Foto bij 2 Alexis

dat is dus zo'n beetje Alexis. EN IK HEB 1 ABO!!! *dance like a banana* dus speciaal voor 1D4EVERX nog een stukje (mijn enigste abo) (tot nu toe) whoopwhoop

Alexis pov

We stoppen bij een groot huis. Ik word uit de auto geduwd. Ik kijk om me heen als iemand mijn blinddoek heeft afgedaan. Waar zijn we? Waarom ben ik hier? 'Meekomen!' een jongen met zwart haar loopt voor me uit en achter me loopt een jongen met blond haar. Aan mijn ene kant loopt de jongen die me de weg vroeg en aan mijn andere kant 2 andere jongens. Wat is hier ooit aan de hand? Ik durf niks te zeggen. Waarom niet? Was ik bang dat ze me zouden uitschelden? Of ze me in elkaar gingen slaan als ik wat zou zeggen? Ik ben ook zo'n bange schijtert! Ugh, ik haat mezelf op zulk soort momenten, waarom kon ik niet gewoon wat zeggen. Wat zou er kunnen gebeuren? Ik doe mijn mond open om wat te zeggen maar ik sluit hem gelijk weer als ik me besef dat ik niet weet wat ik moet zeggen. Waarom ben ik nou ook zo'n sukkel?

We komen bij de voordeur en de jongen voor me doet de deur van het slot. Hij loopt door naar boven terwijl de andere jongens beneden blijven. Ik loop maar achter die jongen aan. Hij kijkt geen een keer om en ik bedenk me dat ik makkelijk zou kunnen vluchten. Maar waar zou ik heen moeten, ik kom hoe dan ook langs die andere jongens. Ik besluit om braaf achter de jongen aan te lopen. Opeens stopt hij waardoor ik tegen hem op bots. Hij steekt een sleutel in het slot van een deur en doet de deur los. Ik kijk naar binnen. Ik zie een bed met een vies matras en een oude deken, een bureau met een stoeltje er achter. Aan de andere kant van de kamer staat een kast en het lijkt alsof hij elk moment kan instorten. De andere helft van de kamer is precies het zelfde behalve dat er een tweepersoonsbed is. De kast is ook wat groter en aan het bureau staan twee stoeltjes.

Hij duwt me in de kamer. 'Dit is voorlopig jouw kamer, je deelt het met nog twee meiden maar die zijn er nog niet' ik hoor nog dat hij de deur weer op slot doet en is daarna verdwenen. Ik zucht en gaat op het tweepersoonsbed zitten. Ik kijk de kamer nog eens rond. Wie zouden die twee andere meiden zijn?kort stukje. MAAR WEES BLIJ, ik was niet van plan om nog een hoofdstukje te schrijven en dat heb ik wel gedaan!!
ik ken geschiedenis nog niet goed genoeg maar ik moest gewoon nog ff schrijven.
REACTIES EN KUDO'S MAKEN ME NOG BLIJER EN DAN KRIJGEN JULLIE SNELLER NOG EEN DEELTJE!! dus, of je moet lang wachten op een deeltje of je verkracht die kudo-knop en schrijf je een reactie [(A)(A)(A)/spoiler]
hoe moet je eigenlijk zo'n link doen maar dan zie je niet de link maar dan zie je gewoon een woord? dat snap ik dus niet.

Reacties (3)

 • Wavechaser

  hij is een beetje mislukt maar dat komt door de uitlegxDmeestal lukt ie wel

  8 jaar geleden
 • Wavechaser

  O de klikwoorden waar ik ook zo van hou xd
  Nou dat heb ik net uitgevonden hier komt het:
  je drukt op het url knopje [url][/url]
  dan doe je een = net voor het tweede haakje dus zo [url=][/url]
  dan neem je de link en diedoe je na de =
  ik doe het even met truly madly deeplyxD
  dus
  En dan doe je je woord ]hier dus[/

  en dan krijg jeee... pampampammmm
  Yeahh TRULY MADLY DEEPLYYY
  IK hoop dat ie het doetxD

  DAT WAS MIJN VAGE UITLEG MAAR JE KAN OOK GEWOON BIJ HULP KIJKEN ZOALS IK HAD GEDAANxD
  ik hou zoo van klikkkkwoorden hahaha
  ITS MAGIC YEAHHHHHH!!

  Ik kijk naar binnen. Ik zie een bed met een vies matras en een oude deken, een bureau met een stoeltje er achter. Aan de andere kant van de kamer staat een kast en het lijkt alsof hij elk moment kan instorten. De andere helft van de kamer is precies het zelfde behalve dat er een tweepersoonsbed is. De kast is ook wat groter en aan het bureau staan twee stoeltjes.


  Dit is perfect geschreven, het geeft je een goed beeld en het zijn niet teveel details.
  P.s hier geen klik woord van maken, het is juist fijn als je je eigen fantasie kan gebruiken, ik heb weleens een beeld van iemand en dan zie ik een klikwoord en dan is je fantasie verstoord...
  Dus maar dit is echt PERFECTOSS geschreven!!!

  En dit verhaal is al 11 keer gelezen! dat is goed hoor!!

  En ik hou van dit verhaal omdat het zowiezo niet afgezaagd is maar origineel, ik bedoel wie verzint er nou een verhaal over een band en 3 meisjes die elkaar niet/wel kennen die gegijzeld worden?
  IK BENOEM DIT TOT ORIGINEEL!! MAAR WEL JE REACTIES LEZEN HE POEPERD ANDERS DOE IK HET VOOR NIKSxD

  keep on writin'
  Eva

  p.s SNELL VERDER ANDERS STEEL IK JE CHOCOLADEKOEKJES VOORRAAD!!!

  oeeh nu ben je bang hexDnopeeee

  8 jaar geleden
 • Nadinexvdl

  Leuk geschreven!
  xx

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen