Foto bij | 32.

GabiHoran: Cheeky cupcake Hazzz <3

Faith Feerling.


Ik glimlach terug naar Harry en zwaai mijn haar even over mijn schouders waarna ik me weer terug focus op Luna. Ze begint te praten over Jake en Elif maar eerlijk gezegd luister ik niet echt naar haar. Het beeld van Harry staat telkens op mijn netvlies gebrand. Zijn leuke lach en zijn lieve kuiltjes. Oké, Faith, doe normaal. Je kent hem niet eens. Wat weet je nu van hem? Hij heet Harry Styles en hij zit bij je broer in de mentorklas. Thats it. Meer niet. Kap ermee en leer hem eerst kennen.
Ik zucht om mijn eigen woorden, maar doordat ik niet oplet en naar achter stap, knal ik zo tegen iemand aan. Mijn beker vliegt voorover op de grond en ik zucht diep. ‘Nou, godverdomme. Mijn drankje.’ Zucht ik diep en Luna kijkt even medelevend naar me.

Ik pak een bekertje en zet deze naast me neer, waarna ik een laagje passie erin gooi. Ik schenk en wat jus bij en als ik me wil omdraai en schrik ik van Harry die er ineens staat. ‘Dat ik nu al de 3e keer. Ben ik dan echt zo eng?’ Lacht hij als hij zijn lege bierflesje in de krat zet en 3 nieuwe uit de koelkast pakt. ‘Nee, maar je komt steeds zo onverwacht.’ Leg ik uit en Harry lacht even, waarna we samen terug naar de kamer lopen.’En, hoe bevalt dit eerste feestje in een nieuwe stad?’ Vraag ik aan hem terwijl hij de biertjes aan Zayn en Niall overhandigd. ‘Mwah, ik de andere eerlijk gezegd leuker, maar daar kende ik ook altijd iedereen. Hier ken ik niemand, op jullie na dan.’ Zegt hij en ik knik. ‘Nou, Josh zit bij mij in de klas en hij geeft dit feest.’ Leg ik uit. ‘Waarom zijn wij er dan?’ Vraagt Harry verward. ‘Omdat jullie ‘’the populair guys.’’ Van de school zijn. Iedereen streeft erna om jullie op een feestje te hebben.’ Leg ik uit. ‘Ah zo, dat is nog wel hetzelfde gebleven dus.’ Lacht Harry en ik schud mijn hoofd.
‘Hoe is het met Lucas?’ Vraagt Harry dan na een kleine, akward, stilte en hij leunt tegen de tafel aan. ‘Goed hoor, ik denk dat hij maandag weer naar school kan.’ Zeg ik. Harry knikt en een kleine glimlach ontstaat rond zijn lippen. ‘Heb jij eigenlijk nog broers of zussen?’ Harry knikt en zijn glimlach word wat groter. ‘Ik heb een zus.’ Zegt hij. Ik maak een instemmend geluidje en leun naast hem tegen de tafel aan.
‘Weet je, ik moet bekennen dat ik het allemaal best raar vind.’ Zegt hij dan. Ik kijk hem vragend aan. ‘Ik kwam hier nieuw en meteen de eerste dag sprak Lucas mij al aan. Ik voelde een soort klik met hem en hij is ook de hele dag bij mij gebleven. Toen leerde ik jou kennen en jij bent echt heel anders dan Lucas, ik ben echt jaloers op jullie band.’ Zegt Harry dan. Ik glimlach eventjes. ‘Dat komt misschien omdat Lucas ouder is?’ Harry knikt. ‘Dat zou kunnen ja. Maar ik ben wel blij dat ik hem heb leren kennen, anders had ik jou nu ook niet gekend.’ Zegt hij en hij slaat zijn arm om me heen. Ik voel dat mijn wangen lichtjes roze kleuren en haal mijn blik van Harry af. Waarom weet ik niet, ik denk dat ik bang ben om hem nu in zijn ogen te kijken.


OMG, de clip voor SOML is echt geweldig!
Zo mooi met hun familie erin!
En dan het stukje van Louis !
Fijn dat de meeste van jullie een leuke Halloween hebben gehad,
hihi!
xx

Reacties (11)

 • Derks

  Jaaa de soml video is zo mooi


  haha ik ga niet wachten tot ie officeel uitkomt omdat het 1. Perfect en 2. Een fout van vevo is dat ie perongeluk geupload was

  7 jaar geleden
 • awsten

  Ik heb de clip nog niet gekeken, ik ga wachten tot ie officieel uit is (:

  Leuk stukje! Snel verder:Dxx

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Ik probeer het nog eens: kussen! Kussen! Kussen! *moedigt hen aan*

  Ik kon het niet laten om te kijken of je verder had geschreven (:

  7 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Omg ik vind de clip ook echt mooi!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen