak een korte video en besluit die op keek te zetten en dan op twitter.

Mae Wilson @Mae_W_Official
The last show for now. keek.com/!Ty0tfim

Ik verzend het en stop m'n mobiel dan weer weg en kijk verder naar het laatste optreden. Ik kijk even achter me en glimlach als het publiek helemaal los gaat, het is natuurlijk de laatste show in Italië, wie weet wanneer ze hier weer komen. Dan moet je er natuurlijk wel van genieten, niet iedereen heeft de kans om ze zo vaak te zien zoals ik nu kan. Al kende ik ze helemaal niet voordat ik bij ze kwam werken, maar dat hou ik even achterwegen.
"Thank you Firenze, hopefully we see you next time, you girls were amazing" roept Liam en de jongens zwaaien nog even en doen nog een beetje gestoord, wat me wel even laat lachen. De jongens gaan backstage en samen met Lou loop ik naar de kleedkamer.
"Ze waren weer geweldig, zoals altijd" zegt Lou met een glimlach en ik knik. Dat waren ze inderdaad. We lopen verder en openen de deur waar de jongens zijn. Ik loop meteen naar Harry toe onderuit gezakt op de bank zit met alleen zijn boxer aan. Waarschijnlijk heeft hij het bloedheet.
"Hi schat" zeg ik en ga op zijn schoot zitten. Hij opent zijn ogen en glimlacht. Hij wikkelt zijn armen om me heen en drukt een kus op mijn wang.
"Hi liefje" zegt hij terug en ik glimlach nu ook. Maar die is al snel weer verdwenen als ik me herinner dat we het zo meteen al gaan vertellen. Uiteindelijk zet Harry me naast zich neer en staat op.
"Ik ga ff douchen" zegt hij en hij loopt naar de douches. Liam en Louis zijn al snel klaar en lopen de kamer alweer uit. Ik begin Lou te helpen met opruimen en al snel is Harry ook weer terug, met zijn haren alle kanten op. Hij kleed zich aan en draait zich dan naar mij toe.
"Klaar voor?" vraagt hij en ik bijt op m'n lip.
"Nee, maar heb ik een keus?" zeg ik en ik voel Lou's blik op ons branden.
"Hoe sneller we het gedaan hebben, hoe sneller we ervan af zijn schat" zegt hij en ik knik en wikkel mijn armen om zijn middel.
"I know" mompel ik en laat hem weer los.
"Laten we gaan" zeg ik en trek mijn jas aan. Ook Harry trekt zijn jas aan en dan lopen we samen met Lou de arena uit.
"Nu iedereen bij elkaar zien te vinden" zegt Harry en ik knik. We lopen naar de bus en de jongens zitten er al, nu de muzikanten nog en Paul waarschijnlijk.
"Ik ga ze wel ff zoeken, zorg jij ervoor dat niemand meer de bus uit gaat" fluistert hij in mijn oor. Ik knik en druk een kus op zijn mond en dan loopt hij weer weg. Ik ga nu helemaal naar binnen en ga op de bank zitten. Ongeveer een kwartiertje later komt Harry terug met de rest van de personen.
"Wilt iedereen ff gaat zitten" roept Harry door de bus. De tv wordt uitgezet en iedereen kijkt verrast naar Harry, zij snappen het natuurlijk nog niet. Ik bijt op mijn lip en Harry blijft staan en iedereen gaat zitten en als iedereen naar Harry kijkt schraapt hij zijn keel.
"Ik wil jullie even wat vertellen en ik weet niet hoe jullie erop zullen reageren, maar het is belangrijk dat jullie het weten" zegt Harry en ik zie dat hij nerveus is. Dat ben ik ook, mijn lichaam trilt ook al, net zoals die van Harry.
"Je hebt toch niks ergs gedaan?" vraagt Louis en Harry schud meteen zijn hoofd.
"Nee, dat is het niet" mompelt hij en hij kijkt even naar zijn handen en dan naar mij.
"Er is een ongelukje gebeurd en nu is Mae zwanger" zegt Harry en ik kijk naar de rest en zie er een aantal geschokt kijken. Sommige hoofden draaien zich naar mij toe en ik bijt op mijn lip.
"Ze is wat?" zegt Sandy.
"Zwanger" zegt Harry opnieuw en ik kijk nu naar m'n handen.
"Hoelang al?" vraagt Liam en ik kijk weer op en zie Harry even nadenken.
"Een maand volgens mij, maar we weten het pas" zegt hij en ik voel een arm om me heen en kijk opzij en zie dat het Lou is.
"Zwanger zijn kan iets fantastisch zijn, kijk naar Lux, ik ben dol op haar" zegt Lou en ik glimlach. Daar heeft ze ook weer gelijk in.
"Dit kwam heel onverwachts" mompelt Louis en hij kijkt naar mij.
"Maar het is altijd leuk, zo'n klein wezentje" grijnst hij. We beginnen te lachen en ik haal opgelucht adem, dit ging nog best wel goed.
"Nou dat was wat ik wilde vertellen, maar nu moeten we weg" zegt hij en een aantal kijken hem niet begrijpend aan.
"Mae, Zayn en ik gaan naar Parijs, dus moeten we nu vertrekken" legt Harry uit en ik zie Louis opstaan.
"Waarom mag ik nooit mee?" zegt hij verontwaardigd en ik grinnik even.
"Je mag van mij mee, maar dan ben je wel vriendloos, want Zayn is met Jade die komt en ik ben met Mae, kies zelf maar" grijnst Harry en Louis schud zijn hoofd.
"Je bent een gemene beste vriend Harry, maar toch hou ik van je" zegt hij en we beginnen opnieuw te lachen. Ik sta op en loop naar boven om mijn tassen te pakken, dan loop ik terug naar beneden en Harry komt even later ook met zijn spullen en legt ze even buiten de bus, ik leg ze er ook bij en loop dan weer naar binnen. Zayn doet hetzelfde en even later staat er een busje voor de bus en laad Harry alles in. Als alles in de busje ligt sluit hij de achterklep weer en draait hij zich naar me toe en glimlacht. Ik glimlach terug en hij geeft me een knipoog en loopt dan de bus in. Ik schud mijn hoofd en loop achter hem aan naar binnen.
"Jongens, wij gaan" roept Harry door de ruimte, waar hard door elkaar gepraat werd, een chaos kan je het noemen, het is ook nog altijd super druk in de bus. Want er is niemand weggegaan sinds we het verteld hebben. Een gezellige boel dus. We lopen met z'n allen naar buiten omdat we daar meer ruimte hebben en nemen afscheid van de andere, die zien we over vijf dagen natuurlijk pas weer.
"Zorgen jullie er wel voor dat jullie op tijd in Barcelona zijn?" zegt Paul.
"Ja, dat komt goed, daar hebben we al opgelet" zegt Harry terug en we geven iedereen een knuffel.
"Nog gefeliciteerd" zegt Josh als hij me een knuffel geeft. Ik bedank hem en dan stappen Zayn, Harry, de twee chauffeurs en ik het busje in. Ik zie dat er vier bewakers in een anders busje stappen, die gaan waarschijnlijk met ons mee. Gelukkig maar, want ik wil wel wat veiligheid. Ik ga naast Harry zitten, die helemaal achterin is gekropen, Zayn zit een bank voor ons in z'n eentje, maar die valt straks toch in slaap. Harry en ik waarschijnlijk ook want we moeten een rit van tien uur lang en ik denk niet dat we het de hele rit volhouden om wakker te blijven, we komen pas om acht uur in de ochtend daar aan. Een hele lange rit dus, dat wordt dus echt wel slapen en knuffelen.

Reacties (2)

 • HoranLoverr

  oh, ja, en geweldig stukje ! Net als altyd !:)xx

  7 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Awh...
  Snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen