Charlotte Green.


"Charlotte!" Roept mijn moeder vrolijk als ik de tuin in kom lopen met mijn tas en koffer. Ze is de tuin aan het doen, maar trekt meteen haar kleding recht om me vervolgens te omhelzen. "Hey mam!" Glimlach ik terwijl ik mijn moeder terug knuffel. "Hoe was het lieverd?" Ze drukt een kusje op mijn voorhoofd en kijkt me oprecht geïnteresseerd aan. "Oh het was best leuk." Mijn moeder drukt snel nog een kus op mijn hoofd en pakt mijn koffer van me over. "Kom mee naar binnen! Ik heb aardbeien kwarktaart gemaakt!" Grijnzend volg ik mijn moeder naar binnen, dat is zeker weten mijn lievelings lekkernij. Als ik binnenkom kijkt mijn vader verbaasd op van zijn krant. "Hey Lot!" Grijnst hij. "He pap!" Groet ik mijn vader terug. Ik geef hem snel een knuffel om daarna al mijn aandacht op Thunder te richten, aangezien hij kwispelend mijn kant op kijkt. "Hey jongen! Kom dan!" Roep ik blij terwijl ik mijn tas op de keukentafel plaats. Meteen blaft hij een keer en komt met volle snelheid mijn kant opgerend. Hij springt tegen me op en ik ga op mijn knieën zitten. Ik knuffel even met hem en speel kort even wat en ga daarna aan de keukentafel zitten. Mijn moeder zet een kop dampende thee voor me neer en schenkt voor zich zelf en mijn vader een bakje koffie vol. Genietend neem ik een hap van het stukje taart en zucht. "Het is heerlijk mam!"
Een halfuurtje later loop ik door het rustgevende bos met Thunder aan mijn zijde. Ik had besloten om hem nog maar even uit te laten. Fluitend geniet ik van de hyperactieve hond naast me, die met een veelte grote tak in zijn bek loopt. Ik kan het nog steeds niet begrijpen dat Niall opeens zo aardig deed tegen me. Ik de bus was haast iedereen in slaap gevallen, aangezien het feit we weinig slaap hadden meegepakt. Op gegeven moment was Lynn even bij Harry gaan zitten en moest Joey naast mij gaan zitten. Joey was een goede vriend van Harry, maar hij al snel zijn eigen vriendin opgezocht. Toen ik dan toch eindelijk alleen in de bus zat had ik mijn oortjes ingedaan en mijn ogen gesloten. Toen ik ze na een tijdje opende keek ik opnieuw recht in Niall zijn blauwe kijkers. Snel had ik mijn oortjes uitgetrokken en hem vragend aangekeken. "Oh, je vraagt je zeker af waarom ik hier zit?" Had hij beschamend gevraagd. Grijnzend had ik ja geknikt en hij vertelde dat er een meisje naar James wou zitten en dat dit zover even de enige oplossing was. Maar ik vond het niet erg, het was juist gezellig. We hebben gepraat over de reis, dat hij snel wagenziek is en daarom graag bij het raam zit. Daarom hebben we halverwege even gewisseld van plek, zodat ik niet naar een groene Niall hoefde te kijken. Ook heeft hij verteld over zijn hobby's. Gitaar spelen, eten en voetballen. Tja, welke jongen houdt er nou niet van voetballen? Oh ja, gamen moeten we niet vergeten! Dat deed hij altijd samen met James vertelde hij. Ik had hem hard uitgelachen toen die vertelde dat hij van eten hield, ik bedoel dat is toch geen hobby? Hij had me in geur en kleur de details verteld over de kookkunsten van zijn oma en had zelfs voorgesteld of ik een keertje kwam eten. Lachend had ik toegegeven dat ik het wel leuk zou vinden en hij knikte tevreden zijn hoofd. Ook had hij naar mijn hobby's verteld, hij had me wel een beetje verbaasd aangekeken toen ik zei dat ik van de natuur hield, maar ja. Dat kan ik wel begrijpen, ik heb alleen maar lopen mopperen toen we verdwaald waren. Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door Thunder die enthousiast tegen me opspringt, waardoor ik bijna naar achter val. Ik kan net optijd mijn evenwicht terug vinden en grijnzend kijk ik de vierpoter aan. "Ja ja." Mompel ik waarna ik de stok op pak en met een grote boog een stuk verder op gooi.

Reacties (4)

 • Creator

  Hij had me in geur en kleur de details verteld over de kookkunsten van zijn oma en had zelfs voorgesteld of ik een keertje kwam eten. Lachend had ik toegegeven dat ik het wel leuk zou vinden en hij knikte tevreden zijn hoofd.

  Stiekem heeft nialler je gewoon uitgevraagd:Y)

  En Thundeerrr is zooo schattig <33
  Mijn hondje sleurt altijd zo'n grote tak mee die ze niet eens kan dragen en dan loopt ze zo dom (schattig) te kwispelen(H)

  5 jaar geleden
 • ZenMilk

  I'm in love with you, and all your stories.

  5 jaar geleden
 • Manonxxx

  Love this story.

  snel verder..xx

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Love it! <3

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen