Foto bij | 31.

LufYou: Een geest ! Opletten!!

Faith Feerling.


Ik zucht diep. Gelukkig weet ik nu dat Luna straks Harry bedoeld, en hij achter me staat. En streel met mijn handen door mijn haren en kijk even opzei. Ruby ligt ook nog te genieten van haar massage en als ik weer naar mijn andere kant draai zie ik dat Elif ook slaapt. Ik lach even en voel dan weer warmte om mijn gezicht. Ik sluit even genietend mijn ogen en hoor het meisje dat mij behandeld zachtjes lachen.

‘Ruby, dit vind ik echt iets voor jou!’ Luna houd een zwart shirt met glimmende zilveren steetjes erop in de lucht. ‘Oh, geweldig!’ Kiert Ruby en ze rent op Luna af en trekt het shirt uit haar handen. Ik schud mijn hoofd en neus verder tussen de rekken. Ik vind een heel schattig blouseje en weet meteen dat het echt iets voor Elif is. Ze kiert blij en als Luna en ik niet veel later ook wat shirtjes bij elkaar hebben lopen we met z’n 4 naar de paskamers. We krijgen een kaartje en lopen naar binnen. Ik begin met het eerste shirtje en trek deze over mijn hoofd heen. ‘Op 3.’ Roep ik. ‘1,’ Hoor ik Ruby. ‘2.’ Lacht Elif. ‘3!’ Roepen Luna en ik tegelijk en dan schuiven we onze gordijnen open. ‘Leuk!’ Roep ik naar ze en ik krijg bemoedigende glimlachen terug en we knikken. ‘Dit?’ Mijn vriendinnen knikken weer en dan lopen we de pashokjes weer in. Niet veel later komen we er alle vier weer uit, en hangen we de kleding die we niet willen hebben in het rek weg. We rekenen onze goede kleding af en lopen dan weer naar buiten.

‘We zijn er!’ Roept Luna blij en als een elfje op een roze wolk huppelt ze naar de voordeur. Ze drukt op de bel en de deur word open gedaan. ‘Gefeliciteerd!’ Roept ze blij en de jongen voor de deur glimlacht, het is Josh, een van de jongens die wel redelijk oké is. ‘Dankjewel, kom binnen.’ Zegt hij en hij laat de deur open. ‘Kies maar uit waar je heen wil, en veel plezier.’ Zegt hij en dan is hij weg. ‘Oké, wierd.’ Zeg ik terwijl ik hem nakijk en Elif, Ruby en Luna knikken.
’Louis!’ Roep ik hard als ik hem zie en hij draait zich met een glimlach naar me om. ‘Faith!’ Roept hij lachend en hij komt naar me toe. ‘Nou toevallig, kijk eens!’ Louis reikt me een drankje aan en met een glimlach pak ik hem aan. ‘Zeg vanavond maar tegen Lucas dat we hem al miste toen jij binnenkwam.’ Ik schrik van Liam achter me en glimlach. ‘Zal het doorgeven.’ Ik pak het drankje van Louis aan en wacht tot ook Luna haar jas uit heeft, en loop dan achter de twee jongens aan naar binnen. ‘Is het en goed feestje of?’ Vraagt Ruby. ‘Mwah. Jawel. De kamer is het leukste.’ Zegt Liam dan en we lopen achter ze aan. Meteen voel ik mijn oren drukken door de harde muziek. ‘Kom!’ Roept Elif en ze pakt mijn pols vast en trekt me vol geweld mee naar de dansvloer. ‘Niall!’ Roep ik blij en ik open mijn armen, meteen komt Niall naar me toe en geeft me een knuffel. Glimlachen laat ik hem los en beweeg mijn heupen dan op de maat van de muziek. Ik kijk naar Elif die al druk met Thom en Jake staat te praten en stoot Luna even aan. ‘Dat wordt zeker iets, Jake en Elif.’ Lach ik en Luna knikt even. ‘Pas jij nu maar op jezelf.’ Zegt ze dan terwijl ze met haar wenkbrauwen wiebelt en haar ogen langs mijn gezicht achter mij door laat glijden, en daar staat Harry inderdaad, die me een stralende glimlach schenkt.

En, hoe was jullie halloween?
Die van mij niet zo spectaculair hahaha,
er kwamen een paar spookjes aan de deur voor snoepjes,
meer niet echt.
xx

Reacties (11)

 • Magicsongzz

  Kussen! kussen! kussen! *Moedigt hen aan*

  7 jaar geleden
 • Camouflage

  WHOOP WHOOP Go Hazzie Go Go GOOOOO

  7 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Mijn helloweeen was geweldig k heb een relatie simds gister hahaha

  snel verder

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  Cheeky cupcake Hazzz <3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen