Foto bij Hundred-Sixty-Six

Hannah Mae Wilson

"Mae, wake up" hoor ik Harry's hese slaapstem zeggen. Ik open mijn ogen en merk dat ik helemaal tegen hem aanlig. Ik wrijf even in m'n ogen en kom dan wat overeind.
"We zijn bijna bij het hotel, we gaan onze spullen ff in de hotelkamer zetten en dan gaan we Jade ophalen" zegt Harry met een zachte stem. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en knik.
"Is goed" zeg ik schor en schraap mijn keel even. Ik kan nauwelijks mijn ogen openhouden, we hebben de meeste tijd van de rit geslapen en ik had het ook wel nodig. Midden in de nacht ben ik een tijdje wakker geweest, maar later ben ik toch weer diep in slaap gevallen. Zayn en Harry hebben de hele weg geslapen, die waren helemaal kapot volgens mij.
"Zayn wakker worden, we zijn bijna bij het hotel" roept Harry door de auto en Zayn zit meteen rechterop. Ik grinnik even en leg mijn hoofd tegen Harry's schouder. Hij pakt mijn hand vast en verstrengelt onze vingers met elkaar. Een tijdje later stopt de auto en zie ik een groot bord met Hotel erop staan. Zayn stapt als eerste uit, dan ik en na mij stapt Harry uit.
"Hmm, lekker rustig" grijnst hij en ik lach. Eindelijk even geen fans die ons op staan te wachten. We pakken onze spullen uit het busje en lopen dan naar binnen. We lopen meteen door naar de balie en Harry vraagt om twee kamers voor twee personen. Al snel is het geregeld en brengen we onze spullen naar onze hotelkamer, de kamers zijn gelukkig naast elkaar, dus kunnen we snel naar elkaar toe, zonder echt gezien te worden.
"Nu eerst Jade ophalen en dan nog wat pitten, ik ben nog steeds kapot" zucht Harry, die zich naar me toe draait en me naar hem toe trekt.
"Laten we dat maar doen ja" glimlach ik en druk en kus op zijn lippen. Maar als ik me weer terug wil trekken houd Harry me tegen en drukt zijn lippen steviger op de mijne en zo ontwikkelen we een passievolle zoen. We laten elkaars lippen los en kijken elkaar met een glimlach aan.
"Ik hou van je Mae Wilson" zegt Harry en mijn glimlach wordt groter.
"Ik ook van jou Harry Styles" zeg ik terug en hij drukt nog een kus op mijn mond en dan lopen we de kamer uit en lopen we naar Zayn toe, die al stond te wachten in de gang. Harry pakt mijn hand vast en zo lopen we naar de lift. Nu kan het nog even. Beneden aangekomen laat Harry mijn hand los en lopen we terug naar buiten en stappen we het busje weer in, alleen nu met één chauffeur en twee bewakers.
"En Zayn al blij om je vriendin weer te gaan zien?" vraagt Harry met een grijns op zijn gezicht.
"Absoluut mate" grijnst Zayn terug en ik glimlach. Ik kijk naar Harry en zie dat zijn ogen heel klein zijn, hij is volgens mij echt heel moe. De rit duurt niet eigenlijk niet heel lang en al heel snel lopen we met z'n allen het gebouw binnen op het vliegveld.
"Welke gate?" vraag ik en kijk ondertussen soms op de borden.
"4 volgens mij" zegt Harry en ik knik maar, we vinden het vanzelf wel.
"OH MY GOSH.... HARRY STYLES, ZAYN MALIK EN MAE WILSON" horen we opeens en ik kijk om me heen, waar kwam dat opeens vandaan? Dan zie ik twee meisjes naar ons wijzen en helemaal op en neer springen, zeker weten fans. We lopen snel door naar gate vier en opeens schiet Zayn vooruit.
"Volgens mij heeft hij haar gevonden" lacht Harry en we lopen snel achter hem aan, maar uiteindelijk zijn we hem uit het oog verloren en kijken we alle kanten op.
"What the fuck" mompelt Harry. We stoppen met lopen en kijken om ons heen.
"Waar is hij nou dan?" zegt Harry en hij probeert over de mensen heen te kijken. Het is echt druk hier om acht uur 's ochtends.
"Gevonden" roept Harry opeens en daar schrok ik even van. Harry pakt mijn hand en trekt me mee. Ik laat me maar meetrekken, want ik heb Zayn nergens gezien.
"MAE" wordt er hard geroepen en ik herken de stem als die van Jade. Al snel voel ik twee armen om mijn nek en merk dat Harry mijn hand weer loslaat. Ik sla mijn armen ook om Jade heen en knuffel haar stevig.
"Ik heb je gemist" zeg ik en laat haar weer los.
"Ik jou ook" zegt ze terug en we knuffelen elkaar nog eens kort, voordat ze Harry een knuffel geeft en dan weer bij Zayn gaat staan, die een grote glimlach op zijn gezicht heeft.
"Okay, let's go" zegt Jade en Zayn pakt haar koffer en zo lopen we terug.
"Hoe ging je reis?" vraag ik nieuwsgierig.
"Ja ging wel, er zat een aardige mevrouw naast me en die van jullie?" vraagt ze en ik lach even.
"Slaap verwekkend" grinnik ik en de rest lacht nu ook.
"Harry, Zayn, mogen we alsjeblieft jullie handtekening en een foto?" wordt er opeens gevraagd als we langslopen. Harry stopt met lopen en hierdoor stoppen we automatisch allemaal, want Harry liep een beetje voorop.
"Natuurlijk kan dat" zegt Harry lief en hij begint zijn handtekening te zetten. Het zijn gelukkig maar drie meisjes, hopelijk komen er niet meer bij, want daar heb ik nu eigenlijk helemaal geen zin in. Harry slaat zijn arm om een meisje heen en lacht naar de camera.
"Harry mag ik een kus?" vraagt het andere meisje na de foto en ik zie Harry even twijfelen, maar drukt dan toch lichtjes zijn lippen op haar wang en opnieuw wordt er een foto gemaakt.
"Dank je wel" zegt ze blij en hij glimlacht.
"Geen dank" zegt hij en na ze gedag gezegd te hebben lopen we door naar de uitgang. Harry kijkt even mijn kant op en ik draai mijn hoofd ook zijn kant op.
"Niet jaloers toch?" zegt hij zachtjes en ik schud mijn hoofd. Waarom zou ik jaloers moeten zijn? Ik zal nog wel meer kusjes van hem krijgen en nog veel meer ook en daar zorg ik wel voor. Al is het niet prettig om je vriendje te zien die een kus op iemand anders wang zet, maar jaloers ben ik niet, dit hoort er nou eenmaal bij.

We komen aan bij het hotel en we stappen uit. We lopen met z'n vieren naar de lift en wachten daar tot ie komt.
"Wat gaan we nu doen?" vraagt Zayn.
"Wat jullie gaan doen weet ik niet, maar wij gaan slapen" zegt Harry die tegen de muur aanleunt en nauwelijks zijn ogen open kan houden. Als de lift er is stappen we er in en druk ik op het goede knopje, ik verlang ook wel naar een lekker bed. Slapen in de auto is niet altijd zo prettig. Boven aangekomen, lopen we meteen door naar onze kamers en zeggen elkaar gedag en gaan dan naar binnen.
"Slapen" zucht Harry en hij trekt zijn kleren uit, in zijn boxer kruipt hij onder de dekens.
"Kom alsjeblieft hier, het bed is ijskoud" zucht Harry en ik grinnik en trek m'n kleren ook uit en ga in mijn lingerie naast hem liggen en kruip tegen hem aan.
"Dat is al een stuk beter" mompelt hij en ik glimlach en druk me nog iets dichter tegen hem aan, het is inderdaad behoorlijk koud. Harry streelt over mijn rug, maar dat is al snel afgelopen. Die is overduidelijk in dromenland. Ik ga nog iets beter liggen en probeer dan ook in slaap te komen, wat gelukkig ook snel lukt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen