Foto bij 3 Nina

dat moet dus zo'n beetje Nina zijn. heel erg sorry dat ik zo lang niet heb geschreven!!

*ik had geen tijd
*zit nogal in de stress door huiswerk en SO's en toetsen
*had geen inspirate

HEEL ERG SORRY SKATEPOEPJESSSSSSSSSSSS
om het goed te maken ga ik proberen nog een hoofdstukje te schrijven en te activeren
LUFJOEALL EN VERKRACHT DIE KUDO KNOP MAARRRRRRRR (Ik zal de politie niet bellen)

Nina pov

Ik word wakker op een raar bed. Dit is niet mijn kamer! Ik kijk om me heen en zie nog een meisje aan de andere kant van de kamer op een tweepersoonsbed liggen. Het ziet er armzalig uit. De kamer ziet eruit alsof het jaren niet is schoongemaakt gadver!! Ik ga rechtop te zitten tegen mijn kussen. Nu pas kan ik het meisje zien en ik herken haar 'Alexis? Wat doe jij hier? Wat doe ik hier? Hoe kom ik hier?' Alexis kijkt me aan 'Nina? Nina! Ik weet niet wat we hier doen en hoe we hier komen maar ik weet wel dat 5 jongens ons ontvoerd hebben, een daarvan heeft krullen. Hij is zo schattig!! Maar ze hebben jou dus ook ontvoerd? Hoe hebben ze jou ontvoerd? Bij mij wou die ene met krullen me iets vragen maar toen ineens werd er een hand voor mijn ogen en mond gedaan zodat ik niet meer kon kijken wat er gebeuren en ik kon ook niet meer praten' Alexis ratelt aan 1 stuk door. Ze mag dan wel mijn beste vriendin zijn, naast Eva dan, soms is ze echt irritant. Maarja, dat is Alexis, ik weet dat ik ook heel erg irritant kan zijn.

Nadat ik heb vertelt hoe ze mij hebben ontvoerd zitten we gezellig op haar bed. 'Ik ben blij dat jij er ook bent, er moet nog een meisje komen maar ik weet niet wie. Die zal vandaag nog wel komen. Als zij er is gaan we de bedden verdelen okey?' voor een rustig meisje is Alexis wel erg hyper, zouden die jongens haar iets hebben gegeven? Waarom zouden ze dat doen? Waarom zouden ze ons ontvoeren? 'Tuurlijk, is goed' zeg ik als ik merk dat ik nog niet heb gereageerd.

Ik schrik uit mijn gedachten door wat gevloek en gekloot aan de deur. 'Meiden help! NU!!' zo, die is chagrijnig. Alexis en ik schieten gelijk omhoog en proberen van het bed af te komen wat voor mij mislukt. Ik wil zo snel dat mijn benen niet meewerken en ik van het bed af val. Ik hoor Alexis keihard lachen en een jongensstem. 'GODVERDOMME, WAT DOEN JULLIE ALLEMAAL?!? SCHIET OP!!' En een geërgerde zucht volgt. Alexis steekt me haar hand toe, ik pak hem aan en trek mezelf omhoog. Een kleine dankje verlaat mijn mond. 'Waarom duurt het zo lang?!' aan zijn stem hoor ik dat hij het niet leuk vind. We mompelen sorry en trekken aan de deur. 'Wat is er met die deur?' de jongensstem klinkt wat zachter maar is niet gekalmeerd.

De deur schiet los en ik val op de grond. Alweer. Alexis valt van het lachen naast me. Ik kijk omhoog en zie daar een blonde jongen staan. Naast een meisje. Wacht..... Ik ken haar..........

vooral bedankt wentelteef, MOEST ECHT LACHEN OM JE REACTIE, vandaar dit beetje melige stukje. haha. niet grappig esmee, niet grappig.

Reacties (4)

 • Nadinexvdl

  Whaaa! Sorry dat ik nu pas reageer maar ben ziek en heb veel huiswerk. Geen goeie combi! Goed stukje en Niall moet niet zo chaggie zijn. Ik bedoel niemand doet toch irri? Ach misschien ook wel. Of niet. Of wel.
  xx

  8 jaar geleden
 • Wavechaser

  o nee toch niet woow stalkertje dat ik benxD

  8 jaar geleden
 • Wavechaser

  reactie heeft gefaalt maar ja...

  8 jaar geleden
 • Wavechaser

  SORRY DAT IK NIET METEEN REAGEERDE MAAR IK WAS EEN ANDERE STORY AAN HET LEZEN EN DAARNA LAS IK HET EN TOEN MOEST IK DOUCHEN, HEB JIJ HET OOK DAT JE NIET WIL DOUCHEN MAAR ALS JE BEZIG BENT DAT JE DAN JE HELE LEVEN ER ONDER WIL BLIJVEN STAAN??
  sorryy voor de capsLockk

  Alsje schatt!!
  je tovert echt meteen een lach op mijn gezicht als ik zie dat je zo blij was met mijn reactie, ik doe het graag! Nu je stukje lezen, ik ging even kijken of er al iemand had gereageerdxD
  OEHHH SPANNEND DITT!!!!:Y)
  Whaha zou jij ook zo hyper zijn als je ontvoerd werd??
  Ik misschien als ik mijn pilletjes vergeten wasxD
  ff quoten hoarrr....
  sorry ik ben nu ook hyper dus je kan weer lachen DIT IS GEEN EIGENDUNK HOOR KUCH KUCH

  Alexis en ik schieten gelijk omhoog en proberen van het bed af te komen wat voor mij mislukt. Ik wil zo snel dat mijn benen niet meewerken en ik van het bed af val. Ik hoor Alexis keihard lachen en een jongensstem. 'GODVERDOMME, WAT DOEN JULLIE ALLEMAAL?!? SCHIET OP!!'

  Noa is echt geen klungel hoor kuch kuch, dat Alexis zo kan lachen als Nialler zo boos is! Al zou het voor mij denk ik ook no problem zijn;)


  De deur schiet los en ik val op de grond. Alweer. Alexis valt van het lachen naast me. Ik kijk omhoog en zie daar een blonde jongen staan. Naast een meisje. Wacht..... Ik ken haar.........

  Ze heeft haar dag denk ik even nietxDmaar Ni moet niet zo chagie doen!!
  Anders stuur ik het boze unicorn smiley leger op hem af en dat wil hij niet want dan word nando's vermoord!!
  *Zoekt naar boze unicorn smiley* Gotver ik kan hem niet vinden!!!

  Maar wie is dat meisje???? Ff research doen hoor!!!!!!
  ooo dat is Evaaa en Eva's hebben altijd swaggies neee grapje ik weet het niet...

  ik ben druk aan het(typing)woow dat was nodige info voor jou he

  Moet jij nu ook aan unicorns, donuts en het voorstukje van Best Song Ever denken?
  Jaa nu welxD
  maar ik ga even een klikwoord maken van unicorns oke!!

  UNICORN POWERRRR!!
  nu moet ik denken aan danoontje powerrrrrrrrr
  Ken je die reclame???
  Ik wel hahahah nee toch niet, iedereen zegt dat dus eva dat was niet correct..

  Valt er nog wat te quoten?? zo niet ga ik naar je nieuwe hoofdstukjeeee

  ff kijken:

  Alexis ratelt aan 1 stuk door. Ze mag dan wel mijn beste vriendin zijn, naast Eva dan, soms is ze echt irritant. Maarja, dat is Alexis, ik weet dat ik ook heel erg irritant kan zijn.


  FIRST THIS

  voor een rustig meisje is Alexis wel erg hyper


  SECOND THIS

  Wat ik dus niet snap is dat Alexis eerst heel druk is en dat ze vaak iritant is (door drukte denk ik)
  en dan staat er dat ze een rustig meisje is maar nu heel hyper; wat is er dan iritant aan haar?
  Ik snap deze gedeeltes niet helemaal, kun je me verduidelijking geven?

  WEET JE WAT MIJN LIEVELINGS DUITSE WOORD IS??? ZWIEBELLLLLL ZWIEBELS HEBBEN ULTRASWAG NOG MEER DAN UNICORNS o__0 en geloof me UNICORNS HEBBEN HEEEEEL VEEL SWAGGIESSS

  xxx
  Evaaaahaaaaa

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen