Lynn Joanne Ik doe mijn jas aan, en ik wil naar buiten gaan. ''Ho is even! ik laat je echt niet alleen gaan! veelte gevaarlijk!'' Hoor ik Zayn roepen. ''Nee je hoeft niet mee te gaan het is hier dicht bij uurtje lopen maar,'' zeg ik hem dan, het is lief dat hij meewil enzo maar ik ken hem net en ik heb behoefte aan een moment voor mijzelf, ik heb tijd nodig om na te denken welk excuus ik bij mijn vader moet gebruiken. Of nouja vader? Het is eerder mijn stiefpa. '' Ja en onderweg verkracht worden door 4 of 5 jongens! Nee echt niet ik ga met je mee! ik wil dat je veilig thuis komt!'' Zijn stem was resoluut, ik zucht ik kom hier toch niet onderuit. ''Oh oké dan'' mompel ik hij loopt met me mee naar mijn huis Zayn kijkt zijn ogen uit als we daar komen,''wow groot huis!'' Zegt Zayn zeker een groot huis, tikje te groot als je het mij vraagt, ''ja maar ik wil er weg'' mompel ik dan zachtjes. ''Why?'' Zucht. ''Als ik een keer te laat thuis kom of iets doe wat mijn vader(stiefpa) niet bevalt slaat hij me in elkaar of scheld hij mij uit'' zeg ik dan iets harder dan net en moeilijk slik ik de brok in mijn keel weg.

Ik zie Zayn schrikken ''Oké ik snap dat je weg wilt'' ik doe de sleutel in het slot, ''ja maar ik kan niet weg'' jammer ik "waarom niet?'' Fluistert Zayn ''als ik weg ga zoekt hij me weer op en word alles erger'' zeg ik semi verdrietig ik ''maar ja genoeg over mijn zielig leventje!'' Plak ik aan mijn zin vast. Ik doe de deur open, en ik loop naar binnen,''wil je wat drinken?'' Vraag ik Zayn als hij ook binnen gekomen is ''ja lekker doe maar colaatje'' antwoord hij ik schenk een cola voor hem in en die geef ik aan hem, ik snap niet waarom ik zo rustig ben ik bedoel als mijn vader hier achter kom lig ik de dag daarna in het ziekenhuis, ik hoor iemand de trap af lopen "snel! verstop je!'' fluister ik geschrokken, Zayn doet wat ik zeg. Ik zie de deur open gaan, een razende stiefvader staat in de deur opening, ik kijk hem bang aan, hij komt op me af. ''Het spijt me pap.." Fluister ik bang. ''Waar, was je?!'' hij geeft me een klap in me gezicht, '' i.n d..de c.club!'' stotter ik ''we hadden een afspraak jonge dame!'' ik ruik dat hij gedronken heeft, hij gooit me op de grond, gaat boven op me zitten, en slaat me tot moes, ik gil en huil, niks helpt hij stopt niet! hij slaat me in elkaar na een tijdje word alles zwart,.

Zayn Javadd Malik:
Ik hoor Lynn schreeuwen gillen en huilen om hulp, haar vader stopt niet, ik kan hier niet weg, ik moet haar helpen, ik sluip op haar vader af, en ik sla hem gelijk bewusteloos. Ik was te laat! Nee ze is bewusteloos, Ik doe mijn ene arm onder haar knieholtes en de andere onder haar oksels, ik til haar op ''ik wil hier weg'' is nog wat ze tegen mij zei voor dat we naar binnen gingen ik ga zorgen dat ze hier weg kan zonder lastig gevallen worden door haar vader, ik loop naar buiten, bel Liam, ''Yo whatsup?'' Zegt hij als hij eindelijk opgenomen heb, "Li je moet zo snel mogelijk komen! ik heb een meisje ontmoet in de club...-'' '' ahhww zayniee is in lovee!'' onderbreekt Liam mij met een plagende toon ''Payne! Luister nou even!'' Protesteer ik, ''ze word mishandeld door haar vader, omdat ze te laat thuis kwam nu heeft hij haar bewusteloos geslagen veel tijd heb ik niet want die vader is net wakker geworden! KOM SNEL HIER HEEN!'' Plak ik nog snel aan mijn zin vast hij ''Oh mijn god, ik kom er meteen aan!'' Zegt hij resoluut ik hoor hem in de auto stappen en de motor starten en dan wordt er opgehangen het duurt dan ook niet lang voordat ik een auto naar ons toe hoor scheuren na een tijdje stopt de auto met piepende banden, Liam stapt uit, ''OH MIJN GOD ze moet naar het ziekenhuis Zayn!'' zegt hij geschrokken ik knik we helpen haar in de auto, en daarna rijden we naar het ziekenhuis.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen