Foto bij Chapter 116

Chapter 116.
T
egenover elkaar zaten we in bad. 'We zijn eigenlijk best wel heel homo geworden, vind je niet?' Vroeg Niall lachend en ik moest ook lachen. 'Leg uit.' Vroeg ik. Ik genoot van het warme water maar nog meer van Niall die met zijn natte haren tegenover me zat, met een grote glimlach op zijn gezicht en natuurlijk helemaal naakt. Misschien was dat nog wel het beste. 'Eerst waren we veel stoerder. Nu praten we alsmaar over onze gevoelens, we lijken net vrouwen.' Ik lachte. 'Ja, je hebt gelijk.' Zei ik, toen ik er zo over na had gedacht. 'Maar alleen als we met elkaar zijn.' Hij knikte. 'Niet tegenover onze vrienden, toch?' Ik tuitte mijn lippen. 'Niet heel erg. Al hebben ze heel vaak moeten aanhoren dat ik je miste, dat is natuurlijk wel gay.' Niall stak zijn duim op. 'Maar dat deed ik ook, dus dat is goed.' Niall dacht even na. 'En oh, ik luisterde heel vaak "Everything" van Michael Bublé, om ondertussen aan jou te denken.' Ik keek hem bedenkelijk aan. 'Je luisterde altijd al veel naar Michael Bublé.' Zei ik. 'Maar een tijdje echt alleen maar naar dát liedje, puur omdat het me aan jou deed denken. Gewoon, omdat je alles voor mij bent.' Ik lachte. 'Nu merk je pas hoe homo we ons wel niet gedragen.' Niall zuchtte. 'Nogal.' Ik boog me naar hem toe. 'Laten we het nog erger maken, dan.' Zei ik, voordat ik mijn lippen herenigde met die van hem.

We waren het diner ontvlucht, door in de stad wat te gaan eten. Ik trakteerde hem op een etentje in mijn favoriete restaurant. Vroeger had ik er wel eens dates gehad met meisjes, nu nam ik Niall mee op date. Terwijl we de spaghetti rond onze vorken draaiden vroeg Niall me of ik gelukkig was. 'Ja, zolang jij er maar bent.' Zei ik simpel hij en hij grinnikte. 'Maar je zou gelukkiger kunnen zijn toch? Als je vader je zou accepteren, ons zou accepteren, zou het toch nog net iets beter zijn?' Ik knikte. 'Tuurlijk, maar dat haalt niet weg dat ik nu ook gelukkig ben.' Niall prikte wat met zijn vork in zijn eten. 'En jij, ben jij gelukkig?' Hij knikte langzaam. 'Ik denk het wel.' Zei hij. Ik wist waarom hij twijfelde, zijn moeder was nog steeds dood en zou nooit weer gaan leven. Het zou altijd een gat blijven in zijn leven en een belemmering in zijn gelukkig zijn. 'Daar ben ik blij om.' Niall knikte opnieuw. 'Ik ook.' Zei hij oprecht, glimlachte naar me, en ging verder met eten. Ik ook.

'Niall?' Ik fluisterde het bijna. Ondertussen waren we met ons toetje begonnen, en verschrikkelijk machtige chocoladebrownie, maar o zo lekker. 'Ja?' vroeg hij. 'Binnenkort is het eind schoolfeest.' Hij knikte. 'Weet ik, ik zag het op de posters.' Zei hij. 'Ieder stel moet als prins en prinses komen.' Niall begon te lachen. 'Wie van ons wordt de prinses?' Ik lachte ook, maar na een tijdje stopten we en keken we elkaar serieus aan. 'We gaan niet als stel, toch?' Vroeg Niall voorzichtig, ik schudde mijn hoofd. 'Wat jongens van het voetbalteam vroegen me vandaag al wie ik mee ga vragen.' Mompelde Niall en ik knikte. 'Insgelijks.' We slikten. 'We waren altijd al de charmeurs. Iedereen is verbaasd dat ik de laatste tijd geen meisjes had. Ze verwachten allemaal dat ik een meisje meevraag.' Mompelde ik. 'Ik wil geen meisje mee.' Gaf Niall toe. 'Ik ook niet.' Ik beet op mijn lip. 'Dan nemen we toch gewoon niemand mee?' Stelde ik voor. 'Dat valt op.' Zuchtte Niall. 'Iedereen vind ons al close!' Vervolgde hij. 'The perks of being homo.' Verzuchtte ik en Niall knikte instemmend. 'Waarom ben je geen meisje?' Riep hij uit. 'Je bent verliefd geworden op de verkeerde.' Constateerde ik. 'Zeg dat nog één keer en ik kus je nooit meer.' Zei Niall bloedserieus en mijn glimlach verdween. 'Oké, ik zeg niks. We moeten het maar accepteren dat we twee jongens zijn die op elkaar verliefd zijn.' Niall knikte. 'Maar dat haalt niet weg dat we nog steeds niet weten met wie, of met wie niet, we naar het bal gaan.' Ik pakte zijn hand vast die op de tafel lag. 'We vragen het de jongens. Misschien weten zij iets.' En daarbij lieten we het onderwerp liggen. Zo'n stom schoolfeest hoefde toch niet zo belangrijk te zijn?


I don't know
How the story of us unfolds
Or if when we're old
We'll still be together at all

But to you boy, I am faithful
I'm falling so hard that is painful
When it hurts I know the feelings are real

Reacties (6)

 • iklufkoekjes

  Wat een topverhaal! Snel verder?:)))

  6 jaar geleden
 • JellyBuddy18

  Just go together and make out on the dancefloor!

  6 jaar geleden
 • xDeletedx

  Dat eerste stukje was best grappig :p idk why

  6 jaar geleden
 • Javes

  ga gwn met elkaar punt.

  6 jaar geleden
 • NotAHumanBeing

  Niallerslove, jep totally agree with you

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen